- Emoji Skoru
- 437
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi upsydaisyyy
bence içinin ısınması da seçim ve emekEvet tanışmak içinin ısınması kader kısmı işin sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence içinin ısınması da seçim ve emekEvet tanışmak içinin ısınması kader kısmı işin sanırım.
Olumlu düşününHer şey yoluna girdiğinde hevesim kalmaz diye korkuyorum..
Herkesi mutluluktan uçuyor mu sanıyorsunuz? Çok sevdiğim bir arkadaşım var geçen sene evlendi ve çok mutlu sanıyordum dışardan ben de. Şimdi sorunlarını anlatmaya başladı da, evliliğinde zerre iyi giden bir şey yok. Herkesi mutlu mesut zannetmeyin dışardan göründüğü gibi değil. Siz kendinizi geliştirin, böyle kara düşüncelerin sizin enerjinizi düşürmesine izin vermeyin.Bir sene önce 3 senelik sevgilimden tam da sözlenmek üzereyken ayrıldım..Onun kendini bilmezliği bencilliği ikiyüzlülüğü yüzünden ayrılmak zorunda kaldım daha doğrusu.Çok büyük bir hayal kırıklığıydı benim için.Üzerinden bir sene geçti bu kadar acı çekip sonunda doğru insanı bulurum sanıyordum.başka birisini tanımak istedim o da berbat bir insan çıktı ilerlemeden bitirdim.Ne bileyim artık çok üzülüyorum tabiki mutsuz bir evliliktense huzurlu bi bekarlık tercihimdir ancak çevremde mutluluklan uçuşan insanları görünce boynum bükük kalıyor kendi içimde.Yarım kalmış gibi hissediyorum kendime acıyorum ben niye sevilmedim diye..Bu hep böyle mi olacak aranızda benim gibi kötü birine denk gelip imtihan olup sonrasında başka biriyle hakettiği gibi çok çok mutlu olan var mı?Sonu mutlu olan hikayeleri dinlemeye ihtiyacım var sanırım.Artık beni üzen tarafın cezasını çekmesini de geçtim ben kendim mutlu olup yuva kurmak istiyorum.Karşıma düzgün birisi çıkmıyor önüme geleni de tanımak da istemiyorum.Yaşım geçerse buna hevesim kalmaz diye düşünüyorum.Dediğim gibi tanımak istediğim iki kişiden birisi berbat birisi çıktı kötü alışkanlıkları vardı bana hiç uygun değildi , bana çok uygun başka birisiyle de görüştüm çok yönden uyumluyduk ama ona da içim ısınamadım bir türlü hareketleri yapmacık geldi.Fiziksel olarak da beğenemedim maalesef.
Bir senedir kendimi toparlayayım dedim eskilerden kendimi arındırdım hesaplarını stalklamıyorum artık önceden sürekli onun mutsuz olmasını isterdim bedduadan korkarım ama ah ederdim bundan da vazgeçtim artık Allahım sana havale ediyorum dedim bir gün ve bitti, maneviyatımı artırdım, arkadaş çevremi geliştirdim, spora başladım kendime odaklandım, okumalarımı artırdım hobilerime yöneldim.İyileşeyim ve bundan sonra olacak ilişkim geçmişin izinde olmasın ve sağlıklı bir ilişki olsun istedim.Ama karşıma düzgün birisi çıkmıyor.Sosyal medyadan asla tanışmak istemiyorum zaten.
Ne bileyim nasıl olacak yalnız mı öleceğim ben.Herkese hak olan bana haram mı bilemiyorum artık.Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Bir de instagrama bak intihar edersin vallaBilmem Çevremdeki herkes mutlu görünüyor açıkcası
Yok zaten mide bulanması hissedecek kadarsa olmaz o işten. Samimi de gelmiyormuş. Ben verdiğiniz örnek için değil de ileride tekrar karşınıza biri çıkarsa diye dış görünüşten hemen red vermeyin diye dedim, şans verin birkaç kere olmuyorsa da zorlamayın.Fizikselden ziyade adamın yanında midem bulanıyormuş gibi oluyordu ısınamayacağımı fark ettim yoksa eski sevgilim de dünya yakışıklısı değildi yani ve üzerime çok düşüyordu yeni tanıştığın bir insana bu kadar düşkün olmaz bir insan.Yapmacık geldi tavırları bu yüzden olmadı işte.
