Mutsuzum

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhabalar...
Ben çok mutsuzum.sebeci ise bir çok şey..ama nasıl nerden baslasam bilmiyorum..hayat enerjim yok..esimle az önce tartıştık gibi sebebi ise beni aradi öyle konuşuyorduk bi tanıdığımız Biz e gelmek istiyor bende kendisinden pek hoşlanmıyorum iyi biri ama ben sevmiyorum ağzı bozuk ve herse yi ben bilirim edaları olan biri..soyle geleceklerse hafta ici gelsinler hafta sonu isyrmuyroum dedim eşimde tamam dedi ama ben hala şöyle bak kabul etmem dedim sinirlendi abartma tamam diyorum dedi kapattık teli... dün gece de eşimle yakınlaşırken nerdeyse ağlayacaktım istem3dim eşimde anladı.. ben vok yoruldum galiba artık.. esim iyi biri beni seviyor..ama ikimizinde öfke problemi var asla kavga esnasında ne o ne ben alttan almayız... ben eşimden hediye veya küçük süprizler bekliyrm ama eşim haddinden fazla odun.. kadın olduğumu hissetmiyorum eşimin yanında.. ve bugün dolabima baktım hep spor şeyler hiç klasik bişeyin yok topuklu ayakkabım yok.. çok karışık oldu farkındayım anaa akıl alacak dertlesevek kimsem yok..okuyan herkesr çok teşekkür ederim

Istediklerinin olmasi adina degisime once kendinizden baslayin bence .
Nasil biri olmak istiyorsaniz biraz caba harcayin belki iyi gelecektir.

Aileniz uzakta mı uzakta ise biraz eşinizden ayrı kalın ikinizede iyi gelebilir. Birbirinizi özlersiniz belki

Aileniz uzakta mı uzakta ise biraz eşinizden ayrı kalın ikinizede iyi gelebilir. Birbirinizi özlersiniz belki
Ailem yakın ama pek iyi değil aram bazı sebeplerden dolayı o yuzden kalmam.. bziim problemimiz özlemek değil problem bende suan eşimleşimle bişeyler yaşamak istemiyorum..kendimide eşimin yanında kadın gibi hissetmiyorum

Bu sürece nasil geldin?neden kadinligini hissedemiyorsun mesela
Çünkü eşimden güzel kelime duymuyorum ruhumu okşamıyor..birlikte olunca dönüp arkasını yatıyor..ve bana sanki erkek arkadaşıymışım gibi davranıyor.yada mesela alışveriş yapıyoruz ben daha klasik bişey beğeniyorum yada topuklu ayakkabı diyelim olmaz o sana diyor gidip spor ayakkabı bakıyor al diyor..sanki brni beğenmiyor

Dönemsel psikolojik sorunlarımız oluyor. Bazen aynı konuya takarım bazen takmam .
Eşinizin odunluğuna gelince değişebilecek yapıda biri mi . Birbirlerine jest yapan hediyeler alan evli arkadaşlarınız var mı peki. Belki onlarla arada ailecek takılırsanız eşinizde arkadaşınızın jestinden eşine hediye alma gibi huyundan kapar .
Ama değişmeyecek biri ise öyle kabullenmek gerekir . Olmadı siz şımartın kendinizi . Her erkek hediye almaz belki ama yemeğe götürür. Eşinizin huyunu siz daha iyi bilirsiniz.

Yemeğe götürür istediğimi almaya çalışır elinden geldiğince..ama kendi düşünüp bişey almaz he hediye delisi değilim isteidgimi alması bilr yeter..ama azıcık beni düşündüğünü hissetmek istiyorum bakıyorum çevreme en olmaz dediğim adam bile eşini mutlu ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…