Mutsuzum yine.lütfen okuyun sonuna kadar

Egitim durumumu bilmiyorsun bu bir. Ikincisi polemige girersek konu kapanir bunu biliyorsundur herhalde. Üçüncüsü her türlü yoruma açık bir platform alintilama olsun bitsin

Eşinin ofke kontrol problemi var bence:-(
Egitim durumumu bilmiyorsun bu bir. Ikincisi polemige girersek konu kapanir bunu biliyorsundur herhalde. Üçüncüsü her türlü yoruma açık bir platform alintilama olsun bitsin
Tatlim o zaman niye polemige girmeye calistin ki:) Egitim durumunuz bu yaptiginiz teshisle kendini ele veriyor zaten:) Ayrica ben cogul konustum lafim genel yani. Hoscakal canim..

Offd ne giciksin yaaa hem kötü gelin hem kötü es. Nolur bi ailesine doktor parasi harcasa sinir oldum valla okurken sna

Bebegimmmm beni alintilamissin.Cevap hakki dogdu. Egitimm seviyen mukemmel ya bunu dusunmussundur herhalde Bir de konu sahibine yorum yapsan diyorum. Beni birakip. Nasil olur? Hani insanlar o yuzden konu aciyor ya? Bir daha beni alintilama lutfen. Iyi geceler

Insan 7 sinde neyse 70 de de odur huyunu degistiremezsin. Her erkeğin öfke patlaması vardır benimde eşim öyle hiç bir erkek tartışmada sus pus olmaz. kafana takma evlilikte güllük gülistanlık geçmiyor maalesef

Saskinlikla okudum yazdiginizi. Esinizin davranislari bence gayet normal siz biraz tuhafmissiniz yani kafanizda kurul kurup esinize sarmissiniz erkekler ne anlar o kadar ince meselelerden birak erkegi kimse anlamaz siz kendi icinizde yasiyosunuz her seyi esinizden de bunu farketmesini bekliyosunuz bence bu cok zor ve tuhaf bi istek insanlar konusa konusa anlasiyor nihayetinde. Ayrica ailesine harcadi yine kesin parayi cebi bombostu annesinin muayene parasini da o odemistir cumleleri de cok sacma geldi bana anne babasi onlar niye odemesin ki? Bence ortada sorun yokken siz ders calismaktan depreayone girmissiniz o yuzden boyler seyler olmus. Esiniz de belli aniden parlayip sonen bi insan dun gece tatliya baglanan olayi ertesi gun hasta esinize surat asarak devam ettirmeniz ustelik icimden hicbir sey yapmak gelmedi demeniz bence oturup kendinizi bi sorgulayin derim ilk once.

seni hatırladım :) ve yazdıklarınada hiiiç şaşırmadım. hani değişecektin. hani artık alımayacak kurgulamyacaktın? eşin öğretmendi yanlış hatırlamıyorsam sende kpss ilettine hazırlanıyordun. hayatım eşinin ailesine hastalık için para vermesi üzmesin seni sağlık bu. ayrıca cebinde 50 tl vardı diyorsun. yahu 50 tl doktor masrafına ilacına bile yetmez bir kişinin ki sen diyorsun annesi abisi daha birsürü şey. kendine bile yetmemiştir o para. bir laf vardır erkeğin parasını kadının yaşını sormayacaksın diye. bazı şeyleri görmemek en iyisi. sana birşey söyleyim mi ister inan ister inanma eşimin maaşını bilmiyorum. evine bakıyor ihtiyaçlarımızı karşılıyor gerisinide dert etmiyorum. annesine vermiş kardeşine vermiş aklıma bile gelmiyor ki bende anneme birşeyler gönderdiğimde eşim sorgulamaz bile. haaa bizim durumumuz çok mu iyi değil memur bir aileyiz tatı tatlı geçiniyoruz. sana tavsiyem huy değişmez belki ama alışkanlıklar değişir. alışkanlıklarını değiştir. alınma çocukluk etme. kapıdan girince sarılmış yahu sende sarılsan ne olur sarıl sarılırken kırdın beni de bak o zaman nasıl olacak tavrı. biraz anaç ol emi canım :)

Ayyy tam bosamalik kadinsin!
Kimse kusura bakmasin!

