- 26 Mart 2017
- 314
- 883
- 18
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
tamam ben turuncupijamayi cok tecrübeli gördüm hadi turuncupijama topla bizi bir cati altina , su gidisata bir dur diyelim artik ben cok biktim coraplarimi giyerken göbek iceri cekmekten 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben karataya başladım gerçekten çok iyi gidiyor sağlıklı beslenmek insanı vicdanen rahatlatıyor belki boyunuzda vardır üç senede olsa beş senede olsa illaki gider o kilo.çok aci çekiyorum çok mutsuzum 30 yasindayim 142 kiloyum ne yaptiysam kilo veremedim metabolizmam yavas çalisiyor ayda 1 kg veriyorum buda morelimi bozdugu için diyeti birakip yine kilo aliyorum en son ameliyat dusundum ama doktorum tavsiye etmedi baska saglik sorunlarimdan dolayi.
adam yerine koyulmuyorum, surekli dalga geçiyolar, giyincek kiyafetim yok, 2 dakika mesafe yururken nefes nefese kaliyorum, hiç arkadasim yok, hic sevgilim olmadi hayati cok bos ve anlamsiz buluyorum çalisiyorum ise gitmek bile iskence ne yapmaliyim bilmiyorum cok agir geliyor artik cok yorgunum...
Estağfirullah tecrübeli değilim.tamam ben turuncupijamayi cok tecrübeli gördüm hadi turuncupijama topla bizi bir cati altina , su gidisata bir dur diyelim artik ben cok biktim coraplarimi giyerken göbek iceri cekmekten![]()
Estağfirullah tecrübeli değilim.
Hayatımda sadece ilk doğumumdan sonra diyet yaptım.
Bu da ikinci olacak :)
15 kilo kadar fazlam var, ama epey yavaş hızda kilo verenlerdenim.
Hem çok iradeli sayılmam, hemde kabus gibi bir uyku duzenim oldugu için her saat yemek yer durumdayım.
Duzenli hayatı olan daha kolay verecektir :)
İradene guveniyorsan özelden bir diyetisyen tavsiyesinde bulunabilirim. Zayiflatmadigi kimse yok ..belki bilirsin ,ınstada bol takipçili genç bir kadın ..çok aci çekiyorum çok mutsuzum 30 yasindayim 142 kiloyum ne yaptiysam kilo veremedim metabolizmam yavas çalisiyor ayda 1 kg veriyorum buda morelimi bozdugu için diyeti birakip yine kilo aliyorum en son ameliyat dusundum ama doktorum tavsiye etmedi baska saglik sorunlarimdan dolayi.
adam yerine koyulmuyorum, surekli dalga geçiyolar, giyincek kiyafetim yok, 2 dakika mesafe yururken nefes nefese kaliyorum, hiç arkadasim yok, hic sevgilim olmadi hayati cok bos ve anlamsiz buluyorum çalisiyorum ise gitmek bile iskence ne yapmaliyim bilmiyorum cok agir geliyor artik cok yorgunum...
İradene guveniyorsan özelden bir diyetisyen tavsiyesinde bulunabilirim. Zayiflatmadigi kimse yok ..belki bilirsin ,ınstada bol takipçili genç bir kadın ..
Burdan söylemem yasakhangi diyetisyen?
1 ay boyunca hic bozmadan diyet yaptim ama kiloma ragmen hic veremedimHerkesin metabolizması tabiki farklı..
Bende hep veremiyorum diye kendimi kandırdım senelerce..
Gitmediğim diyetisyen kalmadı..Nerdeyse bi uzman kadar ne yenip yenilmeyecegini biliyorum...
Ama bu sene bi hirs yaptım mayıs ayında yemek tarzimi değiştirdim...
6 ay olucak 25 kilo verdim..
Okul açıldı sınıfta bazı veliler tanımadı beni
Demem oki gerçekten beyinde bitiyo bazı şeyler,sende yapabilirsin sadece kendine inan!
Sağlığın için!
Kendin için!
Geleceğin icin!
Yapabilirsin!!!![]()
İnsülin direnci falan olabilir mi sizde acaba
Burdan söylemem yasak
sakınn arkadaşım benim en yakınım ablam midesine kelepçe taktırdı ve enfeksiyon kapmış kaybettik canım ablamı iyi bir diyetisyen ve senin iraden haftada 2 kilo fazla deyil bide bolbol yürüyüş yap ve kendine güvençok aci çekiyorum çok mutsuzum 30 yasindayim 142 kiloyum ne yaptiysam kilo veremedim metabolizmam yavas çalisiyor ayda 1 kg veriyorum buda morelimi bozdugu için diyeti birakip yine kilo aliyorum en son ameliyat dusundum ama doktorum tavsiye etmedi baska saglik sorunlarimdan dolayi.