Mutsuzum

Demyas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
27
19
38
33
merhaba arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum çok zor günler geciriyorum hersey üzerime yüklendi bu ara ailemle sorunlarım var gerci hep vardı kendimi bildim bileli hep dayak hakaret sözlü şiddet vardı annem babam abimden 24 yaşıma geldim hala şiddet görüyorum abim babam tarafından birçok kez dayak yedim kalabalık bi ailede yaşıyorum kendime biçok kez cıkış yolu aradım ama hiçbiri olmadı yaşın geldi evlen git artık diyorlar biz seninle yasamak zorunda değlz diyorlar halbuki hertürlü hizmetlerini evin işini gücünü hep ben yaparım evin büyük kızı oldugum için. 6 aylık bi sevgilim vardı işte onunlada ayrıldık güya evlenecktk oda olmadı okulum yeni bitti iş arıyorum bulamıyorum bu evden gitmek istiyorum ama nereye gidecegmi de bilmiyorum namaz kılıp dua ediyorum hep Rabbim hayırlı bi kapı açsın diye son 2 aydır ağlamaktan harap oldum bu yasta saclarım hep beyazladı ölü gibi yasıyorum yardımcı olun arkadaşlar bana yol gösterin yanlışa yönelmekten çok korkuyorum ama artık ne sabrım ne tahammülüm kaldı dayanamıyorum artık...

Öncelikle böyle bir aileniz olduğu için geçmiş olsun diyeyim, maalesef seçemiyoruz doğarken.

Ama hayatıma girecek insanları seçebiliriz.

Kendinize yapacağınız en kötü şey yanlış bir birliktelik veya evlilik olur.

Yerinizde olsam bambaşka bir şehirde iş bulurdum. Yaşadığınız şehirde falan kesinlikle aramayın bence. Evet özel sektör riskli ama ufak bir öğrenci apartı vs bir şey bulur, ufacık bir düzen kurardım.

Veya bölümüm uygunsa deliler gibi KPSS asılıp, memur olup gider, bir daha yüzümü göstermezdim o insan müsveddelerine.

Kendi hayatınızı kurtaracak olan yine sizsiniz.

Kimseden bir şey beklemeyin, akıllı davranın, hayatınızı elinize alın.

Evde kalmak zaten sıkıcı birde evdekilerle anlaşamayınca insan hiç durmak istemez bence evlilik çıkış yolu değil çünkü ailede gördüğün muamelenin çok daha kötüsünü görebilirsin heleki birini tanımadan kaçış olarak görünce evlenince o yüzden bence iş konusuna ağırlık ver hem evden uzak olursun hem kafan dağılır hem biraz maddi Birikim yaparsın bide bakarsın seni gerçekten seven biri karşına çıkmış hepimiz yaşıyoruz üzülme

Sadece olduğun ilde iş bakma başka yerlerede bak. 1+1 ev ikinci elden eşyayla en azından huzurlu kendine ait bir yuvan olur

Sakın evden kurtulayım dıye yanlış bir evlilik yapma

Yağmurdan kaçarken doluya tutulma... güzel bi işe gir, sonra evliliğe de sıra gelir

Sağolun arkadaşlar arıyorum iş bulamıyorum yada görüşmeye gidince o işten geri cevap alamıyorum bunu bile ailem başıma kakıp sen beceriksizsin zaten diyorlar her fırsatta eziyorlar okadar ezik yapıda yetiştirildimki hiç güvenim kalmadı kendime hiçbişey tat tuz vermiyor ömrüm hep böyle gecti zaten bende gitmek istiyorum bu şehirden bidahada geri dönmemek üzere ama gitmeme bile izin vermezlerki daha çok ezip hizmetçi gibi kullanmak için.

Kadin siginma ya gidemez misin? Nasil oluyo o isler bilmiyorum ama sadece bi öneri

Sana hayatını zindan eden ailene ileride, de güvenme, inşaAllah çok iyi yerlere gelirsin kötülüklerden uzak güzel bir hayırlı eş iş ve sağlıklı 'hayat dilerim yüce Rabbim, den sana amin başta yazdıklarımı hiç unutma her zaman tedbirli ol onlardan sana sanırım zorluklardan başka birşey çıkmaz Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin

Kadin siginma ya gidemez misin? Nasil oluyo o isler bilmiyorum ama sadece bi öneri
Beni öyle rahat bırakmazlarki gitsem bile alıp daha beter hale getirirler küçük biyerde yaşıyoruz zaten akraba şu bu laf eder diye beni düşündüklerinden değil.

Neden bilmiyorum ama söyledikleriniz çok yüreğime dokundu gözlerim doldu Allah razı olsun inşallah dualarınız içinde çok sağolun biraz huzura okadar ihtiyacım var ki sanırım hayatım boyunca tek dileğim biraz huzur olacak başka bişey istemem Rabbim sizinde yardımcınız olsun.

Baska sehirde is bulmalisiniz baska yolu yok. Kucuk bir apart tutar tek basiniza yasarsiniz. Oldurecek degiller ya?

Bence kpss ye bir yıl asıl sonra kendi ayaklarının üzerinde durursun bir yıl sabret allah güç kuvvet versin sana.

Kesinlikle yanlış bir evlilik yapma,knsallah karşına çok iyi bir insan çıkar mutlu bir yuvan olur.is ariyormussun zaten inşallah güzel bir iş bulursun bu seni baya rahatlatır sonra da guzel bir evlilik

Allah sendende razı olsun amin. Canım bu zorlukları aşacaksın hiçbir dert kalıcı olmaz seninde bu İmtihanın sabırlı olursan kazananlardan olacaksın inşaAllah amin kimsenin yaptıkları eziyet zulüm yanına kar olarak kalmaz sen üzülme çok dua et ve Allaha havale et Rabbim seni kurtarsın hayırlısıyla canım sana dua etmekden başkada birşey gelmiyor Allaha emanet ol canım

Allah razı olsun arkadaşlar dualarınız için burdan gitme gibi imkanım olsa arkama bile bakmadan gideceğim inşallah..

İnşallah bi duam var zaten baska ne gelirki elden sende Allaha emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…