Ya sen bi geri donup okurmusun yazdiklarini?
Telefonda " saka yaptim" dememismis.
Bak bak. Adam sana 1 2 saate gelirim demis, buda zaten saka yaptim geliyorum demek degilmidir?
Sonra adam gelmis sarilmis sen yine buz.
Sonra " hic oturup sormuyosun neyin var diye' diyerekten geri bi sitem.
" bisey yok" dediginden eminim, su yaptiklarini dusununce. Yine suclu kocan tabi!
Ben olsam o eve girdigim gibi ciktigim bir olurdu, saka yapmiyorum. Cok ciddiyim. Ne kadar cekilmez bi kadinsin ya.
Ayrica sen ne ima ediyosun " koye gittin degistin"le?
He adam kari kiza yavsadi koyde, sevgili yapti geldi he he.
Annesi gilden dolayi bu kadar soguk demek istedin yada. Ne kadar kinci bi insansin ya.
Adam sana kac kere sarilmis ve yataktada " ozur dilerim kendimi kontrol edemiyorm bazen" demis. Sen yine buzz.
Bu adamcagiz niye ozur diliyorki simdi? Ya bi gidin yaa, pes ettim ben.
Bu dunyada deveye diken ...

Not: seni dovucem demesi yanlis. Ama sende cok cekilmez bi insansin ya. Ben dovucemden degil ama mesela bende derim kardesime cok kotu kavga ederken. Burda amacim " son raddeye geldin bill' demek.

Saskinim ya. Bi insan nasil olurda yazdiklariyla kendisinin yanlislarini bu kadar guzel siralar; ama hic farkinda olmaz bu yanlislarin?

Yeme bizi.
Yani " karicim para lazim" dese sen hemen cikarip vericektin parayi oylemi?
Hic inandirici degilsin.
Onada ayri trip atardin sen.

Daha 1.5 yillik evlilik ailesine dr parasi vermis diye gelin hanim triplere giriyor. Dur bakalim bir aile olun bir beraber kazanin yani ben 10 senelik evliyim daha karismam esimin ailesi ile ilgili para mevzuuna bu ne adami cileden cikarmisin ona naz buna naz.. bide adam hasta sen ilgi istiyorsun. Git buralara yazana kadar adama bi ihlamur yapta icsin zaten adam senden nasil cekiniyorsa kapali kapilar arkasinda konusuyor.

Esler oyle abidik gubidik tripleri sevmez sordugunda sakayla karisik az da ciddi askim sensiz evin tadi yok daha erken gelseydin ozledim bidaha gec gelme tamammi gibi biseyler soyleseydin kavga olmazdi.hem ailesine gittigi geldigi saatlere karismayin cunku dort gec bi saat degil siz istiyorsunuz gel dediginiz zaman gelsin yok oyle ailesine harcadigi saglik gibi konuda elli liraya laf
etmeniz adami bunaltmaya yeter yok benden
isteseydi falan koca bu ya napacagini bilir
kocanizi cocuk gibi yonlendirmeye calisan
biraz baskici bi essiniz boyle giderse allah
muhafaza dedigini yapar biraz daha rahat
olun kendi iyiliginiz icin.

Adama ufacık espri yüzünden kırılıp surat yapıp sarılmamışsınız. Madem üstünü başını değiştirip konuşacaktınız en başta sizde onun gibi karşılayıp sarılıp sonra oturunca açsaydınız konuyu. Sizin trip gereksiz olmuş boş yere aranızda bozulmuş. Ki anladığım kadarı ile o siz geldikçe siz kaçıyorsunuz. Ee adamda nereyee kadar sabretsin. Oda başlamış işte surat yapmaya. Bence çok uzatmaya gerek yok... kendi işiniz için adamı köye yolluyorsunuz sonra burnundan getiriyorsunuz. Ben olsam aa evet güzel böyle bence de kal orda der gülerdim. tüketmeyin güzel şeyleri.

Bu kafayla kendinden adamı soğutur zaten, zerre eski konularıda bu tarzmış eşinin işi çok zor

Bu sorunun başlamasında sen hatalısın .. Hem birbirinize söz vermişsiniz küçük şeyleri büyütmeyelim diye ..
ama eşinin de tepkilerini kontrol edememe sorunu var bariz belli ..

okurken bile sinir oldum tipini bile hayal edebiliyorum öyle sinirlendim. tıpkı senin gibi bi akrabam var benim. her şeye küsen kocasının ailesine yaptığı yardıma karışan kocasının cebini kurcalayıp ne kadarı var kuruşu kuruşuna bilen.
sıkılmıyomusun ya başka işin mi yok? kpss hazırlanıyorum dedin sanki, kpss fesatlıkla mı kazanılıyor ya bütün çabanı ona harciyosun?

gerçek anlamda tedavi görmeniz şart en kısa zamanda yardım alın psikologdan başka türlü sabır zorlarsınız Rabbim sabrın büyüklüğünü eşinize versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…