Müziş'in 2 aylık yeni gelin evi - maaşallah, sübhanallah, barekallah...

• Konu Sahibi Konu Sahibi muzoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
salon takımına bittim bittim tam benim istediğim renk ve tarz ..

allah bi ömür mutlu huzurlu evlilik nasip etsin

eleştirilecek birşey bulamadım sen beğendikten sonra sadece vitrinlerin içlerini biraz sadeleştirirsen seni de yormaz :) huzurla mutlulukla oturun inşallah

canım bu bölümlere pek yorum yapmam ama evine bakınca içimden geldi bide ben konuşayım dedim:)
evin genel olarak çok güzel morlu salon takımın tam benlik mor ve beyaz uyumuna baylıyorum:)
sadece vitrinden genel olarak çok hoşlanmıyorum birde içinde bir sürü süs olunca itici geldi biraz ama bende olsam bu kadar eşya aldım illa görünsün isterdim heralde ama zamanla sadeleştirirsin zaten.
mutfağında çok şirin tezgah üstünü biraz daha sadeleştirebilrsin
ama bunlar sadece bir öneri önemli olan senin içine sinmesi bu şekilde mutluysan hiç uğraşma
güle güle aşkla otur evinde

Öncelikle MASALLAH demek istiyorum....
Evinizde güle güle ve mutlulukla oturun insallah....

izninle bi kac elestiride bulunmak istiyorum

salonundaki mobilyalar harika ötesi, bu takim cok pahalidir biliyorum. ama ne yazik ki
sen o kadar para verip begenerek aldigin takimin güzelligini yanlis aksesuar secimleriyle kapatmisin
cooook fazla aksesuarin var, cok kalabalik görünüyor... vitrin, üstü, önü doldurmusun...
yapay cicekler cok kötü duruyor bence. resme baktiginda ilk göze carpan o mor cicek...
ama aslinda mobilyalarinin cekmesi lazim ama maalesef bu fazla belirgin aksesuarlar mobilyalari yutmus gibi

oturma odani cok begendim, hele duvardaki sticker cok sirin... rahat bi ortam olmus. ama o kapidaki havluyu kaldirmalisin...

mutfak tezgahin cok dolu, eminim amacin o degildir ama sey izlenimi yaratiyor : bakin benim ceyizimde neler neler var...
onlari dolaplara koysan bence bu kadar göz yormaz...

yatak oda takimin yine cok hos, bayiliyorum bu takima.... ama havluyla boncuklu takimi kaldirmalisin. kesinlikle uymamis.
yatak örtünün rengi cok canli, bence bunu bir iki beyaz ve pastel pembe yastikla yumsatabilirsin daha dinlendirici bi görüntü olmasi icin...

Çok teşekkür ederim .Allah razı olsun. Yooo ben bu eleştri ve önerilerden çok memnunum. Bu konuda istişare yapmamız bana bu konudaki eksiklik ve fazlalıklarımı gösterdi. Gerçekten bütün arkadaşlar haklı bu konuda. Güzel düşünceleriniz için tekrar teşekkürler

Güzel düşünce ve fikirleriniz için teşekkür ederim. Haklısınız o konuda. Burdaki fikir alışverişi bu konuda beni etkiledi sanırım. Eve gidince ilk işim fazlalıkları kaldırmak olucak :) tekrar teşekkürler.

Yok ben resimlere tek tek baktım bir arada zaten bişey anlaşılmıyor , her oda kendi çinde karışık fazla dolu geldiama senin evin sonuçta canım sen öyle mutluysan mutluulklaaar :))

canım öncelikle mutluluklar diliyorum eşine ve sana...ben avangard tarzı pek sevmiyorum ama yeni gelin evi olunca güzel göründü gözüme...ilerde çoluk çocuk da olunca bu kadar eşyayı nerelere kaldıracaksın valla bilmiyorum..:)))

canım öncelikle bir ömür mutluluklar diliyorum..herşeyin çok güzel huzurla kullan inşallah ama en çok salondaki halını beğendim,hangi markadan ne kadara aldın? 2-3 ay sonra da ben koyarım buraya evimin fotolarını inşallah...

çok teşekkür ederim canım darısı sana olsun inş. Halı gümüşsuyu ama modelim ismini bilmiyorum. Biz tanıdık vasıtasıyla toptancısından almıştık. oranın parekende satışı yok normalde.

her sey güzel hoş keşke kocamannnn bir mutfağın olsaydı da geniş geniş tezgahların olsaydı yaysaydın bunları..bence bir karton bul canım içine fazla eşyalarını sar paketle mesela tezgahın üstünde 3 ayrı kaşıklık var 3 ü de kaşık dolu günlük kullandıklarını bir kaşıklıkta topla kaldır cekmecene..ben kaşıklarımı daima cekmeceye koyuyorum acıkta sevmem toz moz olur diye ..

oturma odandaki sticker harika mobilyaların tam tarzım cok cok hoş ama aksesuarlar o kadar yorucu ve çok ki insan mobilyana dikkat edemiyor..inan bana evine gelenler bizler gibi söylemez sana bunları yeni gelinsin çok güzel derler dediğim gibi kutula kaldır boş odan varsa malum kullandıklarından sıkılınca yenileri açarsın ne güzel..

güle güle kullan evin çok güzel misafir odana bayıldım tek eeleştirim olacak evine mutfakta tezgah üstünde vitrin ve tv ünitesinde gereginden daha fazla süsü eşyası ve obje kullanılmış fotolardan bile daraltıyo ve yoruyo.tavsiyem bi kısmını kaldır dönüşümlü olarak kulllan

çok teşekkürler fikirleriniz için, hepsi dikkate alınacak :)

çok haklısınız, çoğunu kaldırmaya başladım bile. Teşekkürler...

çok teşekkür ederim. kısmet bakıcaz ozaman bi çaresine :) :)

çok haklısınız, çoğunu kaldırmaya başladım bile. Teşekkürler...

Elin değmişken,mutfakta dolaplardan sarkan dantelleri ve kapılardaki havluları da kaldırsan keşke :)

Güzel mobilyalar ve hoş renkler seçmişsin.Tek sorun biraz fazlalık sanırım.
Güle güle oturun.Sade haliyle düşünce pek güzel eviniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…