- Konu Sahibi brunettella
-
evinden ayrılma istemiyorsa kendisi gitsin
Geri dönecekseniz annenize gitmeyin. kadıncağız zaten üzülmüş. Evi terk edip daha fazla üzmeyin. Eşiniz geri gelecektir.dun bir konu acmistim.
Esim suan baska yerde kaldi, tum gece yanlizdim. Gelmicek bir kac gun ve bitti diye karar verdik msjla. Bugunde dogum gunum
Kendimi suan asiri derece yanliz hisediyorum.
Dun gezmeye cikarcakti esim moralim
Bozuk diye suratim
Asik diye gonlumu alicagi yerine benden bikmis cekmek zorunda olmadigini soyledi bu bir tehtit degil dedi evin onune arabaylan geri cevirdi esyalarini al annengile birakicam
Dedi ben sustum orda. Sonra gittik 2 Saat yol ettik benim aklim anneme takildi moralim bozuk sifir cunku annem bendeydi esim anneme buyuk ayip etti. Diger konuya bakabilirsiniz. ordan adam yine gonlumu almadi geri donelim dedi donduk 2 saat tekrar yol. Ondan sonrada eve birakti gitti baska yere.
Ben bunaldim.. kendim guler yuzlu naif bir insanim ama o degil.. herseye takilir asiri derece pimpirik..
Suan dusunuyorum eskisi gibi olamayiz sanki artik. Nasil yapicagimi bilmiyorum
Onu beklim konusalim mi yada suan evi terk edim annemlere mi gidim bilmiyorum bana yardim
Edermisiniz yol gosterirmisiniz?
Geri dönecekseniz annenize gitmeyin. kadıncağız zaten üzülmüş. Evi terk edip daha fazla üzmeyin. Eşiniz geri gelecektir.
Evden gitmeyin gelsin sakince konuşun. Evi terkedip geri dönmek ilişkinize zarar verir. Cikilacaksa dönüşü olmamalı.
Burası sizin eviniz. Sanırım birde çocuğunuz var. İstemeyen kendisi gitsin.Evet annem asiri derece uzulmus bana, beni istemiyor esim. Yuzsuz gibi oturuyorum gibi evinde hisediyorum.
Siz daha iyi bilirsiniz. Sadece fevri karar almayın. Sonuçta ortada çocuk var. Problem çözülmezse o zaman düşünürsünüz. Şu an en mantıklı olan beklemek ve sakince konuşmak. Fevri çıkışlar yapmadan empati yaparak konuşmak. Tabi iki taraf için de geçerli bu. Bilmiyorum belki çift terapisi alsanız eşinizin de kabul etmesi gerekir tabi. İnsan bazen kendi hatalarını göremiyor sözü geçen birinin sözleri aydınlanma sağlıyor. Hakkınızda hayırlısıSoyle dusunuyorum
Gelsin konusalim baktik olmuyor gercekten kendime ev tutup zamanla kendi hayatimi kurim diyorum..
Eşinizle boşanmak istiyor musunuz?
Doğımgününğz kutlu olsun, size güzel bir başlangıç getirsin.
Kocanız sizi süs köpeği gibi havalandırmaya çıkartmasın, beraber güzel zaman geçirmek için keyiflenmek için yapsın o eylemi.
Sonra işte böyle yok annene bırakıyorım yok bitti istemiyorumlar havada uçuşur, saygı yok, birey olarak görme yok çünkü.
Eğer boşanmak istiyorsanız doğru olanı yapmışsınız ama istemiyorsanız eşinize verdiğiniz tepki doğru olmamış. Onunla konuşmanız gerekiyordu. Verdiğiniz tepkiyle eşinizi daha da bilemiş ve kaybediyor olabilirsiniz.Bilmiyorum acayip mutsuzum sadece suan.. neyapicagimi bilmiyorum asiri kirginim
Tabi ki değil, böyle saygısızca bir şey olabilir mi?Tsk ederimm,
Hediyeyi kendisiyle goturdu yaptigi normal mi sizce? Cicekleri cope attim..
asiri kirginim. Neyapicagimi hic bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?