merhaba arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum çok zor günler geciriyorum hersey üzerime yüklendi bu ara ailemle sorunlarım var gerci hep vardı kendimi bildim bileli hep dayak hakaret sözlü şiddet vardı annem babam abimden 24 yaşıma geldim hala şiddet görüyorum abim babam tarafından birçok kez dayak yedim kalabalık bi ailede yaşıyorum kendime biçok kez cıkış yolu aradım ama hiçbiri olmadı yaşın geldi evlen git artık diyorlar biz seninle yasamak zorunda değlz diyorlar halbuki hertürlü hizmetlerini evin işini gücünü hep ben yaparım evin büyük kızı oldugum için. 6 aylık bi sevgilim vardı işte onunlada ayrıldık güya evlenecktk oda olmadı okulum yeni bitti iş arıyorum bulamıyorum bu evden gitmek istiyorum ama nereye gidecegmi de bilmiyorum namaz kılıp dua ediyorum hep Rabbim hayırlı bi kapı açsın diye son 2 aydır ağlamaktan harap oldum bu yasta saclarım hep beyazladı ölü gibi yasıyorum yardımcı olun arkadaşlar bana yol gösterin yanlışa yönelmekten çok korkuyorum ama artık ne sabrım ne tahammülüm kaldı dayanamıyorum artık...
Beni öyle rahat bırakmazlarki gitsem bile alıp daha beter hale getirirler küçük biyerde yaşıyoruz zaten akraba şu bu laf eder diye beni düşündüklerinden değil.Kadin siginma ya gidemez misin? Nasil oluyo o isler bilmiyorum ama sadece bi öneri
Sana hayatını zindan eden ailene ileride, de güvenme, inşaAllah çok iyi yerlere gelirsin kötülüklerden uzak güzel bir hayırlı eş iş ve sağlıklı 'hayat dilerim yüce Rabbim, den sana amin başta yazdıklarımı hiç unutma her zaman tedbirli ol onlardan sana sanırım zorluklardan başka birşey çıkmaz Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin
Neden bilmiyorum ama söyledikleriniz çok yüreğime dokundu gözlerim doldu Allah razı olsun inşallah dualarınız içinde çok sağolun biraz huzura okadar ihtiyacım var ki sanırım hayatım boyunca tek dileğim biraz huzur olacak başka bişey istemem Rabbim sizinde yardımcınız olsun.Sana hayatını zindan eden ailene ileride, de güvenme, inşaAllah çok iyi yerlere gelirsin kötülüklerden uzak güzel bir hayırlı eş iş ve sağlıklı 'hayat dilerim yüce Rabbim, den sana amin başta yazdıklarımı hiç unutma her zaman tedbirli ol onlardan sana sanırım zorluklardan başka birşey çıkmaz Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin
Bilemedim ki ne yapilirBeni öyle rahat bırakmazlarki gitsem bile alıp daha beter hale getirirler küçük biyerde yaşıyoruz zaten akraba şu bu laf eder diye beni düşündüklerinden değil.
Allah sendende razı olsun amin. Canım bu zorlukları aşacaksın hiçbir dert kalıcı olmaz seninde bu İmtihanın sabırlı olursan kazananlardan olacaksın inşaAllah amin kimsenin yaptıkları eziyet zulüm yanına kar olarak kalmaz sen üzülme çok dua et ve Allaha havale et Rabbim seni kurtarsın hayırlısıyla canım sana dua etmekden başkada birşey gelmiyor Allaha emanet ol canımNeden bilmiyorum ama söyledikleriniz çok yüreğime dokundu gözlerim doldu Allah razı olsun inşallah dualarınız içinde çok sağolun biraz huzura okadar ihtiyacım var ki sanırım hayatım boyunca tek dileğim biraz huzur olacak başka bişey istemem Rabbim sizinde yardımcınız olsun.
İnşallah bi duam var zaten baska ne gelirki elden sende Allaha emanet ol..Allah sendende razı olsun amin. Canım bu zorlukları aşacaksın hiçbir dert kalıcı olmaz seninde bu İmtihanın sabırlı olursan kazananlardan olacaksın inşaAllah amin kimsenin yaptıkları eziyet zulüm yanına kar olarak kalmaz sen üzülme çok dua et ve Allaha havale et Rabbim seni kurtarsın hayırlısıyla canım sana dua etmekden başkada birşey gelmiyor Allaha emanet ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?