мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Ne kadar kalacaksin peki? Oyle oluyor biliyorum, bin bir senaryo ile o bavul doluyor, yarisi ayni geri donuyor...Hele benim bir ic camasiri corap falan koymami gor, ceplerime stoklasam gittigim her yerde degissem gene bitmez

Anlatsana

çorap bi 8 10 tane almışımdır herhalde, bide yaz günü babet giyiliyor çorap giyilmiyor düşün yani iç çamaşırı da yeterlice aldım işte saymadım ama o kadar üst kıyafetini ne yapacagım hiç bi fikrim yok

nesini anlatayım yaa, bi kere nişanlanıp ayrıldım, bi kere de nişan tarihi konuştuktan 1 ay sonra ayrıldım, daha doğrusu kafa dinlemeye gitti hala dönmedi benden bi nane olmaz yani, sen anlat

Nisan konusmak iyi gelmiyor demek ki sana, sen direkt o adimi atla bence Saka bir yana, olmayani zorlamamak lazim, bak ne guzel surekli aktifsin, isin vs. bunlar sans isi, aman bosver erkek erkek, bitti mi proje ondan bahset sen

Nisan konusmak iyi gelmiyor demek ki sana, sen direkt o adimi atla bence Saka bir yana, olmayani zorlamamak lazim, bak ne guzel surekli aktifsin, isin vs. bunlar sans isi, aman bosver erkek erkek, bitti mi proje ondan bahset sen

valla bundan sonra bulursam doğru nikah masasına gidecek zaten, malum yaş 29

olmayanı zorlamadıgım için bitti ya hep bu meseleler zaten, baktım adam sevmiyor gibi geliyor, anında uzuyorum o ortamdan beni uğraştırmayacak adam lazım bana

proje 11 inde bitecek o zamna kadar çalışmaya devam :126: gerçi bugun sabahtan beri dışarılardaydım sonrasında bavul hazırladım falan, şimdi biraz bakacagım mecbur, geç yatarım artık bu gecede

Aynen huzur vermesi lazim, gerci o huzuru biz ne kadar veriyoruz tartisilir
Aa varmis daha, iyi bari...
Benim de sali gunu artik isi ciddiye alip baslamam lazim, yil sonuna kadar tezi yazip teslim etmem gerek:18:

Aynen huzur vermesi lazim, gerci o huzuru biz ne kadar veriyoruz tartisilir
Aa varmis daha, iyi bari...
Benim de sali gunu artik isi ciddiye alip baslamam lazim, yil sonuna kadar tezi yazip teslim etmem gerek:18:

valla bana huzur veren adama ben huzur veririm, ama kendisi biz öküz olursa eger o zaman ne huzur ne mutluluk hiç bişey göremez benden

niye salı günü başlaman lazım çalışmaya da pazartesi degil

Evli geldi savulunnnnnnnnnn

gidip kocanla ilgilensene sen yaa

Koca maç izliyor 5 dk kaldı maçın bitmesine

valla bana huzur veren adama ben huzur veririm, ama kendisi biz öküz olursa eger o zaman ne huzur ne mutluluk hiç bişey göremez benden

niye salı günü başlaman lazım çalışmaya da pazartesi degil

Pazartesi Memorial day, tatil, koca evde, keyif yapariz
Anca sali baslarim ben pifff:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…