- Emoji Skoru
- 39
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi upsydaisyyy
Bir sene önce 3 senelik sevgilimden tam da sözlenmek üzereyken ayrıldım..Onun kendini bilmezliği bencilliği ikiyüzlülüğü yüzünden ayrılmak zorunda kaldım daha doğrusu.Çok büyük bir hayal kırıklığıydı benim için.Üzerinden bir sene geçti bu kadar acı çekip sonunda doğru insanı bulurum sanıyordum.başka birisini tanımak istedim o da berbat bir insan çıktı ilerlemeden bitirdim.Ne bileyim artık çok üzülüyorum tabiki mutsuz bir evliliktense huzurlu bi bekarlık tercihimdir ancak çevremde mutluluklan uçuşan insanları görünce boynum bükük kalıyor kendi içimde.Yarım kalmış gibi hissediyorum kendime acıyorum ben niye sevilmedim diye..Bu hep böyle mi olacak aranızda benim gibi kötü birine denk gelip imtihan olup sonrasında başka biriyle hakettiği gibi çok çok mutlu olan var mı?Sonu mutlu olan hikayeleri dinlemeye ihtiyacım var sanırım.Artık beni üzen tarafın cezasını çekmesini de geçtim ben kendim mutlu olup yuva kurmak istiyorum.Karşıma düzgün birisi çıkmıyor önüme geleni de tanımak da istemiyorum.Yaşım geçerse buna hevesim kalmaz diye düşünüyorum.Dediğim gibi tanımak istediğim iki kişiden birisi berbat birisi çıktı kötü alışkanlıkları vardı bana hiç uygun değildi , bana çok uygun başka birisiyle de görüştüm çok yönden uyumluyduk ama ona da içim ısınamadım bir türlü hareketleri yapmacık geldi.Fiziksel olarak da beğenemedim maalesef.
Bir senedir kendimi toparlayayım dedim eskilerden kendimi arındırdım hesaplarını stalklamıyorum artık önceden sürekli onun mutsuz olmasını isterdim bedduadan korkarım ama ah ederdim bundan da vazgeçtim artık Allahım sana havale ediyorum dedim bir gün ve bitti, maneviyatımı artırdım, arkadaş çevremi geliştirdim, spora başladım kendime odaklandım, okumalarımı artırdım hobilerime yöneldim.İyileşeyim ve bundan sonra olacak ilişkim geçmişin izinde olmasın ve sağlıklı bir ilişki olsun istedim.Ama karşıma düzgün birisi çıkmıyor.Sosyal medyadan asla tanışmak istemiyorum zaten.
Ne bileyim nasıl olacak yalnız mı öleceğim ben.Herkese hak olan bana haram mı bilemiyorum artık.Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Bir senedir kendimi toparlayayım dedim eskilerden kendimi arındırdım hesaplarını stalklamıyorum artık önceden sürekli onun mutsuz olmasını isterdim bedduadan korkarım ama ah ederdim bundan da vazgeçtim artık Allahım sana havale ediyorum dedim bir gün ve bitti, maneviyatımı artırdım, arkadaş çevremi geliştirdim, spora başladım kendime odaklandım, okumalarımı artırdım hobilerime yöneldim.İyileşeyim ve bundan sonra olacak ilişkim geçmişin izinde olmasın ve sağlıklı bir ilişki olsun istedim.Ama karşıma düzgün birisi çıkmıyor.Sosyal medyadan asla tanışmak istemiyorum zaten.
Ne bileyim nasıl olacak yalnız mı öleceğim ben.Herkese hak olan bana haram mı bilemiyorum artık.Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.