мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Hoşbuldum

Yine bi cumartesi akşamı ben ne zaman evlenicem diye dertlendim buraya yazayım dedim :)

Alintilamayinca bildirim gelmedi, yeni gordum...
Yas kac bu arada?
Fakat burda ki cogu kisi bu konuyu tiye aliyor soyliyim, cidden koca icin pek dertlenen yok yani, maksat muhabbet olsun:) Bence sen de takilma bu konulara

Hepimizin ortak kaderi, kolay gelsin

Aynen..
Durmadan alışveriş yapıyorum(manyağım ben) ama hala birşeyim yok la

ayy sizleri duyunca rahatladım ben de kendimi yalnızım bu konuda zannediyordum annemle sürekli kavga ediyoruz da bu konuda

aa öle mi kimmiş dışlayalaım onları

bir sürü var yaa, hangisini sayayımm

Selam! Müzmin bekar olarak ben de katılabilir miyim aranıza

sen bu evlilerin burada takıldıgına bakma gel buraya

Hosgeldin
Bugun lucky,naz falan ortalarda yok, karsilamak bana dustu

hemen de tahtımıza göz dik zaten

sahi yaa Lucky nerde :26:

ayy sizleri duyunca rahatladım ben de kendimi yalnızım bu konuda zannediyordum annemle sürekli kavga ediyoruz da bu konuda
Ben insanlari hayata kustuyorum bu konuda, iki bavulla iki gunluk geziye gideriz, yuzde 80'nine elimi bile surmem, ama hala yok bir seyim yookkkk

hemen de tahtımıza göz dik zaten

sahi yaa Lucky nerde :26:

Tabi ben firsati kacirmam, bos buldugum yeri kaparim, bana ne sahip cikin topiginize :122:

Lucky 1 ay yokum dedi ama tatil falan, cok detayi bilmiyorum :26:

Bir sey degilmis ya, daha onemli konularin vardir eminim Ogrenci misin, calisyor musun, evde misin? Nasil geciyor hayat kisaca

daha önemli konuları bitirdim canım, okul iş hepsi halloldu evim de kendimin tek yaşıyorum. arkadaş çevrem iyi çok şükür ama bi yerden sonra insan aile kurmak istiyor sanırım.

Ben insanlari hayata kustuyorum bu konuda, iki bavulla iki gunluk geziye gideriz, yuzde 80'nine elimi bile surmem, ama hala yok bir seyim yookkkk

yaklaşık 20 günlüğüne gidiyorum ankaraya 4 tane kot pantalon, 2 tane elbise, 20 den farklı bluz - t shırt ve benzeri üst kıyafetler, 5 tane çanta, anaa daha ayakkabılarımı hazırlamadım şimdi aklıma geldi abartttım galiba

Butun ekibi sen mi giydiricen
Bununla bunu giyerim diye eslestirerek koy kiyafetlerini, en iyi azaltma yontemi, basa cikilmiyor baska turlu...
Cunku daha bunun pijamasi, bakim esyalari, corap,havlu vs. ivir zivir ayri yer kaplayacak

Butun ekibi sen mi giydiricen
Bununla bunu giyerim diye eslestirerek koy kiyafetlerini, en iyi azaltma yontemi, basa cikilmiyor baska turlu...
Cunku daha bunun pijamasi, bakim esyalari, corap,havlu vs. ivir zivir ayri yer kaplayacak

yok ben tek başıma giyecegim bunları

yaa zaten öyle eşleştirerek koyfum çantaya, ona ragmen böyle oldu ama napayım gece dışarı çıkarız belki dedim koydum, gündüz spor giyinirim dedim koydum o bu derken şimdilik bir koca bavul oldu ve daha ayakkabılar var

Ya siz piyasada olmayinca true ile konusuverdik :26: Tamam sustum

yemek yemeye gitmiştim alt tarafı ne var yani ben de size eski aşklarımı anlatabilirim isterseniz

Ne kadar kalacaksin peki? Oyle oluyor biliyorum, bin bir senaryo ile o bavul doluyor, yarisi ayni geri donuyor...Hele benim bir ic camasiri corap falan koymami gor, ceplerime stoklasam gittigim her yerde degissem gene bitmez

yemek yemeye gitmiştim alt tarafı ne var yani ben de size eski aşklarımı anlatabilirim isterseniz

Anlatsana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…