мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Istedigin topikte takilabilirsin , burasi KK ozgurluk var. Sorun senin hazirlik yapacagim deyip baska topikte takilman. Bana dogru gelmeyen buydu. hexe bile vay cakal demis sana. Bosver.

Imkansizla ugrasamam hic

Senin tez ne uzerine kac ay surecek.

Istedigin topikte takilabilirsin , burasi KK ozgurluk var. Sorun senin hazirlik yapacagim deyip baska topikte takilman. Bana dogru gelmeyen buydu. hexe bile vay cakal demis sana. Bosver.

canım benim söylüyorum ya sana, ben çıkacam demedim, bu akşamlık burada takılamam sunum hazırlıyorum dedim sadece. orada da resimlere bakıp kaçacaktım :26: offf cidden çok mutsuzum şuan

canım benim söylüyorum ya sana, ben çıkacam demedim, bu akşamlık burada takılamam sunum hazırlıyorum dedim sadece. orada da resimlere bakıp kaçacaktım :26: offf cidden çok mutsuzum şuan

Burada derken ben onu KK olarak anladim. Sanirim oteki arkadaslarda.
Neyse millet ben kaciyorum Iyi gecelerrr...

Bende cikiyorum iyi geceler.

Burada derken ben onu KK olarak anladim. Sanirim oteki arkadaslarda.

Bende cikiyorum iyi geceler.

o da benim hatam olmuş o zaman, diğer topikten resim bekliyordum çünküi onu deme ihtiyacı hissetmedim, yanlış anlaşılmışım, özür dilerim tekrar :26: iyi geceler

ben geldim de biraz gerginlik kokusu alıyorum niye ki

Lucky bana küstü

Hep bahane , hep bahane.

yok kız valla diyorumm bu akşam ki üçüncü kahvemi içecem birazdan, iyice uykum açılsın diye :26: yoksa benm uyku bi gelirse gözüme çubuk taksam kırıp kapanır yine bu gözler

canım yardımcı olabileceğimiz bi konu mu sunum ne ile ilgili?

çok saol canım ama malesef yok hastane projesi çiziyorum da onun çizimleriyle ilgili hazırlamam gerek :26:

Sen buradan cikmazsan zor konsantre olursun. Hadi kapatiyoruz topigi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…