Mutsuzum

Kazayağı; yazdıklarını okudukça içim daraldı , benim bile ..

lüfen kendine bu eziyeti yapma..bir uzmandan destek almalısın...belli ki bu; çook rahatlamana, hayata pozitif bakabilmene yardımcı olacaktır..

bir de naçizane benim önerim; iş dışındaki boş vaktini, evde bir hobi ile uğraşarak geçirirsen, kafandan bu kalabalık düşünceleri biraz da olsa atabilirsin diye düşünüyorum..

Anladığım kadarı ile; insanlarla fazla iç içe olmayı, çok gezmeyi seven birisi değilsin..
seni çok iyi anlıyorum..ben de öyleyimdir..evde yalnız kalmaktan hoşlanırım mesela...

dediğim gibi; kafanda aynı olayları düşünüp kendine eziyet etme..bir hobi edin..
o da olmuyorsa bir uzmana başvur ne olur..

Allah yardımcın olsun, tez vakitte-taşınman ile birlikte- yüreğin ferahlar inşaAllah.. :Saruboceq:

Canım benim ya seni çok iyi anlıyorum inan yreğim seninle.Unutulmuyor işte hatta kat kat ekleniyor eskilere yenilere...Eskiler telafi edilmeden bir yenisi eklendiğinde unutmak güçleşiyor ama arkadaşın dediği gibi en azından bi uzmana görün sakinleşirsin hayatım gerçi ilaçlar uyutuyor ama iyi yanlarını da unutmamak lazım.
Erkekler sürekli ağlayan,şikayet eden kadınlardan bi müddet sonra sıkılıyorlar ya ben ağlıyorum günlerdir adamın umrunda değil.Kendimize yapıyoruz.Sen şimdi rahatlamaya çalış canım güzel günlerin geleceğini düşün.İnşallah o evden taşınınca herşey çok daha güzel olacak.Eşinle de açık açık konuşsan canım rahatsızlıklarını gerçi odun oluyorlar bu konuda ..bizi anlamamakta ısrarlılar..ama bi kere daha denemiş olursun yeni eve taşınınca da aynı sorunlar çıkarsa .öpüldün opuyorumnanaktan

Kazayagi sana bir tavsiyem var canim, gözlerini iyi ac ve oku;
SAKIN ama SAKIN psikolojini bozma bu nedenlerden dolayi.
Psikolojine sahip cik, kendini üzer ve ruhun hastalanirsa ah vah keske üzülmeseydim diyerek hastalikla pencelesirsin.
Esinin ailesi sana ne yaptilar bilmiyorum ama eger bu kadar canini sIkIyorlarsa görüsme.
Yada seni ezmeye calisiyorlarsa altta kalma, icine atma.
Gelip gitmelerinide sorun etme lütfen, bunlar mutsuz olup aglayacak kadar sorun olmamali, hep iyi yönünden bak Allah misafir giren evi sever, sakin üzme kendini canim sakin.

arkadaşlar
cumartesi günü şimdiye kadar iş yerime hiç gelmemiş olan kayınpederim geldi
yaklaşık 2,5saat boyunca siz bizden kaçıyosunuz dedi
artık dayanamadım
susamadım daha fazla
biz eşimle sürekli kava ediyoruz mutsuzuz dedim
sen eskilere takılmışsın
oooo öyle şey olurmuymuş
unutacakmışım
suç bendeymiş yani yani siz bizden kaçıyosunuz dedi beni hiç konuşturmadı
yani ne onlarda ne eşimde hiç problem yokmuş
sorunlu olan benmişim
çıldırtacaklar beni hatta çıldırdım
dünde evi temizledik daha bitmedi
kayınvalidemde bu eve oturmaya gelirsek artık şehir dışına kaçarlar dedi:)
bizi kaçırttıklarının bilincindeler ama sorunlu olan benmişim yani
onlarda zerre suç yok
bu pazar taşınıp herşeye sıfırdan başlamak istiyorum
ve kulağıma küpe oldu
anlamayan anlamak istemeyen insanlara laf anlatmanın kendimi üzmekten başka hiç bir yararı yok
herşeyi unutup mutlu olmak istiyorum
teşekkürler yanımda olduğunun derdimi paylaştığınız için
inşallah düzelir

Kazayagi merhaba, bosver uzulme bence.. Boyle olmasi bence daha iyi oldu.

kactiginizi buna mecbur kaldigini anladilar.. Laf sokarlar ama mesafe birakmalarinida anlarlar..

