- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.221
Imkansizla ugrasamam hicZoru severim, imkansiz zamanimi alir diyon demek.
Neyse millet ben kaciyorumIyi gecelerrr...
vallahi ben açıklamamı yaparken aklımdan geçen bugun bu topikte takılamayacak olmamdı zaten. kandırmak için yapmadım ki
Lucky çok üzülüyorum böyle düşünmene, kötü niyetle bişey yapmadım vallahi yapmadım ben, yanlış anlaşıldım şuan çok üzülüyorumcidden resim bekliyordum, resimleri gördükten sonra çıkacaktım ben, onun için de bu topikte bu akşam takılamam pek dedim, uzun uzadıya açıklama yapmadım sadece, diğer topiğe yazarım deme ihtiyacı hissetmedim, vallahi bilemedim böyle düşünecegini çok özür dilerimm
Imkansizla ugrasamam hic
Istedigin topikte takilabilirsin , burasi KK ozgurluk var. Sorun senin hazirlik yapacagim deyip baska topikte takilman. Bana dogru gelmeyen buydu. hexe bile vay cakal demis sana. Bosver.
canım benim söylüyorum ya sana, ben çıkacam demedim, bu akşamlık burada takılamam sunum hazırlıyorum dedim sadece. orada da resimlere bakıp kaçacaktım :26: offf cidden çok mutsuzum şuan
Neyse millet ben kaciyorumIyi gecelerrr...
Burada derken ben onu KK olarak anladim. Sanirim oteki arkadaslarda.
Bende cikiyorum iyi geceler.
ben geldim de biraz gerginlik kokusu alıyorum niye ki
Lucky bana küstü
o da benim hatam olmuş o zaman, diğer topikten resim bekliyordum çünküi onu deme ihtiyacı hissetmedim, yanlış anlaşılmışım, özür dilerim tekrar :26: iyi geceler
Lucky bana küstü
Simdi cik sunumunu hazirla. Sonra konusuruz.
konsantre olamıyorum şuan, sabaha kadar vaktim var nasılsa, bi kahve içip uykumu iyice açayım, sonrasında devam ederim :26:
konsantre olamıyorum şuan, sabaha kadar vaktim var nasılsa, bi kahve içip uykumu iyice açayım, sonrasında devam ederim :26:
Hep bahane , hep bahane.
canım yardımcı olabileceğimiz bi konu mu sunum ne ile ilgili?
yok kız valla diyorummbu akşam ki üçüncü kahvemi içecem birazdan, iyice uykum açılsın diye :26: yoksa benm uyku bi gelirse gözüme çubuk taksam kırıp kapanır yine bu gözler
çok saol canım ama malesef yokhastane projesi çiziyorum da onun çizimleriyle ilgili hazırlamam gerek :26:
Sen buradan cikmazsan zor konsantre olursun.Hadi kapatiyoruz topigi.
ben topik başıyım gitmek istemiyorum işte
Topik basi pozisyonunu daha sonra konusacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?