mutsuzum

ftmyvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
6
3
34
cok mutsuzum umutsuuzm ölmek istiyorum içim sıkılıyor bunalıyorum.yardım edın lütfen erkek arkadasımla cok sorun yasıyoruz kavgalarımızda cok hakaret edıyor.sonra pişman oluyor bn ne yapacam ya ben nıye hıc mutlu olamıyorum

tek derdiniz bu olsun bunun için ölmek istemeniz çok tuhaf geldi bana 25 yaşında genç bir bayansınız sizi bu kadar hayattan bunaltan bir erkeği neden çekiyorsunuz Allahtan evli değilsiniz ayrılın o zaman hayat ondan ibaret değil .
Arkadaşın hakaret edip sonra pişman oluyor öfke kontrolu yok psikolojik bir sorunu olabilir onunla uzun uzun her konuda konuşun güvenini kazanın size döküldükçe sizde onun asıl problemini bir yerden yakalarsınız

hayatını cekilmez kılan o insandan ayrıl,biraz zaman geçsin bak nasıl rahatlıyorsun..

erkek arkadaş nedir yaaaa bana çok boş geliyor ayrıl gitsin bu yüzden mi bu haldesin aman ne de değer ya kardeşim boşver yaaaa

Eger bahsettigin erkek arkadaşını sana organ gibi nakletmedilerse ayrıl gitsin, hayır ayrılınca hayat fonksiyonların durmayacak.bırakın su hödükler icin ölüp bitmeyi, ana baba hakaret etse evi terkedersiniz elin yontulmamıs odunundan duyduğunuz hakaretler icin hayatınıza son vermek istiyorsunuz. Valla dilini keserim bana hakaret edecek olan adamın, bırak onun icin ölmeyi

Ondan ayrılıp kendi yoluna bakacaksın bu kadar basit. Dengesiz bir adam için ömrünü sonlandırmayı nasıl isteyebilirsin? Sen ölsen ne olacak? Arkadan gelecek mi sanıyorsun? Adam hayatını yaşamaya devam edecek.

Silkelen ve kendine gel.

ben biraz takıntılıyım bana ne dese takıyorum ıyı yonlerıde cok sadece sınırlenınce kotu oluyor 7 yıllık bi ilişkiyide bitirmek ıstemıyorum cok emk verdik cok zorluklar atlattık..

onun için ölmek istemıyorum zateb bir cok sorunum var herkes gibi uni okudum ve evdeyım atanmadım sıkıntı cok yanı hepınıze tesekkur ederım allah razı olsun

bu ilişki bitmiştir benim için o benim tırnagımı haketmıyor brn cok emek verdım cok gozyası doktum onun için degmez

ben biraz takıntılıyım bana ne dese takıyorum ıyı yonlerıde cok sadece sınırlenınce kotu oluyor 7 yıllık bi ilişkiyide bitirmek ıstemıyorum cok emk verdik cok zorluklar atlattık..
insanlar 40 yıllık eşlerinden boşanıyorlar 7 sene bir ömrün yanında hiç birşey:KK14:

X