Hic yok kacmiyoruz, hic olurmu oyle sey.. falan filan deme

sadece laf soktuklarinda hafif gulumse ve sus..

ve esin bu olaylardan dolayi belki cok hassas bir donem gecirmis olabilir ustune gitme..

bak uzaga gideceksin seni pencerelerden gozetleyemecekler.. en azindan her aksam her aksam gorusmeyeceksiniz..

bencede mutlu ol..

Canım benim yazdıkların o kadar tanıdık geldiki sabah sabah inan aglayarak okudum( Bende 3 yıllık evliyim. 25 yaşındayım eşimde 28 yaşında. Senin yaşadıklarının tıpkısının aynısını ben yaşadım. Hemde biz uzak oldugumuz halde. Ben istanbulda yaşıyorum eşimin ailesi yalovada. Ama onlardan çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Biz herşeyi eşimle ikimiz yaptık dügündür ev eşyasıdır aklına gelebilecek herşeyi. 1 tl si geçmemiştir bize öyle düşün. Düğünüm istanbulda oldu. Yalovadan kimse gelmedi kayınvaldem çagırmamış. Kayınvaldemede davetiye yolladık öyle geldi ve hiç bişey takmadı. Sadece benim akrabalarım geldi. Düğünde takıdan sonra gelin odasına geldi neymiş düğünde takılan takılar erkek tarafına aitmiş. Tabi ablam hemen müdahale etti olaya saçmalamayın dedi ne yaptınız ki ne istiyoruzsunuz çıkın lütfen dışarı dedi. Düğünden sonra yolavada bizim adımıza mevlüt yapmış kayınvaldem uzak gelemessiniz diye sizi çagırmadım mevlüte buyrun demiş takıları toplucakya. Bende evdeyim telefon çaldı. Yalovada bir arkadaşım var bayada samimiyiz kendisi ile dediki kayınvalden mevlüt yapıyor senin adına sen nerdesin gelmiyormusun dedin. Düşün benim haberim bile yok. Milletede işleri çıkmış gelemedi demiş. Biz heray borç ödüyoruz gırtlaga kadar borcumuz var dğün borcu bütün takılar hemen bozuldu ve borca gitti ama gene baya var. İlk evlendiğimde 10 lara kadar çalışıyodum mesai yapıyodum borç ödensin diye. Bigün eve geldim bir yere ödeme yapılacaktı eşime dedim ne yaptın yatırdınmı? dediki yok kardeşim aradı ihtiyacı varmış ona yolladım parayı dedi. Tabi çıldırdım ben. Daha bir aylık evliydim o zaman. Sabah akşam kavga ediyoduk eşimle. Çok bilirim yediğim dayaklar yüzünden işe gidemediğimi acıdan. Annemin yanında üstümü değiştiremezdim. Vucudum mosmordu çünkü. Neden bir sevgi ugruna. Heray onlara para yolardı eşim şuna ihtiyaçları var buna ihtiyaçları var diye. Eşimin aldıgı para onlara gidiyordu benimkiyle borç ödeniyordu çok bilirim markete gidip 2 parça şey alıp çıktıgımı yetmezdi para çünkü. Her yalovaya gidişimizde yenikapı yalova arasını aglayarak geçirirdim gitmek istemediğim için. Ama gitmek zorundasın yapacak bişey yok. Eşimin üniversitede aldıgı kredi borcunu bile evlenince birlikte ödedik.Bende üniversite okudum ama bekarken çalışıp ödemiştim. Bunlar adamın elinde para bırakmadıgı için ödeyememiş. Eşim işsiz kaldı 10 ay çalışamadı. 1 kere aramadılar ne yapıyosunuz diye bişey ihtiyacımız oldugunu falan söyleriz diye korktularına. Yaaa daha neler var anlatmakla bitmez. Hayatımızdaki herşeyi biliyorlardı. Ne zaman görse kayınvaldem beni oğlum zayıflamış sen kilo almışsın oglumun yemeklerinidemi sen yiyorsun diyodu. Oglu göbek yapmıştı bende 56 kilodan 46 kiloya düşmüştüm beni gören tanıyamıyordu. Hergün aglıyordum doktorada gittim ilaçla uyuşturmaktan başka bişey yapmıyor. Evliliğimin ilk yıllarını hatırlamak bile istemiyorum. Evde kırılmamış bardak tabak kalmamıştı. Vucudum çürük içindeydi. Benim eşimde nasıl anacıdır anlatamam. Benimde onu ne kadar sevdiğimi bildiğinden pek adam yerine koymuyordu beni. Bigün tabi (bu olay 1 sene önce falan oldu) çıldırdım ben.Gene ailesi yüzünden kavga ettik ve şiddete maruz kaldım. Gece saat 24:30. Aldım montumu dedimki ben gidiyorum ne haliniz varsa görün ne aileni nede seni istemiyırum artık. Birtane canım var yaşamaktan bıktım senin yüzünden. Ama blöf falan değil. Karakola gidicektim darp raporu alıp boşanma davası açacaktım o kadar kararlıyım yani. kendi paramla kendimi rezil ediyorum. Eşimin kafasına donk etti sanıtım nasıl yalvarıp yakarıyor. işte sen benim ailemsin ben öküzüm düşünemedim yapma etme asla bir daha yapmıcam sana el kaldırırsam elim kırılsın. Yok dedim ya gidicem. işte gece çok geç oldu yarın sabah gidersin o zaman dedi. Tamam dedim. Sabaha kadar agladı yapma etme diye seni son kez affediyorum dedim o günden sonra şiddet olayı kalmadı çok şükür. Ailesine karşıda saygı gösterisinde falanda bulunmuyorum kayınvaldem bir söylüyorsa ben üç söylüyorum şimdi o kadar kıymetli oldumki anlatamam. Ama yaşadıklarımı unutamıyorum malesef herseferinde bişeylerden yatırlıyorum yaşananları. Allah yardımcın olsun canım senin için dua edicem. İnşallah yeni evin sana ugur getirir. Bu insanlarıda Allah havale ediyorum.

