mutsuzum

eylulkorkmaz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
26
0
16
Bursa
merhaba arkadaslar sıze basımdan gelen canımı çok sıkan bırseyı paylaşmak istiyorum.. 3 sene once bırıyle tanıstım.sevgılıydık. onu çok sevıyordum.fakat maddi olarak durumu iyi degıldı. baya kotuydu ve çalışmıyordu. ama aradıgımdıger tum ozellıkler vardı oda benı cok sevıyordu fakat ben mantıklı dusundum ve ayrıldım. ama bu normal bır ayrılma degıldı cok uzdum onu. çok ağlattım. hatta aşşağıladımkı bır daha benı aramasın sormasın dıye gururunu çok kırdım. fakat aklım hep bundaydı onunda benı sevdıgını bılıyordum hıssedıyordum. ayrılalıbır bucuk sene olmustu. koskoca 1 bucuk sene ama sankı ona ait duygularım dün gıbıydi. bır gun ben çarsıya gıtmıstım kıyafet almak ıcın onu gordum selam verdı bana ayak ustu uc bes dakıka konustuk. ayrılırken numaram aynı dedım. oda degıstırdıgını soyledı.
yenı numarasını alıp uzaklaştım.ona karşı duygularım tekrar eskı halını almıstı. neyse mesajlasmalar felan basladı konusmalar.bn sevıyordum ama anladıgım kadarıyla hala maddi olarak ıstedıgım gıbı degıldı o yuzden evlenmeye cesaret edemezdım.
sonra tekrar sevgılı olduk bulusmalar gorusmeler. eskı yakınlıgı kurduk her anlamda
sonra ben buna yıne yapamıycm ayrılalım dedım.
bu bana evlı oldugunu açıkladı. ben şok tabi.
inanmadım ilk ama malesef durum boyleydı haberım olmadan evlı bırıyle gorusmusum.
bana senden ıntıkam almak ıcın boyle yaptım dedi.
ve benı tehtıt edıyor bnm onu tehtıt etmem gerekırken o benı edıyor. çok mutsuzum.

seni kınamak istemiyorum çünkü insan kınadıgını yasamadan ölmezmiş. hak etmişsin demek istemiyorum ama sen birini para için bırakıyorsan hem de iki kez bazı şeyleri hak ediyorsundur... kusura bakma gerçekten o kişinin yaptıgı şey de hoş değil ama.. iki insan birbirini seviyorsa parayı da beraber kazanmalı, fakirliği de beraber yaşamalı.. maddiyata bu kadar düşkün olman kötü bir şey..kesinlikle seni kötülemeye çalışmıyorum ama yaptıkların yanlış bence farkına varırsın umarım... neyse soruna geçiyim, seni ne ile tehdit ediyor bu kişi.? ona göre bir çözüm üretmeye çalışalım...

Adamın gururunu 2 kez kırarken iyiydi ama. Yapmayın ya para bir şekilde kazanılır birini aşağılamaya, kırmaya değmez.

Her anlamda yakınlığı kurduk demişsin muhtemelen seni bununla tehdit ediyor

Keşke ilişkiye tekrar şans vermek yerine maddi durumunu sorgulasaydın

gercekten sevseydiniz para icin ayrilmazdiniz
ona yardimci olursunuz is bulmasi vs gibi seyler
gercek olmayan bir ask icin
ayni kalbi iki kere kirmissiniz
oda sizin üzerinizden kamyonla gecmis ( evli olmasindna dolayi )
olay bu
nokta

Evliliğe sizden daha uygun durumdaymış ki şu an birisiyle evli siz ise bekarsınız. Maddi durumunu bahane etmişsiniz bakın evlenmiş adam demek ki evlenilebiliyor. Tabiki eşiyle mutluluk pozları verecek siz niye üstünüze alıyorsunuz ki sizden sonra herhalde onun gibi birini bulduğu için kıymetini biliyordur adam. Ha yanlış yapmış intikam için ikinci kez size gelerek çünkü evli eşine ayıp etmiş.

Bi'de hala facebookta eklimisiniz? Kıskandırmak için karısıyla fotoğraf yüklüyo demişsiniz
Valla ben bi'tek karısına üzüldüm
Bence es geçtiğiniz noktalar var evli olan adam sizi nasıl tehdit ediyo? Sizden birine dese yalan dersiniz ama onun karısı duysa işin rengi değişir:44:

zeytınyagı gıbı su yuzune cıkıyor. senı omur boyu mutlu etmıycem dıyor.
eş konusuna gelınce benım soyleyemıycemı bılıyor 1 yıl gecmısmız var eskıden benı tanıyor. ben zaten tehtıt etmezdım koskoca bır oyunun ıcındeymısım

İkinizde birbirinizden beter suçlusunuz, siz para gibi dünyevi bir meseleden dolayı bir insanın kalbini,onurunu, gururunu kırdığınız için, o ise karısını hiçe sayarak ucuz bir intikam uğruna sizinle yakınlaştığı için.. Korkmayın bence yaşadıklarınızı kimseye aksettiremez çünkü karısının haberdar olmasını istemez,bence o adamı tüm dünyanızdan (facebook vs.. ) silin ve hayatınıza devam edin.

İki taraf da hatalı. Aynı şehirde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla, ortak arkadaşınız falan yok muydu, hiç mi duymadınız evlendiğini birilerinden ya da ekli olmasa bile facebookta ilişki durumunu görmediniz, anlamadınız vs...

Son düzenleme:
Tehditlerine kulak asma, yanarsak ikimiz birden yanarız de, sonuçta evli olan o, zararı daha büyük olur

Sende dersini almışsındır sanırım, bir daha yapamayacağın işlere kalkışma, parasız bir adamla beraber olamam diyorsan, paralısını bul, parasız olanın kalbiyle oynama. Belli ki çok incitmişsin, adamın hareket tarzı yanlış ama kırılmakta haklı.

benden saklamış .evlı olduggunu hep.
ortak ark gelınce gorustugum kımse yoktu. gecelerı bıle msj attıgı ıcın suphelenmedım halıyle

benden saklamış .evlı olduggunu hep.
ortak ark gelınce gorustugum kımse yoktu. gecelerı bıle msj attıgı ıcın suphelenmedım halıyle

Gururu incinmiş doğal olarak, intikam almayı seçmiş ve intikamı acı olmuş... Sen hiç ona eli muhtaç gibi düşünme kendini, numaranı değiştir, facebookunu kapat gerekirse. Tüm iletişimini kes.
Maddi duruma önem veriyorsan da en baştan ona göre koy tavrını, bundan sonra karşına çıkacak kişilere.

Ben hala sizi neden tehdit ettiğini ve sizin bundan neden çekindiğinizi anlayamadım. Asıl korkması gereken o, bekar olmayan o !!! Cinsel birliktelik yaşadınız da sizi ailenize söylemekle mi tehdit ediyor? Böyle erkeklere yazıklar olsun..

tehdıt ederse etsın.... senın yaptıgında cok ama cok yanlıs bı hareket ama hiçbi tehdıte kulak asma kıme ne ıle tehdıt edcek bişeyleri anlattıgında onunda bası agrımayacakmı... bu sana buyuk bı ders olsun bıdaha hıç kımsenın duygularıyla oynama ha bu arada artık fakır kız zengın oglan yada zengın kız fakır oglan dönemlerı bıttı davul bıle dengı dengıne... yani ona odaklanırsan gercek sevgıyı asla bulamassıın...

haklısınız ama ınsan takıyo onza zaman evlı bırıyle gezmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…