Arayarak da bulmak istemiyorum işte kimseye demem o yüzden denk gelsin istiyorum , arkadaşlarım öneriyor birilerini ama kafama uyan birisi olmadı hiç hiçbirine ısınamıyorum.Hevesim kırıldı iyice..Hiç umudum yok erkeklerden yana
Bu devirde onun bunun taniştırmasiyla iş yürüyeceğini sanmıyorum ben.o işler eskidenmiş.enerjin düştüyse olmuyor o işler.o bakışlar canlanacak, kendine güven olacak illa ki.moralini bir şekilde yüksek tutman gerekiyor ama bilmem nasıl.aklindan en ufak bir olumsuz düşünce geçse olmuyor o işler.Fizikselden ziyade adamın yanında midem bulanıyormuş gibi oluyordu ısınamayacağımı fark ettim yoksa eski sevgilim de dünya yakışıklısı değildi yani ve üzerime çok düşüyordu yeni tanıştığın bir insana bu kadar düşkün olmaz bir insan.Yapmacık geldi tavırları bu yüzden olmadı işte.
Arayarak da bulmak istemiyorum işte kimseye demem o yüzden denk gelsin istiyorum , arkadaşlarım öneriyor birilerini ama kafama uyan birisi olmadı hiç hiçbirine ısınamıyorum.Hevesim kırıldı iyice..Hiç umudum yok erkeklerden yana
Ne kadar da güzel aklı başında bir kızsın kendine yatırım yapmışsın. Spor, maneviyat bence gayette doğru yoldasın. İllaki karşına doğu birisi çıkacak daha 2-3 kişiyle görüşmüşsün hemen ilk tanıdığınla evleneceksin diye bir şey yok zaten sen dua et Allah’ım benim için en iyisini gönder diye ve isteğin kişiyi betimle ben öyle yapmıştım ne demişler yoruluncaya kadar ara, ölünceye kadar geçin.Bir sene önce 3 senelik sevgilimden tam da sözlenmek üzereyken ayrıldım..Onun kendini bilmezliği bencilliği ikiyüzlülüğü yüzünden ayrılmak zorunda kaldım daha doğrusu.Çok büyük bir hayal kırıklığıydı benim için.Üzerinden bir sene geçti bu kadar acı çekip sonunda doğru insanı bulurum sanıyordum.başka birisini tanımak istedim o da berbat bir insan çıktı ilerlemeden bitirdim.Ne bileyim artık çok üzülüyorum tabiki mutsuz bir evliliktense huzurlu bi bekarlık tercihimdir ancak çevremde mutluluklan uçuşan insanları görünce boynum bükük kalıyor kendi içimde.Yarım kalmış gibi hissediyorum kendime acıyorum ben niye sevilmedim diye..Bu hep böyle mi olacak aranızda benim gibi kötü birine denk gelip imtihan olup sonrasında başka biriyle hakettiği gibi çok çok mutlu olan var mı?Sonu mutlu olan hikayeleri dinlemeye ihtiyacım var sanırım.Artık beni üzen tarafın cezasını çekmesini de geçtim ben kendim mutlu olup yuva kurmak istiyorum.Karşıma düzgün birisi çıkmıyor önüme geleni de tanımak da istemiyorum.Yaşım geçerse buna hevesim kalmaz diye düşünüyorum.Dediğim gibi tanımak istediğim iki kişiden birisi berbat birisi çıktı kötü alışkanlıkları vardı bana hiç uygun değildi , bana çok uygun başka birisiyle de görüştüm çok yönden uyumluyduk ama ona da içim ısınamadım bir türlü hareketleri yapmacık geldi.Fiziksel olarak da beğenemedim maalesef.
Bir senedir kendimi toparlayayım dedim eskilerden kendimi arındırdım hesaplarını stalklamıyorum artık önceden sürekli onun mutsuz olmasını isterdim bedduadan korkarım ama ah ederdim bundan da vazgeçtim artık Allahım sana havale ediyorum dedim bir gün ve bitti, maneviyatımı artırdım, arkadaş çevremi geliştirdim, spora başladım kendime odaklandım, okumalarımı artırdım hobilerime yöneldim.İyileşeyim ve bundan sonra olacak ilişkim geçmişin izinde olmasın ve sağlıklı bir ilişki olsun istedim.Ama karşıma düzgün birisi çıkmıyor.Sosyal medyadan asla tanışmak istemiyorum zaten.