sosyal_bela

taşınmanın artılarını düşündükçe ferahlıyorum
mutlu olmak istiyorum
sabrım kalmadı
eve taşınıp balkonunda güzel bi çay içip herşeyi unutmak istiyorum

Ayrıca senin vucudundaki kabarıklar muhtemelen ürtikerdir stres ve sıkıntıdan oluyor. Bendede vardı. 2 senedir daha yeni geçti. Allah yardımcın olsun canım.

nurum
canım neden son anda kafalarına dank ediyo anlamıyorum????????????
bizi bu kadar bezdirmeden neden anlayıp yanımızda olmuyorlar
bizde anne olacağız inşallah atsınlar satsınlar demiyorum
ortasını neden bulmuyorlar? yada bulmaya çalışmıyorlar
anlamıyorum
gerçi bu saatten sonra anlamakta istemiyorum sadece mutlu olmak istiyorum

eşime üzüntüden kanser olucam diyorum
içimde bişi o kadar acıyo ki diyorum dayanamıyorum diyorum
sana ihtiyacım var diyorum
bana ilgi göster diyorum
ama hala onları düşünüyo
hala anlamıyo
beni sevmiyormu acaba diye düşündüm
herşeyi düşündüm yok yok
galiba bu kadar üzülmesin kırılmasın diye düşünüp kendimden vazgeçip hayatımın merkezini onu yaptım diye oldu
artık kendimi düşünüp mutlu olduğum şeyleri yapıcam
o eski beni o kaybetti
ben artık kendimi düşüneceğim

