ALLAH sanada nasip etsin inş. Çok teşekkür ederim canım.salon takımına bittim bittim tam benim istediğim renk ve tarz ..
allah bi ömür mutlu huzurlu evlilik nasip etsin
eleştirilecek birşey bulamadım sen beğendikten sonra sadece vitrinlerin içlerini biraz sadeleştirirsen seni de yormaz :) huzurla mutlulukla oturun inşallah
canım bu bölümlere pek yorum yapmam ama evine bakınca içimden geldi bide ben konuşayım dedim:)
evin genel olarak çok güzel morlu salon takımın tam benlik mor ve beyaz uyumuna baylıyorum:)
sadece vitrinden genel olarak çok hoşlanmıyorum birde içinde bir sürü süs olunca itici geldi biraz ama bende olsam bu kadar eşya aldım illa görünsün isterdim heralde ama zamanla sadeleştirirsin zaten.
mutfağında çok şirin tezgah üstünü biraz daha sadeleştirebilrsin
ama bunlar sadece bir öneri önemli olan senin içine sinmesi bu şekilde mutluysan hiç uğraşma
güle güle aşkla otur evinde
Öncelikle MASALLAHdemek istiyorum....
Evinizde güle güle ve mutlulukla oturun insallah....
izninle bi kac elestiride bulunmak istiyorum
salonundaki mobilyalar harika ötesi, bu takim cok pahalidir biliyorum. ama ne yazik ki
sen o kadar para verip begenerek aldigin takimin güzelligini yanlis aksesuar secimleriyle kapatmisin
cooook fazla aksesuarin var, cok kalabalik görünüyor... vitrin, üstü, önü doldurmusun...
yapay cicekler cok kötü duruyor bence. resme baktiginda ilk göze carpan o mor cicek...
ama aslinda mobilyalarinin cekmesi lazim ama maalesef bu fazla belirgin aksesuarlar mobilyalari yutmus gibi
oturma odani cok begendim, hele duvardaki sticker cok sirin... rahat bi ortam olmus. ama o kapidaki havluyu kaldirmalisin...
mutfak tezgahin cok dolu, eminim amacin o degildir ama sey izlenimi yaratiyor : bakin benim ceyizimde neler neler var...
onlari dolaplara koysan bence bu kadar göz yormaz...
yatak oda takimin yine cok hos, bayiliyorum bu takima.... ama havluyla boncuklu takimi kaldirmalisin. kesinlikle uymamis.
yatak örtünün rengi cok canli, bence bunu bir iki beyaz ve pastel pembe yastikla yumsatabilirsin daha dinlendirici bi görüntü olmasi icin...
evet rengarenk fakat odanın kendi içinde renk uyumu sağlanmış durumda dikkat ederseniz, evin bütün odaları aynı renk olcak die bi kaide yok sanırım. Farklı odalar farklı renklerde onuda özellikle ben istedim. siz ekranda bütün odaları aynı anda gördüğünüz için çok karışık gelmiş olabilir.
canım öncelikle bir ömür mutluluklar diliyorum..herşeyin çok güzel huzurla kullan inşallah ama en çok salondaki halını beğendim,hangi markadan ne kadara aldın? 2-3 ay sonra da ben koyarım buraya evimin fotolarını inşallah...
her sey güzel hoş keşke kocamannnn bir mutfağın olsaydı da geniş geniş tezgahların olsaydı yaysaydın bunları..bence bir karton bul canım içine fazla eşyalarını sar paketle mesela tezgahın üstünde 3 ayrı kaşıklık var 3 ü de kaşık dolu günlük kullandıklarını bir kaşıklıkta topla kaldır cekmecene..ben kaşıklarımı daima cekmeceye koyuyorum acıkta sevmem toz moz olur diye ..
oturma odandaki sticker harika mobilyaların tam tarzım cok cok hoş ama aksesuarlar o kadar yorucu ve çok ki insan mobilyana dikkat edemiyor..inan bana evine gelenler bizler gibi söylemez sana bunları yeni gelinsin çok güzel derler dediğim gibi kutula kaldır boş odan varsa malum kullandıklarından sıkılınca yenileri açarsın ne güzel..
güle güle kullan evin çok güzel misafir odana bayıldımtek eeleştirim olacak evine mutfakta tezgah üstünde vitrin ve tv ünitesinde gereginden daha fazla süsü eşyası ve obje kullanılmış fotolardan bile daraltıyo ve yoruyo.tavsiyem bi kısmını kaldır dönüşümlü olarak kulllan
canım öncelikle mutluluklar diliyorum eşine ve sana...ben avangard tarzı pek sevmiyorum ama yeni gelin evi olunca güzel göründü gözüme...ilerde çoluk çocuk da olunca bu kadar eşyayı nerelere kaldıracaksın valla bilmiyorum..:)))
çok haklısınız, çoğunu kaldırmaya başladım bile. Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?