• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum :(

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Kizlar benim dort yilik bir iliskim var kismetse bir ay sonra besinci yila girecegiz. Sorun su ki sevgilim bir yil oncesine kadar benim icin bircok sey yapardi surprizler yapardi siirler yazip verirdi eni mutlu etmek icin ugrasirdi ama neredeyse bir yildir hicbirsey yapmiyor benim icin en son sevgililer gununde bir hediye vermisti :( bu durum beni cok uzuyo kizlar yildonumumuz icinse birrsey yapmak hazirlamak gelmiyor icimden o hicbirsey yapmiycakmis gibi geliyor:( baska arkadaslarimin sevgililerini gorunce cok imreniyorum onlara. Sizce bu durumu duzeltmek icin ne yapmaliyim :43::43:

konustun mu? sebebini sordun mu?

belki son bi yıldır yogun stres altında oldugu bi dönemde falandır... senin yapabilcegin bence konusmak neden böle olduugunu neyin değiştiğni sormak sorun senle alakalı degil ki sen bişey yapasın da düzeltesin

konustun mu? sebebini sordun mu?

belki son bi yıldır yogun stres altında oldugu bi dönemde falandır... senin yapabilcegin bence konusmak neden böle olduugunu neyin değiştiğni sormak sorun senle alakalı degil ki sen bişey yapasın da düzeltesin

Konustum canim zamanim olmuyor diyor bolumu geregi okulu cok yogun bide ailevi problemleri var maddi acidan cok stres yapiyor kafaya takiyor bu durumu :( ama cok zaman lazim degil ki ufacik bir surpriz bile beni cok mutlu eder ama yok yok:(( cok mu sey istiyorum bilmiyorum ki dusuncesiz biride degilimdir aslinda:43:

canım ilişki ilerledikçe böyle süprizler falan azalıyor artık. sizin yine iyiymiş. bizim daha 1 yıl oldu ne bir sürpriz ne bişey. ilk zamanlar çok beklerdim ben arada sırada yapardı. hediye alırdı veya doğumgünümde süpriz yapmıştı. ama artık hiç aklıma bile gelmiyor aman süpriz yapmadı bilmem ne yaptı diye. beklemiyorum ki bence sen de bekleme. önemi yok artık yani anlaşmanız önemli. işin içine başka sorunlar girince hiçbi önemi yok bence hele de bu kadar yıldır beraberseniz ilişkiniz oturmuştur. hayat artık tv lerde dizilerdeki filmlerdeki gibi değil. aşkının kıymetini bil. sen yap bişeyler ilişki monotonlaşmasın istiyorsan. bi tiyatro konser bileti al, bi tatil organizasyonu yap hoşuna gidecek bişeyler. senden gördükçe o da heveslenir.

bak benimki bana dün sordu doğumgünün yaklaşıyor ne yapayım ne hediye alayım dedi. aman boşver dedim bişey yapma normal kutlarız dedim. gereksiz masrafa gerek yok:)

canım ilişki ilerledikçe böyle süprizler falan azalıyor artık. sizin yine iyiymiş. bizim daha 1 yıl oldu ne bir sürpriz ne bişey. ilk zamanlar çok beklerdim ben arada sırada yapardı. hediye alırdı veya doğumgünümde süpriz yapmıştı. ama artık hiç aklıma bile gelmiyor aman süpriz yapmadı bilmem ne yaptı diye. beklemiyorum ki bence sen de bekleme. önemi yok artık yani anlaşmanız önemli. işin içine başka sorunlar girince hiçbi önemi yok bence hele de bu kadar yıldır beraberseniz ilişkiniz oturmuştur. hayat artık tv lerde dizilerdeki filmlerdeki gibi değil. aşkının kıymetini bil. sen yap bişeyler ilişki monotonlaşmasın istiyorsan. bi tiyatro konser bileti al, bi tatil organizasyonu yap hoşuna gidecek bişeyler. senden gördükçe o da heveslenir.

bak benimki bana dün sordu doğumgünün yaklaşıyor ne yapayım ne hediye alayım dedi. aman boşver dedim bişey yapma normal kutlarız dedim. gereksiz masrafa gerek yok:)

Ben ugrasiyorum canim her hafta ona bir yazi veriyorim bir siir veya eski bir animizi anlatiyorum cok mutlu oldugunu soyluyor bende benim icin bir seyler yapsin benim icin ugrassin istiyorum:(

Birde o boyle yaptigi icin yil donumumuzde hicbirsey yapmak gelmiyor icimden bu konuda ne onerirsiniz kizlar napmam gerekiyo hic bilmiyorum:43:

ah be yavru kuşum 5 sene olmuş, maşaAllah; tamanına ersin inşaAllah... Işte uzun süreli ilişkilerin çoğunun kaderi bu. Monotonlaşmak... Evlenince iyiden iyiye kendini hissettiriyor.
Sen güzel canını üzme, sevdiğinle konuş, beraber yapın planı. Sürpriz filan yapma, en azından hayal kırıklığına uğramazsın.

canım geçici bi durum olabilirmi senin için yoksa gerçekten uzun süredir mutsuzmusun??
bu önemli.
eğer öyleyse.
bu ilişkinin zamanı dolmuş gibi gözüküyor.
eğer aşk insanıysan öyle.
ha ilişkiler bi süre sonra öyle monotonlaşıyor bu sana normal geliyorlar.
devam.
mutluluklar

Kizlar benim dort yilik bir iliskim var kismetse bir ay sonra besinci yila girecegiz. Sorun su ki sevgilim bir yil oncesine kadar benim icin bircok sey yapardi surprizler yapardi siirler yazip verirdi eni mutlu etmek icin ugrasirdi ama neredeyse bir yildir hicbirsey yapmiyor benim icin en son sevgililer gununde bir hediye vermisti :( bu durum beni cok uzuyo kizlar yildonumumuz icinse birrsey yapmak hazirlamak gelmiyor icimden o hicbirsey yapmiycakmis gibi geliyor:( baska arkadaslarimin sevgililerini gorunce cok imreniyorum onlara. Sizce bu durumu duzeltmek icin ne yapmaliyim :43::43:

Senin İstediğin Şeyler İlişki Başında Çok Olur..
Ama İlişki İlerledikçe Azalır..
Bu Duruma Alışmalısın..
Sana Sürekli Oturup Şiirler Yazamaz..
Sürekli Hediyeler Alamaz..

Haklisiniz galiba bir sure sonra beklentileri azaltmak gerekiyor :( keske hersey her zaman en bastaki gibi guzel olabilse butun kadinlar ilk gunki kadar mutlu olabilse keske :/

Back
X