- Konu Sahibi eylulkorkmaz
-
Ne diyerek tehdit ediyor sizi? :26:
Bi'de hala facebookta eklimisiniz?Kıskandırmak için karısıyla fotoğraf yüklüyo demişsiniz
Valla ben bi'tek karısına üzüldüm
Bence es geçtiğiniz noktalar var evli olan adam sizi nasıl tehdit ediyo? Sizden birine dese yalan dersiniz ama onun karısı duysa işin rengi değişir:44:
zeytınyagı gıbı su yuzune cıkıyor. senı omur boyu mutlu etmıycem dıyor.
eş konusuna gelınce benım soyleyemıycemı bılıyor 1 yıl gecmısmız var eskıden benı tanıyor. ben zaten tehtıt etmezdım koskoca bır oyunun ıcındeymısım
İki taraf da hatalı. Aynı şehirde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla, ortak arkadaşınız falan yok muydu, hiç mi duymadınız evlendiğini birilerinden ya da ekli olmasa bile facebookta ilişki durumunu görmediniz, anlamadınız vs...
benden saklamış .evlı olduggunu hep.
ortak ark gelınce gorustugum kımse yoktu. gecelerı bıle msj attıgı ıcın suphelenmedım halıyle
tehdıt ederse etsın.... senın yaptıgında cok ama cok yanlıs bı hareket ama hiçbi tehdıte kulak asma kıme ne ıle tehdıt edcek bişeyleri anlattıgında onunda bası agrımayacakmı... bu sana buyuk bı ders olsun bıdaha hıç kımsenın duygularıyla oynama ha bu arada artık fakır kız zengın oglan yada zengın kız fakır oglan dönemlerı bıttı davul bıle dengı dengıne... yani ona odaklanırsan gercek sevgıyı asla bulamassıın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?