- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.681
Hoşbuldum
Yine bi cumartesi akşamı ben ne zaman evlenicem diye dertlendim buraya yazayım dedim :)
Alintilamayinca bildirim gelmedi, yeni gordum...
Yas kac bu arada?
Fakat burda ki cogu kisi bu konuyu tiye aliyor soyliyim, cidden koca icin pek dertlenen yok yani, maksat muhabbet olsun:) Bence sen de takilma bu konulara
yaş 26, hadi yaa ciddi ciddi dertlenip gelmiştim ben oysa :26:
Hepimizin ortak kaderi, kolay gelsin
Aynen..
Durmadan alışveriş yapıyorum(manyağım ben) ama hala birşeyim yok la
aa öle mi kimmiş dışlayalaım onları
Selam! Müzmin bekar olarak ben de katılabilir miyim aranıza
Hosgeldin
Bugun lucky,naz falan ortalarda yok, karsilamak bana dustu
Bu ne be bekarlar topiğini ne hale getirmişsiniz, insan varsa da yalandan yok der.
Ben insanlari hayata kustuyorum bu konuda, iki bavulla iki gunluk geziye gideriz, yuzde 80'nine elimi bile surmem, ama hala yok bir seyim yookkkkayy sizleri duyunca rahatladım ben de kendimi yalnızım bu konuda zannediyordumannemle sürekli kavga ediyoruz da bu konuda
hemen de tahtımıza göz dik zaten
sahi yaa Lucky nerde :26:
Bir sey degilmis ya, daha onemli konularin vardir eminimOgrenci misin, calisyor musun, evde misin? Nasil geciyor hayat kisaca
Bu ne be bekarlar topiğini ne hale getirmişsiniz, insan varsa da yalandan yok der.
daha önemli konuları bitirdim canım, okul iş hepsi halloldu evim de kendimin tek yaşıyorum. arkadaş çevrem iyi çok şükür ama bi yerden sonra insan aile kurmak istiyor sanırım.
Yoh kimseler yoh, bir evin bir kiziyim
Ha şöyleNeyse ben gidiyorum 5 dk uğramıştım, bugünlük takılın bakalım böyle bi daha görmeyim.
Ben insanlari hayata kustuyorum bu konuda, iki bavulla iki gunluk geziye gideriz, yuzde 80'nine elimi bile surmem, ama hala yok bir seyim yookkkk
Gidem mi ben
yaklaşık 20 günlüğüne gidiyorum ankaraya 4 tane kot pantalon, 2 tane elbise, 20 den farklı bluz - t shırt ve benzeri üst kıyafetler, 5 tane çanta, anaa daha ayakkabılarımı hazırlamadım şimdi aklıma geldiabartttım galiba
gitm tabi dee öylee yok efendim 10 yıllık sevgiliyizz, yok efendim bilmem kaç yıllık evliyiz falanayıp ayıpp
Butun ekibi sen mi giydiricen
Bununla bunu giyerim diye eslestirerek koy kiyafetlerini, en iyi azaltma yontemi, basa cikilmiyor baska turlu...
Cunku daha bunun pijamasi, bakim esyalari, corap,havlu vs. ivir zivir ayri yer kaplayacak
Ya siz piyasada olmayinca true ile konusuverdik :26: Tamam sustum
yok ben tek başıma giyecegim bunları
yaa zaten öyle eşleştirerek koyfum çantaya, ona ragmen böyle olduama napayım gece dışarı çıkarız belki dedim koydum, gündüz spor giyinirim dedim koydum o bu derken şimdilik bir koca bavul oldu ve daha ayakkabılar var
yemek yemeye gitmiştim alt tarafı ne var yaniben de size eski aşklarımı anlatabilirim isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?