мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Ya yeni kotum ilk giymede esneyiverdi normal mi kızlar taktım kafaya o kadar da para verdim.

Ya yeni kotum ilk giymede esneyiverdi normal mi kızlar taktım kafaya o kadar da para verdim.

Ilk giymede mi? O seni sinir eder durur, istedigin kalipta olmasi icin surekli yeni yikanmis olmasi lazim, bir iki giyince lacka oluverir gene...
Ben olsam hemen geri iade ederim, fatura duruyor mu?

Ben Turkiye'ye donunce Nevreste, o da gozum keserse
Naz, Filo falan katilsin ama mantikli

Naz da topu filoya atsin, filo andro ya, andro bana. sonra ben yine naza .

Insan zayif olunca oyle oluyor. Kotlarimdan hic gormedigim hareketler bunlar. Elastik derecesine bagli. Almadan once kontrol edecektin.

Ilk giymede mi? O seni sinir eder durur, istedigin kalipta olmasi icin surekli yeni yikanmis olmasi lazim, bir iki giyince lacka oluverir gene...

Benim kilom kotu sabitliyor.
Andro'nun sinav var diye ben dokunmadim
Naz yapar bu isi, ben inaniyorum

Naz dan sutlu ayva tatlisi bekliyoruz.

Duruyor duruyor yeni aldım zaten.

Naz da topu filoya atsin, filo andro ya, andro bana. sonra ben yine naza .

Insan zayif olunca oyle oluyor. Kotlarimdan hic gormedigim hareketler bunlar. Elastik derecesine bagli. Almadan once kontrol edecektin.

Baktım almadan önce bakmaz olur muyum 2 haftadır kot deniyorum, çok inceledim çünkü sıkıntı oluyor bende vücuduma tam oturan pantolon zor buluyorum basen popo vs olmadığı için

Oluyor o, o yüzden birazdan dar alacan;ama bir şey olmaz giymeden önceki akşam sıcak suda biraz bekletirsin yıkamasan bile tekrar daralır.

Super skinny zaten 1 beden küçüğüne de giremezdim sanırım. :44:

Aynen şöyle oldu işte.

Onlarin dogasi o Andro, yapacak bir sey yok, icine sinmezse geri ver ama, ince skinny pantolonlar, dizde 52 kivrim yapmadan rahat etmez iki hareketi gorunce...

Hic elastik duzeyi olmayacak sende bence. Ben 44 beden almistim skinny sevmem %3 elastik mis. Tabi kot uzerimde durmuyor, dusun birde bende durmuyor. Basen desen bol, kalca bol. Bende gittim geri verdim. Aldigin kotu ozelden at bi bakayim.

Onlarin dogasi o Andro, yapacak bir sey yok, icine sinmezse geri ver ama, ince skinny pantolonlar, dizde 52 kivrim yapmadan rahat etmez iki hareketi gorunce...

Ya işte eğer normalse tamam, ama yok kotta sorun var böyle olmaması lazım derseniz gidip iade edeceğim.

Hic elastik duzeyi olmayacak sende bence. Ben 44 beden almistim skinny sevmem %3 elastik mis. Tabi kot uzerimde durmuyor, dusun birde bende durmuyor. Basen desen bol, kalca bol. Bende gittim geri verdim. Aldigin kotu ozelden at bi bakayim.

Ben de tam tersinin olması gerek diye özellikle likralı aldım tayt gibi olsun da deforme olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…