Müziş'in 2 aylık yeni gelin evi - maaşallah, sübhanallah, barekallah...

• Konu Sahibi Konu Sahibi muzoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok teşekkürler. Rabbim hepimize naspi etsin inş.

Maşallah eviniz çok güzel. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla oturun.

Mutfaktaki domates, patlıcan kaplara bayıldım. Nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim.

zevkine saglık canım hersey çok güzel sevdimmmm cıcvıl cıvıl yeni evli evi <3 özellikle salonda duran o vazo beni benden aldı bayıldımmmmmmmmm güle güle kullan

Yatak odası ve yemek odası mobilyalarımız aynı salon koltuk takımı ve oturma odamız farklı ymış canım
Allah güle güle oturmayı nasip etsin.
Allah nasip ederse benimde düğünüm 29 haziran da. Evimiz yerleşince resimlerini çekip koyarım

Ev tam bir kaos görünümünde karmakarışık her yer rengarenk eşyalar çok fazla çok göz yoruyor heryerde aksesuar bence komple gözden geçirmelisin

Canım güle güle kullanın evinizi sağlıkla,aşkla şaka gibi bizimde az kaldı bende paylasicam ınşallah evimi

Maşallah eviniz çok güzel. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla oturun.

Mutfaktaki domates, patlıcan kaplara bayıldım. Nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim.

çok teşekkür ederim. hepimiz inş. ben o porselen sebzeleri 2011 yılı züccaciye fuarından almıştım

rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım. İnş bizde senin fotoları bekleriz. Eminim çok güzellerdir.

Ev tam bir kaos görünümünde karmakarışık her yer rengarenk eşyalar çok fazla çok göz yoruyor heryerde aksesuar bence komple gözden geçirmelisin

evet rengarenk fakat odanın kendi içinde renk uyumu sağlanmış durumda dikkat ederseniz, evin bütün odaları aynı renk olcak die bi kaide yok sanırım. Farklı odalar farklı renklerde onuda özellikle ben istedim. siz ekranda bütün odaları aynı anda gördüğünüz için çok karışık gelmiş olabilir.

Eviniz eşyalarınız hepside ço kşık fakat herkesin dediği gibi çok kalabalık aksesuar anlamında mutfak tezgahının üstü sonra salondakiler benim de çeyizim çoktu mutfak eşyam hepsini açmamıştım gerektiği zaman hediye olarak götürmüştüm çok güze olmuştu:)ya da bir kısmını kaldırıp dönüşümlü kullanabilirsiniz:) ağız tadıyla oturun.

evet haklısınız bende öyle yapcam artık :) amin inş. güzel dilekleriniz için teşekkürler.

çok beğendiim güle güle kullan esyalarını rabbim ağzınızın tadını bozmasın..
hayalimdeki yatak odasını almışssın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…