İnşallah canım. Ama olay gerçekten eşte bitiyor. Bir sınır koyması lazım. Aslında onlarada yazık bir yanda aileleri bir yanda eşleri arada kalıyorlar. Suç tamamen ailede. Nereli canım senin eşin. Bizimkilere çok benziyorlar. Belki akrabalardır:)))))))

Aynen öyle yapman gerek süpersin:))) Olan kimseye olmuyor sana oluyor çünkü. Ben onlar yüzünden 2 sene ürtikerle savaştım gitmediğim hastane kalmadı. Olan bize oluyor kimseye değil.

bu cumartesi taşınacağız
anca hafta sonu yeni evi temizledik
şimdi eşyalarımı kutulayacağım
bir an önce bitsin istiyorum

inşallah kalmaz canım
o kadar doluyum ki
huzura ihtiyacım var
psikolojim çok bozuldu
mutluluk nedir unuttum
sürekli düşünmekten o kadar yoruldum ki
dinlenmeye ihtiyacım var ruhen ve bedenen

herşeyi unutup yeniden başlamak istiyorum
silkinip kendime gelmek istiyorum
ruhumu nasıl dinlendireceğim??????????

kurmadan:)
başka yolu yok
ben bir deöenm deliricektim
mesela evi süpürüorum demi kendimi birden bir kavganın içinde buluordum dişlerim kenetlenmiş sinirli sinirli kendi kendime konuşuorum işte görümcemle şöle olmuştu böle demişlerdi die
aa sonra korktum kendimden eşime ve kendime saygım azalmaya başlamıştı sonra bir sirkelendim
önceleri hiçbirşeri takmıorum modundaydım tabi sadece dilde
yine sinirlenip konuşuordum kendimle ama hep takmıorum takmıorum diordum
onlar bir dedilerse bende 2 dedi dedim rahatladım
böyle böyle gerçekten takmamaya başladım
geçen haftadan örnek verim mesela uzun olucak ama
perşembe günü evi temizlettim
cuma günü iki görümce 5 çocuk bir enişte çıkıp geldiler
ii hoşgeldiniz ben hastanede çalıştığım için muayeneye çok gelirler başka yerde yokya hastanese
tam 12 bölüme muayene ettirdim görümcemleri
çocukları hariç onlarıda çocukcularada tabi
biz bunları hallederken çocukların yarısı ile eniştede evde tabi
ayy eve bir gittim kapının önünden başladı bisküvi kırıkları ellerinde oyuncaklar yerlerde mandallar yastıklar deliricektim nerdeyse
görümcemde demezmii ayy iiki doğurdun he bak evde oyuncak var çocuk var die
bizimkiler geliolardı oyuncak bulamıolardıı
benim özenle seçtiğim oyuncaklar heryerde
çocuklar dışarı terlikleri ile wc giriolar ayy heralde dedim delricem
hemen yatak odasına geçtimm annemi aradım kafa dağıtmak için
annem çok neşelidir anne dedim böle böle oda aman nie takıosun senede bir geliolar
kocn temizlikciyede bişi demio yarın yine al dedi
düşündüm doğru sölüo
sonra hiç karışmadım istedikleri gibi davrandılar
ertesi gün yine temzilikci aldım eve
napıcaksın atamıosun bari takmıcaksınn:)

bende aynen dediğin gibi kendi kendime öyle demişlerdi böyle demişlerdi
o kadar sinirleniyorum ki ya elimin altındaki bardağı kırıyorum ya kapı kenarlarına çarpıyorum dirseğimi:)
dünde çamaşırlığa parmağımı sıkıştırdım:) oturdum ağladım
hani derler ya keskin sirke küpüne zarar diye:)
düşünmeden nasıl durucam nasıl kovalıycam kafamdaki düşünceleri
off offfffffffff
çıkıp gidesim var da nereye??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…