мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Gıcık mı? Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

Benim küçükken en yakın arkadaşım aslandı. Lucky yi de seviyoruz tabi

Hah soyle diyin de biz de konuya dahil olalim, terazi terazi yandan izliyorum deminden beri

benm yükselenim terazi yaa, onu da konuşabiliriz sıkıntı yok

Hic begenesim yoktu da iste. Bende oturmaya niyetli degilim zaten.

Yani bilemem artik onlar olur mu olmaz mi.

olur oluurrrrr, bi limonlu cheesecake yanına da kahvee ohh misss ama fındıklı çikolatayı sana ikram etmem, onu eve gelince ben yiyecegim tek başıma

Benim küçükken en yakın arkadaşım aslandı. Lucky yi de seviyoruz tabi

Cevir kazi , kib yapicam dedim ya ondan.

benim de lisden yakın arkadaşlarımdan biri aslan yaa, hem zaten butun burçlar kardeştir

Ne oldu cheesecake agir mi basti.

Hah soyle diyin de biz de konuya dahil olalim, terazi terazi yandan izliyorum deminden beri

Terazilerle iyi anlasiyorum ben. Sen girme bunlarin arasina.

Obur. Guzelim muhallebiler, kremalar dururken ben o cikolataya bakmam.

Cevir kazi , kib yapicam dedim ya ondan.

Ne oldu cheesecake agir mi basti.

Terazilerle iyi anlasiyorum ben. Sen girme bunlarin arasina.

Obur. Guzelim muhallebiler, kremalar dururken ben o cikolataya bakmam.

Cık cık çamur at izi kalsın, o yorumu sen kib yapıcam demeden önce yazdım ben.

Son düzenleme:
bak bakalım

yanii eveettt chesecake i severim biraz, ondan dolayı geçici barış ilan etmiş olabilirim ama çikolata daha da agır bastı tabi

Dur ben sana neler yapicam gorusunce.

Cık cık çamur at izi kalsın, o yorumu sen kib yapıcam demeden önce yazdım ben.

Kayitlara bakilsin incelensin.

Dur ben de bakayim yukselenim neymis...

Bakalim senin asil burcun neymis. Ne olur aslan olsun.

Baktim bakmasina da, ben gece dogdugumu biliyorum, 12'den sonra, 12'den 2'ye kadar yengec, sonrasi aslan birinden biriyim ama simdi bunu sormak icin annemi skypte ile aramiyim

özelliklerine bak burçlçarın ordan da tahmin edebilirsin, hangisi sana daha çok uyuyor diye ben okuyunca direk terazi demiştim mesela

özelliklerine bak burçlçarın ordan da tahmin edebilirsin, hangisi sana daha çok uyuyor diye ben okuyunca direk terazi demiştim mesela

Ikisi de uyuyor, ben zaten kararsizimdir, asla karar veremem hangisi diye, ya digeriyse diye Yengec sevdiklerini korur, sahip cikar, evine duskundur, acima duygusu yogundur diye iyi tamam uydu ama aslan da merkez olmayi sever, anlik sinirlenip soner, onde gelmek ister diyor bu da uyuyor...Ne zaman dogdum ki acaba?Kafa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…