Mutsuzum

seni takip ediyodum eşinle bu durumu konuştunmu ya da ailesiyle bi ilerleme var mı canım yaşadıkların beni o kadar şaşırttıki valla

bugün iş çıkışı kontratı imzalamak için görüşeceğiz
ben taşınma masrafları için bileziğimi bozduracağım
şimdi eşim aradı annemde gelsin mi seninle onun tanıdığı var senden ucuza almasınlar diyo
çıldırayım mı çıldırmayayım mı bilmiyorum
mantıklı düşünürsen evet güzel bi düşünce
ama bu tür şeylerle sürekli içimizdeler
çok yoruldum
bir an önce taşınıp kurtulmak istiyorum

ne yapayım kendi başımamı bozdurayım gelsin mi anneside???

arabayı satmayı düşünüyormusunuz ama eşin istemez benim eşimde öyle şöförlüğü çok sever milleti gezdirmeyi off ne desem boş vallah çirkin bettynin söylediği şeyleri uygulanamanı tavsiye ederim senin yerinde olsam öyle yapardım içimde kalıcağına söylerdim

teşekkürler tek başıma gidip bozduracağım şimdi inşallah bi sorun çıkmaz da
şu eve taşınıp gül gibi geçinip gideriz

Bak bazıları böyle işte siz darıldınız oturma odasında uyudunuz ve gelip sizin gönlünüzü almadı.Bende bu durumda çok kızıyorum eşime kendi fosur fosur uyur ben odada ağlayarak sabahı ederim.Sonra ertesi gün konuşmayınca vay ben uzatıyormuşum.Benim gözyaşlarım umrunda değil adamın.Aile konusunda hiç laf söyletmez ben zaten onlar hakkında kırılacağı kelimeler kullanmam ben A desem batar yorum yapma diye kendi benim ailem hakkında küfretmişti neymiş efendim isteyerek söylememiş kızgınlığına denk gelmiş vs vs.Ben de bu evin benim olduğunu hissedemiyorum hiç bişey yapasım gelmior bi tartışsak sehpalar masalar havada uçuşuyor.Geçenki tartışmamız da güzellik aynası kırıldı.Severek aldığım eşyalarım bile her geçen gün elimden kayıp gidiyor.Durum böyleyken ben nasıl benim evim diyebileyim ki boshayallersmile

ne yazıkki erkeklerin hepsi böyle
bizim gibi düşünemiyorlar
ilk zamanlar beni sevmediğini düşünüyordum ama yavaş yavaş alışıyorum
yapıları böyle boşu boşuna kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz
sende öyle düşünmemeye çalış
bende çok kırıp döktüm hiç bi işe yaramadı

dün akşam kontratı imzaladık haftaya taşınıyoruz:)
kayınvalide aradı bize gelin diye
gittik
kayınpederim açtı ağzını yumdu gözünü
benden böyle bişeyi hiç beklemezmiş
oğluna bişey dediği yok
bütün lafları bana söyledi
akıllı insanın yapacağı iş değilmiş ev değiştirmek
biz ev küçük diye bahane ediyormuşuz asıl onlardan kaçıyormuşuz üstü kapalı söylüyor
cevap veremedim
çok sinirliydi
öyle ki konuşurken tükürükleri nerdeyse yüzüme gelecekti:)
benim babam ben küçükken vefat ettiği için
erkeklere karşı korku duyarak büyüdüm
o konuştu ben ağladım
sabır dedim
cevap vermedim
sizden bişi olmaz para falan biriktiremezsiniz ev alamazsınız
3 sene sonra geçip karşınıza soracam biriktirebildiniz mi diye diyo
bende azmettim 3sene sonra kendi evimizi alıp taşınmak istiyorum
bu süre zarfındada maaşımı eşime vermeyip
eşimin maaşıyla geçineceğiz
her şey güzel olur inşallah

bence eşinde buna kara verdiyse hiç durmayın taşının.inan daha ii olcaksın.bu erkekleri anlamıyoırum ya sabha servisde gelirken arkadaşal konuşuyıruz. galiba bu erkekler evlenip bi aile kurmaktan ayrı bir yuva olamayı kabullenmeyeip bizleri o ailelerin içine dahil etmeye onlar ne derse o olsun isytorlar.evlemeden önce ailelerine çokda fazla düşün olamyan erkekler evlendiketen sonra aileci oluveriyorlar.onların pisikolojisi bu bence %90 ı da aynı.bedne geçenlerde buna bezer bir konu açmıştım.şuan kayınvalidemle yakın oturmuyorum ama eşim sanki onlara yakın olmak istyor gibi geldi son zaamnalar yakınlarına taşınmaktan felan ağzımı aradı biraz.ben eminim seni,n yaşadığın problemleri yaşacağımdan o yüzden hiç huzurumu bozmak isteyrum.inşallah böle bişey yapmayız.zide taşınırsanız biraaz uzak bir yere bir eşinle sıkıntılarını paylaşırsan düzelirsin.insan sıkıntılarını dışa vurmayınca bu tarz davranışalr ortaya çıkabiliyor.bende sıkıntımı payşamaldımmı kimseyle özellikle eşimle gece yatağa yattıkmı başlıyorum ağlamya bazen krize bile giriyorum.

ben çevremedede kendimde kayın validelerden çok kayınpederler çok beklenti içinde oluyorlar.inşallah sizde bizde evimizi alırız ama ailelere biraz ara olan bir semtte. eşin öle bağırırken ve sen ağlarlken bişey demedimi

babam şeker hastası
şeker de çok sinir yaparmış
o yüzden eşimde sesini çıkarmadı

taşınıp uzak olup mutlu olacağız istediğim bu
zaten depoziteyide kirayıda verdik
geri dönüşü yok yani

evlilik zaten çok büyük sorumluluk
insan bide mutsuz olunca kaldıramıyo
mutlu olmak istiyorum ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağım

simaycem

inan insan rahatlıyo derdini dökünce
ve ailene anlatamıyorsun ben o hatayı yaptım bi kere
çok bunaldım annemin evine gittim 2gece kaldım
şimdi ne zaman telefon açsam annem bişeymi oldu diye korkuyo
kendimiz üzülüyoruz yetmiyo
bide ailemizide üzüyorum
arkadaşlar dostlar bugünler için var

Merhaba deminden beri konunuzu okuyorum bastan beri..
cok uzuldum adiniza
ama artik bazi seyler cok daha iyi olacak..
en azindan pencerelere cikislari olmayacak ve onlari gormek zorunda kalmayacaksiniz..
yuhh diyorum ki isiklarinizin kapanmasina bile merak eden o insanlar artik bunu soramayacak
yada sunu getirin bunu getirin diyemecekler
annenize yakin oturdugunuz halde neden haftada bir gun ancak gittinizde hemen hemen her gun kaynananiza gittiniz onu anlamadim.
hafta sonlari annenize gidin ve esiniz suratini asiyorsa ustune dusmeyin
inaninki kacan kovalaniyor.. maasinizida vermeyin derim..
tasinmakla sikintilariniz yuzde 50 azalacak
hersey normalken esinize daha iyi daha guler yuzlu davranin
ama esiniz size haksizlik yaparsa uzerine dusmeyin konusmak icin ugrasmayin.. o yokmus gibi davranin o zaman anlayacaktir.. ben mesela oyle yapiyorum.. cokta ise yariyor sogurum diye korkmayin daha cok kendinize guvenirsiniz o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…