- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.161
Ikisi de uyuyor, ben zaten kararsizimdir, asla karar veremem hangisi diye, ya digeriyse diyeYengec sevdiklerini korur, sahip cikar, evine duskundur, acima duygusu yogundur diye iyi tamam uydu ama aslan da merkez olmayi sever, anlik sinirlenip soner, onde gelmek ister diyor bu da uyuyor...Ne zaman dogdum ki acaba?Kafa gitti
Terazilerle iyi anlasiyorum ben. Sen girme bunlarin arasina.
tam ikisinin ortasında doğmuşsun sanırım
sen benim kokoreç sevmedigimi mi sanıyorsun
Ikisi de uyuyor, ben zaten kararsizimdir, asla karar veremem hangisi diye, ya digeriyse diyeYengec sevdiklerini korur, sahip cikar, evine duskundur, acima duygusu yogundur diye iyi tamam uydu ama aslan da merkez olmayi sever, anlik sinirlenip soner, onde gelmek ister diyor bu da uyuyor...Ne zaman dogdum ki acaba?Kafa gitti
Uc burcum var benim, ben de benim niye inceden kafam gidik diyordum, bundanmis
Hayir ben bu soruyu sana aslinda tek soracaktim ama araya sikistirayim dedim.
Hayir ben bu soruyu sana aslinda tek soracaktim ama araya sikistirayim dedim.
Yengec asiri duygusal ve aglaktir , kincidir. Aslanda merhametlidir ama asla unutmaz.
kıskandım şimdi, neden benim iki burcum var
Lucky, ya yengec ya aslan cikti, aneyden ne zaman dogdum ogreneyim, gerekli basin aciklamasini yapacagim, ohom ohomYalniz annem aslan kesin aslan olana uydurmak ister, ben caktirmadan sorayim
ben bitek bakla yemegini sevmem :120: onun dışında herşeyi yerim, halimden de belli oldugu üzere
Kinciyim ama asiri duygusal falan degilim, zaman zaman yorulurum, fazla sizlanir, aglarim ama genelde hayatimda ki insanlarin cogu agladigimi bile gormemistir... Fakat aslan icin de kusku diye bir sey yoktur diyor, ben kuskulardan kusku begenirim, cesmi-naz'in dedigi gibi arada kalmisim ben galiba
Oyle tabiiiAnnem beni bile bile o arada dogurmustur kesin
Hmmm bakin ne ogrendim simdi. Ileride aleyhine kullanilabilir.
Yengec duygulariyla hareket eder cogu zaman gecmisi de unutmaz. Baska aslan da benim gibi mukemmeldir, mutevazidir.
Saatini tam ogrenmen lazim. Baya farkediyor cunku.
benm ki neden arada doğurmamış :84:
aslında bişey daha var benm yemek zevkim ile ilgili onu söylesem kesin kullanırsın bana ileride ama söylemem
Bakalim soracagim, biliyordur umarim kesin olani, iyice merak ettim...
benm ki neden arada doğurmamış :84:
Gel bizi de aydinlat burada. Dans da gitti soyledigimi ciddiye mi aldi acaba.
Tikin mi var.
Iyi ki dogurmamis bak, benim gibi telef mi olaydin sohbet topiklerinde benim yukselenim ne diye
Neyse teraziligim bana yeter
Beni de yorumlayın bacılar ikizler+yükselen koç
Iyi ki dogurmamis bak, benim gibi telef mi olaydin sohbet topiklerinde benim yukselenim ne diye
Neyse teraziligim bana yeter
Akrep dans
Dans gel beri bir sey demedik
Beni de yorumlayın bacılar ikizler+yükselen koç
bi tane meyve var, şuan düşünürken bile kaşınıyorum :18:
olsun ya heyecan oluyor işte hayatında fena mı
valla ben ikizlerim, babam koç, bir araya geldigimizde hiç iyi olmuyoruz ama yanı insanda bir araya gelsek nasıl olur bilemiyorum
Kafayi calistiralim da nazin acigini bulalim. Bende ona karsi kullanmazsam bana da Lucky demesinler.
Gelsin tabi bir sey demedik. Ben sadece kapaliyiz dedim o kadar.
Uc vakte kadar sinava giriyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?