Mutsuzum

Saol yardiminiz icin cunku laflar soylenip gitii beni yine suclu hissetirmeye calisti.. o hep kendince hep hakli cunku..
“Ben yine iyilik yapiyorum hata bende falan”
Sinirden aglamak istiyorum ama oglum yanimda..
gelirmi bilmiyorum aksama, ama suan yanliz cok iyim..

Doğumgününüzde bunları yaşatmaya hakkı yok kimsenin.
Yazık günah değil mi gözyaşlarınıza?
Kendinizi ezdirmeyin, suçlu hele sakın hissetmeyin.
Asıl o vazgeçilmez değil, sokakta yüz adamın doksanı onun gibi.
Sizin kaybedeceğiniz hiç bir şey yok, dik duruşunuzla bunu gösterin ki kıymetinizi anlasın.

Bence evinizi terketmeyin gitmek istiyorsa bırakın o gitsin.
İnanın ilerde çok pişman olursunuz size ait olan eşyalarınızın başkaları tarafından kullanılıyor olması düşüncesi insanı çok üzüyor .

Mutlu seneler. Keske bunlar yasanmasa. Arkadaslara katiliyorum. Sakin evi birakip gitmeyin. O gelecektir. Belki biraz zaman ama aranizda duzeltirsiniz eminim. Yine de yapici olmaya calisin eger cok daha buyuk sorunlariniz yoksa. Yasadiklarinizi siz bilirsinz ama kucuk anlasmazliklardan dolayi evliliginizi bitirmeyin ve hemen ailelere yansitmakta acele etmeyin. Gerekirse aradan birkac hafta gecsin. Bekleyin bakalim duzelecek mi

Daha önceki konularınızı bilmiyorum , ama herşeyi iletişimle halletmeniz lazım Bence çiçekleri atarak fazla tepki verdiniz sanki,

eski konunuzu okumuştum eşiniz çok kaba bir insan ne diyeceğimi bilemiyorum ama geçmiş doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…