Mutsuzumm ...

Wahayra

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
154
38
13
38
selam kizlar birazda duygusal sorunlarimizi mi konussak... benim biraz kilom vardi zaten hamile kaldim supriz oldu veremedim kilolarimi hamile kalamadan. Simdi hem kilo almaya basladim hemde inanilmaz sisme odem var ( ellerim ayaklarim 37 -38 giyerdim ayakkabi 39 a zor giriyorum. Balon gibi hissediyorum kendimi ( vee cirkinn(

Bebişini sagsalim kucagına al canm inşallah sonra zayıflarsnda gider o kilolar sıkma sen canını sen suan meleksin bebeğini tasıyosun bide o yönden düşün

Bu da dert mi inan 1.50 boyla oğluşumda 75 kiloydum 35.haftada birde hamilelik şekerim vardı durmadan yemek istiyordum dünya umrunda değildi umrumda olan baklava lahmacun oğluşuma nasıl kilo aldırırumm

Doğumdam sonra uykusuzluk yorgunlukla hepsi gider merak etme.Yeterki hayırlısıyla doğsun.

Elbetteki kotu durumda olan bebegini kaybeden insanlr var allah saglikli bebisler versin hepimie sadece canim sikkindi paylasmak istedim

Bu da dert mi inan 1.50 boyla oğluşumda 75 kiloydum 35.haftada birde hamilelik şekerim vardı durmadan yemek istiyordum dünya umrunda değildi umrumda olan baklava lahmacun oğluşuma nasıl kilo aldırırumm
Nerdeyse yakiniz canim kilo boy cok yakin, acikinca ellerim titriyor ya olmaz boyle bisi insallah saglikla gelsin bebisim vercez artik :)

Elbetteki kotu durumda olan bebegini kaybeden insanlr var allah saglikli bebisler versin hepimie sadece canim sikkindi paylasmak istedim
Benim doğumdan sonra kilom 68 di haliyle boyda kısa olunca iyice basık olmuştum arkadaşım bizi davet etmişti o dönem gittik sağolsun benim kilomu dillere destan etmiş gelen yine hamilemisin diye kapıdan girip beni görmeden daha yüksek sesle soruyorlardı kilo vermek için yine uğraşmadım emzirdim bebişimi oğlumu aşıya götürdük 1 yaştı galiba tartıya çıkanayan ben 1 cesaret çıktım enem bir vaktım 56 olmuşum oda kış günü mont var bot var üstümde demem o ki takma boş ver yat dinlen uyu ye iç gez çok ararsın bugünlerini

Bebis doğduktan sonra oturarak yemek tabi yiyebilirsen en büyük lüksün olacak ne oğlum ne ben totomuz yer yüzü gormuyo yeminle

Yaa evet bide boyle insanlar var zaten benim bugun ku can sikintimin altinda buna benzer bi sebep var bi arkadas cok munasebetsiz kendince espiri yaptida yok arkadas herkez ince giremiyor doguma bazilarinin vucudu yatkin kilo almaya ne yapalim yani

Keşke bebeğim olsada kilo alsam.kilo nedir ki verirsin.. İnşallah Allah bana da nasip eder hayırlısı ile

Bebeğin sağlıklıysa hiç kafana takma kilonu bende kiloluyum ama bebeğim için yemeğimi kesmedim zaten doğumdan sonra belli başlı kilon gidecek daha sonra zaten verebilirsin sakın umutsuzluğa kapılma çirkinim gibi bebeğinide üzme :))

Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah arkadaslar yanlis anlamayin duygusal bi gun geciriyorum sadece yoksa elbetteki en buyuk dert bu degil ama beni anlaycak insanlar diger ucta paylasalim istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…