Ne bileyim nasıl olacak yalnız mı öleceğim ben.Herkese hak olan bana haram mı bilemiyorum artık.Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Öyle insan ister umut eder inşallah umudu solmaz inşallah o sevgiyi bulur çok zor olsada imkansız değil bu devirde böyle artık.İyiki diyeceğinize denk gelesiniz nasibin iyisi bulsun sizi mutlu olun inşallah .Zaten buna maruz kalmamak için yalnız kalmayı seçtim ancak insanız biz de değer görüp sevilmek istiyoruz
İnşallah teşekkür ederimÖyle insan ister umut eder inşallah umudu solmaz inşallah o sevgiyi bulur çok zor olsada imkansız değil bu devirde böyle artık.İyiki diyeceğinize denk gelesiniz nasibin iyisi bulsun sizi mutlu olun inşallah .
teşekkür ederim , betimlediğiniz gibi birisi mi çıktı karşınıza peki.göz rengine kadar istiyorum dualarımda çünkü merak ettimNe kadar da güzel aklı başında bir kızsın kendine yatırım yapmışsın. Spor, maneviyat bence gayette doğru yoldasın. İllaki karşına doğu birisi çıkacak daha 2-3 kişiyle görüşmüşsün hemen ilk tanıdığınla evleneceksin diye bir şey yok zaten sen dua et Allah’ım benim için en iyisini gönder diye ve isteğin kişiyi betimle ben öyle yapmıştım ne demişler yoruluncaya kadar ara, ölünceye kadar geçin.
Evet biraz böyle ancak çevremdeki herkes evlilik aşamasındalar , kıymet görüyorlar tabiki hepsi mutlu olsun kıskanmıyorum ama imreniyorum ister istemez.Herkese nasip olan bana nasip olmuyor diye düşünüyorum.Umarım gecikiyorsa güzelleşiyordur ona da razıyım.Herkesi mutluluktan uçuyor mu sanıyorsunuz? Çok sevdiğim bir arkadaşım var geçen sene evlendi ve çok mutlu sanıyordum dışardan ben de. Şimdi sorunlarını anlatmaya başladı da, evliliğinde zerre iyi giden bir şey yok. Herkesi mutlu mesut zannetmeyin dışardan göründüğü gibi değil. Siz kendinizi geliştirin, böyle kara düşüncelerin sizin enerjinizi düşürmesine izin vermeyin.
Ben içinin ısınmasının da kader olduğunu düşünüyorumbence içinin ısınması da seçim ve emek
Ben aslında dış görünüşlerinden ziyade o kadar karakteri bozuk insanın nasıl birinden kıymet gördüğünü merak ediyorum.Çevremde de var bencil kendini bilmez iki yüzlü maddiyat meraklısı kadınlar el üstünde tutuluyor maalesefBir de instagrama bak intihar edersin vallabana kalırsa hep bu konuda şanslı insanlar video atıyor.o yüzden daha fazlalarmiş gibi geliyor insana.eee ben de diğer insanlardan daha şanslı olsam ben de göstermek isterim yani.insan doğası.şimdi yine yargılayanlar olacak ama ne yapayım yani amann.görsen kadınlar da nasıl çirkin nasıl tipsiz, nasıl kısa boylu.ama kader kısmet işte.hatta geçen bir tane gördüm kadinın dudaklar ince bile değil yok resmen.elden birşey gelmiyor.mutlu, bari hakeden biri olsun diyorsun ama öyle bir dünya yok maalesef.eli yüzü düzgün biri olsa yine sinirlerim bozulmuyor helal olsun deyip geçiyorum ama şu çirkinlerin mutluluğu beni de çileden çıkartıyor valla.ee boşuna Allah çirkin şansı versin dememişler.sırf kötü kalpliliğimden bunları düşünmüyorum yani.millet de düşünmüş deyimini bile çıkarmış.kötüysem de yalnız değilim
![]()
Valla rüyamda görmüştüm aynısı oldu dış görünüş pek benim için önemli değildi ben becerikli, akıllı, zengin, merhametli, dürüst bir de yaşça olgun birini istemiştim inan aynısı oldu. Çok dua ettim gece namazları kıldım. Allah ne dua ettiysem inan verdi ama hak yemem, yalan söylemem, dedikodu yapmam hiç kimseye ümit verip yarı yolda bırakmadım kendimi temiz tuttum.teşekkür ederim , betimlediğiniz gibi birisi mi çıktı karşınıza peki.göz rengine kadar istiyorum dualarımda çünkü merak ettim![]()
Allah kalbinize göre vermiş mutluluğunuz daim olsunValla rüyamda görmüştüm aynısı oldu dış görünüş pek benim için önemli değildi ben becerikli, akıllı, zengin, merhametli, dürüst bir de yaşça olgun birini istemiştim inan aynısı oldu. Çok dua ettim gece namazları kıldım. Allah ne dua ettiysem inan verdi ama hak yemem, yalan söylemem, dedikodu yapmam hiç kimseye ümit verip yarı yolda bırakmadım kendimi temiz tuttum.
