öncelikle eviniz mobilyalarınız ve aksesuarlarınız güzel ama sanki biraz kalabalık etmiş gibi biraz sadeleştirmelisin sen fazla aksesuarları gönder bana benim evde pek bir sade
neyse herşeyin çok güzel Allah mutluluk ve sağlıkla oturmayı nasip etsin güle güle oturun mutluluklar
Bursa'da ya da İnegölde bir ev mi :) Kapının üstündeki havlular oraya özgü gibi.
Güzel, güle güle otur
Maşallah eviniz çok güzel. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla oturun.
Mutfaktaki domates, patlıcan kaplara bayıldım. Nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim.
çok teşekkür ederim canım, sağolasın.zevkine saglık canım hersey çok güzel sevdimmmm cıcvıl cıvıl yeni evli evi <3 özellikle salonda duran o vazo beni benden aldı bayıldımmmmmmmmm güle güle kullan
Yatak odası ve yemek odası mobilyalarımız aynı salon koltuk takımı ve oturma odamız farklı ymış canım
Allah güle güle oturmayı nasip etsin.
Allah nasip ederse benimde düğünüm 29 haziran da. Evimiz yerleşince resimlerini çekip koyarım
Evinize bayıldım. Bir ömür mutlulukla oturun inşallah.
Ben de bi kurabilsem yuvamı =(
Ev tam bir kaos görünümünde karmakarışık her yer rengarenk eşyalar çok fazla çok göz yoruyor heryerde aksesuar bence komple gözden geçirmelisin
canım güle güle kullanın evinizi sağlıkla,aşklaşaka gibi bizimde az kaldı bende paylasicam ınşallah evimi
Eviniz eşyalarınız hepside ço kşık fakat herkesin dediği gibi çok kalabalık aksesuar anlamında mutfak tezgahının üstü sonra salondakiler benim de çeyizim çoktu mutfak eşyam hepsini açmamıştım gerektiği zaman hediye olarak götürmüştüm çok güze olmuştu:)ya da bir kısmını kaldırıp dönüşümlü kullanabilirsiniz:) ağız tadıyla oturun.
çok teşekkür ederim Rabbim sanada nasip etsin inş.çok beğendiim güle güle kullan esyalarını rabbim ağzınızın tadını bozmasın..
hayalimdeki yatak odasını almışssın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?