- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.701
Ne kadar kalacaksin peki? Oyle oluyor biliyorum, bin bir senaryo ile o bavul doluyor, yarisi ayni geri donuyor...Hele benim bir ic camasiri corap falan koymami gor, ceplerime stoklasam gittigim her yerde degissem gene bitmez
Anlatsana
çorap bi 8 10 tane almışımdır herhalde, bide yaz günü babet giyiliyor çorap giyilmiyor düşün yaniiç çamaşırı da yeterlice aldım işte saymadım ama o kadar üst kıyafetini ne yapacagım hiç bi fikrim yok
nesini anlatayım yaa, bi kere nişanlanıp ayrıldım, bi kere de nişan tarihi konuştuktan 1 ay sonra ayrıldım, daha doğrusu kafa dinlemeye gitti hala dönmedibenden bi nane olmaz yani, sen anlat
Nisan konusmak iyi gelmiyor demek ki sana, sen direkt o adimi atla benceSaka bir yana, olmayani zorlamamak lazim, bak ne guzel surekli aktifsin, isin vs. bunlar sans isi, aman bosver erkek erkek, bitti mi proje ondan bahset sen
valla bundan sonra bulursam doğru nikah masasına gidecek zaten, malum yaş 29
olmayanı zorlamadıgım için bitti ya hep bu meseleler zaten, baktım adam sevmiyor gibi geliyor, anında uzuyorum o ortamdanbeni uğraştırmayacak adam lazım bana
proje 11 inde bitecek o zamna kadar çalışmaya devam :126: gerçi bugun sabahtan beri dışarılardaydım sonrasında bavul hazırladım falan, şimdi biraz bakacagım mecbur, geç yatarım artık bu gecede
Evliler basti topigi, hah soyle beni tek birakmayin burda
Aynen huzur vermesi lazim, gerci o huzuru biz ne kadar veriyoruz tartisilir
Aa varmis daha, iyi bari...
Benim de sali gunu artik isi ciddiye alip baslamam lazim, yil sonuna kadar tezi yazip teslim etmem gerek:18:
Evli geldi savulunnnnnnnnnn
AyvaaaaaaaaaaaaDuydum ki arkamdan konusanlar varmis. Bende onlara ayva getirdim. Hemde dolu dolu.
Koca maç izliyorvalla bana huzur veren adama ben huzur veririm, ama kendisi biz öküz olursa eger o zaman ne huzur ne mutluluk hiç bişey göremez benden
niye salı günü başlaman lazım çalışmaya da pazartesi degil
gidip kocanla ilgilensene sen yaa
Duydum ki arkamdan konusanlar varmis. Bende onlara ayva getirdim. Hemde dolu dolu.
Bu neDuydum ki arkamdan konusanlar varmis. Bende onlara ayva getirdim. Hemde dolu dolu.
Hosgeldin
valla bana huzur veren adama ben huzur veririm, ama kendisi biz öküz olursa eger o zaman ne huzur ne mutluluk hiç bişey göremez benden
niye salı günü başlaman lazım çalışmaya da pazartesi degil
Koca maç izliyor5 dk kaldı maçın bitmesine
Napıyonuzz ananızgiller babanızgiller iyidir inşallah,hay maşallah beee
4 dk sonra benimdirhee doğru yaa şampiyonlar ligi finali var bu akşam adamların tamamı iptaldir
Duydum ki arkamdan konusanlar varmis. Bende onlara ayva getirdim. Hemde dolu dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?