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ağzından çıkanlara çok dikkat et söylerken ben evlenmek istemiyorum demiştim hep evlilik zor falan evleninceye kadarki sürecim çok zor geçtiAllah kalbinize göre vermiş mutluluğunuz daim olsun![]()
Hiç kimse mutluluktan uçuşmuyor böyle söyleyen yalan söyler.Asgari müşterekte uyuşmak var o kadar.Hemen olmaz ama muhakkak karşınıza nasibiniz çıkar.Belki hemen olmaz ama sabırla olur inşallahBir sene önce 3 senelik sevgilimden tam da sözlenmek üzereyken ayrıldım..Onun kendini bilmezliği bencilliği ikiyüzlülüğü yüzünden ayrılmak zorunda kaldım daha doğrusu.Çok büyük bir hayal kırıklığıydı benim için.Üzerinden bir sene geçti bu kadar acı çekip sonunda doğru insanı bulurum sanıyordum.başka birisini tanımak istedim o da berbat bir insan çıktı ilerlemeden bitirdim.Ne bileyim artık çok üzülüyorum tabiki mutsuz bir evliliktense huzurlu bi bekarlık tercihimdir ancak çevremde mutluluklan uçuşan insanları görünce boynum bükük kalıyor kendi içimde.Yarım kalmış gibi hissediyorum kendime acıyorum ben niye sevilmedim diye..Bu hep böyle mi olacak aranızda benim gibi kötü birine denk gelip imtihan olup sonrasında başka biriyle hakettiği gibi çok çok mutlu olan var mı?Sonu mutlu olan hikayeleri dinlemeye ihtiyacım var sanırım.Artık beni üzen tarafın cezasını çekmesini de geçtim ben kendim mutlu olup yuva kurmak istiyorum.Karşıma düzgün birisi çıkmıyor önüme geleni de tanımak da istemiyorum.Yaşım geçerse buna hevesim kalmaz diye düşünüyorum.Dediğim gibi tanımak istediğim iki kişiden birisi berbat birisi çıktı kötü alışkanlıkları vardı bana hiç uygun değildi , bana çok uygun başka birisiyle de görüştüm çok yönden uyumluyduk ama ona da içim ısınamadım bir türlü hareketleri yapmacık geldi.Fiziksel olarak da beğenemedim maalesef.
O konuda katılıyorum valla.ben vanda yaşıyorum.burada hâlâ kadınlar kendilerini resmen satıyor.yok şu kadar bu kadar altin alacaksin yok, mehri bu kadar vereceksin.yok onu bunu böyle yapacaksın.o, o kadar istemiş bu bu kadar istemiş.piyasası falan dönüyor.adamlar da çıkıp demiyor ki sırf kadınsın diye sana niye bunları yapayım? Paşa paşa kabullenmişler paş paşa da yapıyorlar.kimse de şikayetçi değil.akıl alır gibi değil gerçekten.Ben aslında dış görünüşlerinden ziyade o kadar karakteri bozuk insanın nasıl birinden kıymet gördüğünü merak ediyorum.Çevremde de var bencil kendini bilmez iki yüzlü maddiyat meraklısı kadınlar el üstünde tutuluyor maalesef
Umarım olur çok teşekkür ederimHiç kimse mutluluktan uçuşmuyor böyle söyleyen yalan söyler.Asgari müşterekte uyuşmak var o kadar.Hemen olmaz ama muhakkak karşınıza nasibiniz çıkar.Belki hemen olmaz ama sabırla olur inşallah![]()