Mutsuzum..

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
Selam arkadaslar
Bu sıralar kendimi çok mutsuz ve yanlız hissediyorum genç olmama rağmen gençliğimi yaşayamıyor ve boşuna yaşıyor gibi hissediyorum arkadaşsızlık yanlızlık bunları hiç bi zaman bu kadar yoğun hissetmemiştim aslında 2 yıl öncesine kadar hiç böyle değildi çok arkadaşım vardı mutluydum ama sanki şimdi lanetlenmiş gibiyim hiç arkadaşım kalmadı çok yanlızım varlığım gereksiz gibi sanki.. ağzımı açsam ağlayasım geliyo canım hiçbişey istemiyo boğulucak gibiyim bazen boşver haline şükret aç değilsin açıkta değilsin diyorum mutlu olmaya çalışıyorum ama yine yanlızlık kendini hissettiriyo ve yine mutsuzlaşıyorum napmalıyım bilemiyorum

Önce kendi kendinize yetebilmeyi öğrenin..
İnsan zaten tek başına bir dünyadır..
Çevrenize gelince şu son 2 senede ne oldu da çevrenizi kaybettiniz onu bir sorgulayın derim.. Ona göre hareket edersiniz..

ben de rihannanin ve taylor swift in benim yasimda oldugunu ogrenince gencligimi yasayamiyorum hissine kapilmistim:) milyon dolarlarla oynuyolar benim yasimdalar ama:)

canım beklemelisin 2 yıl önce böyle değildi demişsin bundan 2 yıl sonrada böyle olmayacak hayatının bu dönemini nadas dönemi olarak kabul et ve bu dinginliği iyi kullan gelecekle ilgili plan yap mesela

şu an aynı duygulardayız desem inanırmısın??hatta belkide senden dahada kötü durumdayım cnm.nedeni ise,buraya defalarca konu açtım nişanlım ve ailesiyle alakalı sorunlardan.sözde nişanlıyım şu saat oldu aramadı bile.günlerce aramadığı oluyor.annesi benden soğutmayı başardı.arkadaşım dersen koskoca istanbulda 1 tane arkadaşım yok.2 ablam var saah çıkıyorlar akşam geliyorlar.beni aralarına almıyorlar dışlanma sözkonusu..bir alışveriş merkezine gidiyrum,yalnız dolaşıp,kalabalığı seyredip tekrar eve geliyorum.aynen çıldırmak üzereyim.ama (dik) durmalıyım tek bildiğim bu cnm.umarım biraz olsun haline şükretmişsindir yazdıklarımdan sonra.

Neden arkadaş kaybettiğini sorgula önce.
Yeni mekanlar keşfet oralara git yeni insanlarla tanış..
Ve en güzel yalnızlığı sevmek. bazen şikayet ettirir ama sonra bir bakmışsın en iyi dostun o..

yeni mekanlara giripte hiç tanımadığı yerde hiç tanımadığı kişilerle insan nasıl dost arkadaş edinebilir ki:26:üstelikte hiç ortak arkadaş yokken...bilmiyorum ama bazen söylemekle uygulamak arasında dağlar kadar fark var.herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışırken vede geçmişinde hep dost arkadaş kzağı yemiş birisi ne kadar güveneblir ki,hayatına yeni girecek insanlara...çok zor...insanın ailesinden başkada sırtını dayayabileceği kimse yok,diye düşünmeye başladım.çok melankolik bir yorum oldu ama:)belkide yalnızlık iyidir...

Depresyon.....

bir an önce kendini toplamalı,kendi kendinede yete bileceğinin farkına varmalı

etrafında insanlar olmasa bile bunun mutsuzluk sebebin olmaması gerektiğini öğrenmelisin canım.

Hepimiz yalnızız,bazen etrafımızda hiç kimse kalmıyor...

Mutsuzluğu kabul etme,ruh sağlığını kaybetmiş olabilirsin doktora gidebilirsin inan iyi geliyor.

bazen insanın kendini utsuz işe yaramaz hissettiği zamnlar olur zaten,ama bunlarda geçer hayattan çok zevk aldığın anlarda gelir..

tanrım!!! bir an baktım ben mi açtım bu konuyu diye... beni anlatmışsın sanki... benimde okul bitene kadar bir dolu arkadaşım vardı şimdi iş yerimde herkes annem babam yaşında... nişanlıyım ama onun ilgisi kalmadı bana karşı... ailem konuşkan insanlar değil, akşama kadar konuşulmaz desem yeri var hiç abartmıyorum... o kadar yalnız ve mutsuzum ki... öğretmenim atanamadım... sağlam bir işim yok yani, arkadaş yok, aile destek değil, nişanlı ilgisiz... iş, ev, tv, kitap, uyku.. arada sinemaya filan gidiyorum değişiklik olsun filan ama ben konuşmak istiyorum dinlemek istiyorum birileri için önemli olduğumu hissetmek istiyorum, olmuyor sanki kimse farkımda değil. ölsem umru olmaz kimsenin yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…