Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bunaldıgımda kendımı kuafore atıyorum saclarımı boyatıyorum ya da kendım kesıyorum ( bılınclı kesıyorum yanlıs anlasılmasın )Kzlar ben yaklaşık 1 yılı gcn bi süredir yaptıgım hiç bişeyden keyif alamıyorum . Farklı bişeyler yapayım diyorum ama yapacak bişeyde bulamıyorum ... Kendim için bişeyler yapmak istiyorum çok boş yaşadığımı düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de bunaldıgımda kendımı kuafore atıyorum saclarımı boyatıyorum ya da kendım kesıyorum ( bılınclı kesıyorum yanlıs anlasılmasın )
nedndsız bı bunalımmı oylseyse gecer ınsallah hobı edınırsenız vs.. ama bı nedenı var mı bunalmanızın
nedenını soylersnız belkı kendımce yardımcı olabılırım. ama tabı doylemek zorunda dgılsınız.Son zamanlarda üzücü bi cok sey yaşadım .. Bunların etkisi de olabilir diye düşünüyorum ama neden gecmiyo ..
nedenını soylersnız belkı kendımce yardımcı olabılırım. ama tabı doylemek zorunda dgılsınız.
bunalıma gırmenız cok normal . bu gecıcı bı donem merak etmeyın her sıkıntı gıbı ıllakı bu da gececektır hıc bı dert kalıcı degıl. asıl boyle yasananlara ragmen bunalıma gırmeseydınız ıste o zaman normal olmazdı durumunuz bence.yasadıkgınız seyler agır ve hep ust uste gelmıs.cok haklısınız ama artık gecmıs gıtmıs cok dusunmemeye calısın Allah sabır versın sıze ınsallah4 yıl süren bi ilişkimden ayrıldım , babam iflas etti , başka bi ile taşındık vs.. Bunlar cok etkiledi beni artık öyle bi hal aldm ki herşey üst üste gelince sıkıntılar bile bana normal geliyo
bunalıma gırmenız cok normal . bu gecıcı bı donem merak etmeyın her sıkıntı gıbı ıllakı bu da gececektır hıc bı dert kalıcı degıl. asıl boyle yasananlara ragmen bunalıma gırmeseydınız ıste o zaman normal olmazdı durumunuz bence.yasadıkgınız seyler agır ve hep ust uste gelmıs.cok haklısınız ama artık gecmıs gıtmıs cok dusunmemeye calısın Allah sabır versın sıze ınsallah
4 yıl süren bi ilişkimden ayrıldım , babam iflas etti , başka bi ile taşındık vs.. Bunlar cok etkiledi beni artık öyle bi hal aldm ki herşey üst üste gelince sıkıntılar bile bana normal geliyo
Canim yasadigin seyler kolay degil, atlatmak icin ise, keske bu boyle olmasaydi, simdi eski evimde yasasaydim gibi gecmise donmeleri birakmalisin diye dusunuyorum. Hayatina tekrar bir sans ver, bugunumle ne yapabilirim diye dusun. Egitim olur, kisisel gelisimin icin kurslar olur, sen bir kere hayata sarildiktan sonra kafan yeni fikirlerle mesgul olacak, ve elde ettigin kazanimlarla tekrar mutlu olmaya basliyacaksin insallah. Hersey gonlunce olsun.
.
Depresyondasınız sanırım.... haklısınız üstüste yaşanan değişimler çabuk etkiliyor insanları, bi doktora gidin isterseniz.
bu cok normal cunku her ılıskısı bıten kısılerde guven problemı olur cnm zamanla gecıcektırDepresyonda oldugumu düşünmüyorum aslında ... Şöyle bi örnek vereyim size uzun süreli ilişkimden ayrıldığım günden bu yana güven problemi yasıyorum ve hayatıma kimseyi alamıyorum