Ellerine sağlık canımYarışmada başarılar dilerim Çok mutlu oldum seni yarışmada görmekten
Teşekkür ederim canım.Ben de mutlu oldum yarışmaktan.Ama çok yorucu yahu.Daha yeni yemek yiyorum sabahtan beri.Resimler uğraştırdı baya.
Oy oyycok canim cekti valla ikisindende ellerine emeklerine saglik canim harika olmuslar basarilar dilerim
Teşekkür ederim canım.Seninkini de benim canım çekmişti ödeştik işte.
Canım ellerine sağlık çok hoş bir süpriz olmuş senin katılacağını bilmiyordum çok muttlu oldum tatlım
Ellerine sağlık harika görünüyorlar başarılar tatlım
Evet birçok pastanede varmış bu milföylerden.Çoğu meyveden olur aslında.Size fikir verdiğime çok memnun oldum:)Teşekkür ederim ayrıca.şu kremalı milföye bayıldım. sultanahmette meşhur bir pastane var çiğdem pastanesi
orda her gün saat 3 gibi bu milföy pastalardan çıkar çileklisine ben ölürüm o derece
yazı iple çekerim çileklisini yemek için. şimdi görünce hoşuma gitti. muzlusunu evde yapabilirim
kivili falan da olur, portakallı, elmalı. süper fikir oldu benim için.
eline emeğine sağlık.
Süpriiiiiiz
Adra canım ellerine sağlık , şaşırdım seni görünce .
Çok güzelller , ne yapıyorsun biliyorsun değil mi ? Hemen ausa bir kaç kase sütlaç yolluyorsun
Hiç bu şekilde yapmamış ve yememiştim sütlacı , güzel olacağı şüphesiz.
Başarılar canım , emeğine sağlık .
şu kremalı milföye bayıldım. sultanahmette meşhur bir pastane var çiğdem pastanesi
orda her gün saat 3 gibi bu milföy pastalardan çıkar çileklisine ben ölürüm o derece
yazı iple çekerim çileklisini yemek için. şimdi görünce hoşuma gitti. muzlusunu evde yapabilirim
kivili falan da olur, portakallı, elmalı. süper fikir oldu benim için.
eline emeğine sağlık.
Benim lisede aldığım tüm kiloların sorumlusu , sene 90 lar , bir bu muzlu milföyler birde kumpirdi . Her ikiside okulun karşısındaki cafede yapılırdı , daha çok yeni lezzetlerdi ve ben her gün yerdim
O tatlının üzerindeki pudra şekerinin formama dökülmesi bile güzeldi yahu .
Benim lisede aldığım tüm kiloların sorumlusu , sene 90 lar , bir bu muzlu milföyler birde kumpirdi . Her ikiside okulun karşısındaki cafede yapılırdı , daha çok yeni lezzetlerdi ve ben her gün yerdim
O tatlının üzerindeki pudra şekerinin formama dökülmesi bile güzeldi yahu .
Aus laf çıkarma.Benim milföylerim hiç kilo aldırmaz.Kremanın içinde yağ bile yok.Sana kumpir kilo aldırmıştır.
Aus laf çıkarma.Benim milföylerim hiç kilo aldırmaz.Kremanın içinde yağ bile yok.Sana kumpir kilo aldırmıştır.
hamile kadınım ben yahu
canım çekti. aksi gibi artık sultanhamet'e de epey uzağım
bencede patatestendir o patatesten
Yahu kilo aldıran pastane işi olanlar , bu halis mulis ev yapımı
Şimdi gördüm çizelgeni , böyle hamile duyunca yüzümde bir gülümseme oluşur benim , bir kaç dakikada ağzım kapanır yavaş yavaş , aynen o ifade içindeyim şuan .
Hayırlı doğumlar diliyorum
Yahu kilo aldıran pastane işi olanlar , bu halis mulis ev yapımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?