- 9 Ocak 2020
- 14
- 12
- 3
- 24
funda suyunun bende duymuşdum işe yarıyomu bilmiyoruma ma yoğurt detoksunu 1 gün yapıpı yarım kilo vermiştim hurmadan nefret ettiğim için bıraktımMotive edici konuşman için teşekkür ederim canım
Elimden geleni yapıyorum diyelim
Bi kaç gün hurma yoğurt detoksu yapıp başlıycam sanırım
Bide funda suyu içmeyi düşünüyorum bakalım
hayır sayılmaz middem küçüldü sanıırmBugün nasıl gidiyor. Zorlanıyor musun
Kuzenim kullanmış ve bi ay içinde bayağı bi incelmiş göbekli bi kızdı çok kasmadan vermiş. İlk fırsatta deneyeceğim bakalım[
funda suyunun bende duymuşdum işe yarıyomu bilmiyoruma ma yoğurt detoksunu 1 gün yapıpı yarım kilo vermiştim hurmadan nefret ettiğim için bıraktım
işe yararsa yazarsın dimi? yediklerimizi kısılamadan kilo vermek belki sihir değildirrKuzenim kullanmış ve bi ay içinde bayağı bi incelmiş göbekli bi kızdı çok kasmadan vermiş. İlk fırsatta deneyeceğim bakalım
Tabiki yazarımişe yararsa yazarsın dimi? yediklerimizi kısılamadan kilo vermek belki sihir değildirr
aynen benim babam ekmeği kesip haftada 9 kilo vermişti bven kesince 1 kilo verdimTabiki yazarım
Bazı insanlar çok şanslı sadece ekmeği kesip kilo verenler var, ne yalan söyleyim kıskanıyorum ben ekmeğin tadını unuttum nerdeyse ve gram gram takip ediyorum
Millet bi haftada bilmem kaç kilo veriyor ekmeği hamuru keserek vallahi çatlayacağım
Oh oh maşallah gitsin kilolarha bide ben bu sabah tartıldım 2 günüm 1 kilo gitmiş ve hiçç açlık olmuyor göbeğim azcık gitmiş gerisi ilk günler olduğu için sudur diye düşünüyorrum bakalımmm
O metabolizma hızından bende istiyorum Allahımaynen benim babam ekmeği kesip haftada 9 kilo vermişti bven kesince 1 kilo verdim
evet katılıyorum Verilen kilo ne kadar çabuk verilirse verilsin sağlıklı beslenmeyi sürdürmek çok önemliOh oh maşallah gitsin kilolar
Zaten bizim en büyük sorunumuz sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getiremememiz. Dönemlik değil ömürlük bi beslenme şekli olarak benimsememiz gerek
benim metabolizmam çok yavaşşşşşşşO metabolizma hızından bende istiyorum Allahım
Ben yarın Doktora gidicem kan değerlerime vs bakılsın bi metabolizma hızım için bişey yapılabilir mi sorucam bakalımbenim metabolizmam çok yavaşşşşşşş
Ne gibi değişimler gördünüzBu rejimle 6 haftada 18 kilo verdim :)) günlük 40 dk. Yürüyüş yaparak
Merhabaa :) ben yeni basladim ilk günümü tamamladım. Ekstra spor da yaptim. Her gün spor takviyesi yapmayı düşünüyorum.merhaba kimse varmı? bu diyeti uygulayan başkaları varmı?bende başlamak istiyorum beraber yapalımmı?
süper bende yarın başlıyacağım ben isveç yaptım 4.8 kilo verdim ama hepsini geri aldım kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için:)Merhabaa :) ben yeni basladim ilk günümü tamamladım. Ekstra spor da yaptim. Her gün spor takviyesi yapmayı düşünüyorum.
70.2 ile başladım bakalım göreceğiz sonuçları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?