мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

cidden anladığım bi konu değilmiş :) mimarlık mı okuyosun?

okul bitti mimarım ben bi ofiste yardımcı eleman olarak çalışıyorum şuan da yarın patronlara sunumum var :126:

Filo beni sever ya kıyamaz bana

Yarin bir isin olmayacak bu gidisle. Cikmazsan affetmem seni hadi . Ayva resmi koydurtma bana.

Son düzenleme:
Yarin bir isin olmayacak bu gidisle. Cikmazsan affetmem seni hadi . Ayva resmi koydurtma bana.

öyle tehdit olmaz ayıp ama yaaa tamam az işim var diğer topikte onu bitireyim söz çıkacam :26: bu arada da azıcık daha burda takılsam nolur ki sanki zaten prıjenin tuvalet kısmını çözmeye çalışıyorum, Allah benim cezamı vermiş bi de sen verme

Naazz saat kac oldu, sen hala burda misin?

Hala oteki topikte isi varmis.

ben konsantre olup da yogunlaşıp bi iş yapamam malesef, biraz dagınık çalışıyorum

1-2 saat uyusaydin bari Tamam isini yapsan eyvallah uyuma da sen hala KK'da

Tam dayaklik...

işimi de yapıyorum bi yandan canım, tuvalet çözümleri bitti sayılır, geriye bitek hasta odaları kalacak

sabah 10 da sunum, 8 de kalkacagım, demek ki 5 gibi yatsam yeter bana

Iyi hadi, kolay gelsin yarin
Ben ates almaya geldim, kactim gene, sevgiler, saygilar

Kizim cik git alirim ayaginin altina, senin bu sekil cizdigin projeden de ne hayir olur.

Ben cikiyorum . Iyi geceler.

projeme laf söyleme vallaa, beni begendikleri için ta adapazarından getirttirdiler beni daha ne olsun

tamam ben de çıkarım sanırım birazdan iyi geceler :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…