• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz yapmayan erkek?

ben ne beklemisim bukadar allah askina surpriz derken ucaga ismimi yazdirsin demiyorum sizde bunu anlamadiniz asil siz kadin olarak degerinizi ve kendinizi sevin biraz. Ben demek ki onun ozel bi gununde ugrasiyosam ayni seyi kendimede beklerim tabi ki

Ben erkek olsam sürekli beklenti icersinde olan bir kadından çok ama çok sıkılırımdimi. 1 senelik evliyim toplam 5 senedir birlikteyiz. En küçük hareketiyle, ince dusunceleriyle bile bana kendimi her zaman önemli hissettiriyor.Bana kendimi önemli hissettirmesi için hediye almasına, çiçek getirmesine gerek yok bence. Siz de keşke hediye bekliyor olsanız bile bunu belli etmeseydiniz.bence başlı başına ayıp birşey ... ha diyorsanız ki adam zaten düşüncesiz ve bana kendimi iyi hissetmiyor o zaman ilişkinizi sorgulayın derim.doğum gününüzde supriz yapmadı diye değil. ..

Zaten pasta almış bu düşünülmek değil midir ? Düşünmüş almış sonuçta. Çok büyük atraksiyonlar beklemeye gerek yok. Ama tabi bir çiçekle gelse hoş olurdu, belki ilişkiniz uzun diye bu seferlik böyle yapmış olabilir diğer özel günlerde çok özendiyse.
Düşündüğünü göstersin yeterli çok takılma bence.

surekli bisey beklemek mi?
dogum gunu ya surekli kim ne bekliyormus?
Pastayi nerden okudun bilmiyorum :D resmen dogum gunumde normal diger gunlerden bi tik daha bi romantizm istedim diye demediginizi birakmadiniz :D

Back
X