- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee baska fikirler yokmu hanimlar
o nasil bisimis ya nasil iciliyor pekiKeçiboynuzu özü de bilginize :) bide bi topic açmıstım türk kahvesi diye orda bi arkadaş menengic kahvesini yazmıs
o nasil bisimis ya nasil iciliyor peki
Eger ise yarayan birileri varsa alirim ama ilk once muhtesem ucluden basliyim diyorumPekmezin Biraz koyu kıvamlısı. Bir işlem uygulamadan tatlı kasığı ile yenilebilir
Tabilki cnm :) baklim maasla hepsini alicam :) duzenr oturturuzHavuç suyunu bende duymustum. Aslında ilaçları kullanırken eşin bir gün havuc sıyu bi gün muz olabilir sabahları da keci boynuzu pekmezi :) artık hangisi iyi gelirse sonucta katkısal bisey değil bunlar doğal hepsi :) bende denicem bakalım sonuclar ne olcak :)
Amin cnm insl esime anlattim simdi tamam olur dedi maasla aliriz dioAynen canım irtibatı kesmeyelim bende sansımı bir daha denicem şu 3lü muhteşemden yana bakalım eşim bu sefer ne dicek.hadş bakalım gazamız mübarek olsun :)
Hayırlı olsun canım benim eşimde azosperm ne fayda eder ne yapacağımı şaşırdım şimdi nohut kürü ve keçi boynuzu özüne başladım başka önerebileceğin bişey varmıhergun taze olarak3+5 keci boynusuzu sabah aksam icir bir bardak tek spermi arttiran keci boynuzu pekmezide icir canim sende ye ben bunu uygulamistim
Cnm oncelikle gecmis olsun keci boynzu ii evet bi de bi arkadas paulasmisti muhtesem 3lu die erkeklerin nerdeyse her sorununa care geliodu ararsan bulursun topigi kadin 2.cocuga hamileymis simdiHayırlı olsun canım benim eşimde azosperm ne fayda eder ne yapacağımı şaşırdım şimdi nohut kürü ve keçi boynuzu özüne başladım başka önerebileceğin bişey varmı
Hayırlı olsun canım benim eşimde azosperm ne fayda eder ne yapacağımı şaşırdım şimdi nohut kürü ve keçi boynuzu özüne başladım başka önerebileceğin bişey varmı