- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.661
Hmmm bir de A'ya gecis yapsin diyorsun. Bir ayva tatlisi yapsa B ye gitse fena mi olur.
Ben çıkıyorum görüşürüz
Hiç fena olmaz
Hanımlar kendinizi göstermenin tam zamanı
Beceriksiz değilsiniz utanmayın yarışmaya bu topiğin tüm üyelerini bekliyorum
Ya yeni kotum ilk giymede esneyiverdi normal mi kızlar taktım kafaya o kadar da para verdim.
Ya yeni kotum ilk giymede esneyiverdi normal mi kızlar taktım kafaya o kadar da para verdim.
Ben Turkiye'ye donunce Nevreste, o da gozum keserse
Naz, Filo falan katilsin ama mantikli
Andro'nun sinav var diye ben dokunmadimNaz da topu filoya atsin, filo andro ya, andro bana. sonra ben yine naza .
Ilk giymede mi?O seni sinir eder durur, istedigin kalipta olmasi icin surekli yeni yikanmis olmasi lazim, bir iki giyince lacka oluverir gene...
Ben olsam hemen geri iade ederim, fatura duruyor mu?
Andro'nun sinav var diye ben dokunmadim
Naz yapar bu isi, ben inaniyorum
Ilk giymede mi?O seni sinir eder durur, istedigin kalipta olmasi icin surekli yeni yikanmis olmasi lazim, bir iki giyince lacka oluverir gene...
Ben olsam hemen geri iade ederim, fatura duruyor mu?
Naz da topu filoya atsin, filo andro ya, andro bana. sonra ben yine naza .
Insan zayif olunca oyle oluyor. Kotlarimdan hic gormedigim hareketler bunlar.Elastik derecesine bagli. Almadan once kontrol edecektin.
Oluyor o, o yüzden birazdan dar alacan;ama bir şey olmaz giymeden önceki akşam sıcak suda biraz bekletirsin yıkamasan bile tekrar daralır.
Tamam canim gorusuruz.
Bende cikayim Naz geldiginde burda olmamam lazim. Dir dir kiskanc, beni cekemiyorsun der durur benim icin.
Benim kilom kotu sabitliyor.
Naz dan sutlu ayva tatlisi bekliyoruz.
Ya sen rejimde degil misin? Devam etsene iste, bik bik kilom diyecegineBenim kilom kotu sabitliyor.
Ayva yataginda, uzumlu muhallebiNaz dan sutlu ayva tatlisi bekliyoruz.
Duruyor duruyor yeni aldım zaten.
Baktım almadan önce bakmaz olur muyum 2 haftadır kot deniyorum, çok inceledim çünkü sıkıntı oluyor bende vücuduma tam oturan pantolon zor buluyorum basen popo vs olmadığı için
Super skinny zaten 1 beden küçüğüne de giremezdim sanırım. :44:
Aynen şöyle oldu işte.
Eki Görüntüle 1143538
Duruyor duruyor yeni aldım zaten.
Baktım almadan önce bakmaz olur muyum 2 haftadır kot deniyorum, çok inceledim çünkü sıkıntı oluyor bende vücuduma tam oturan pantolon zor buluyorum basen popo vs olmadığı için
Super skinny zaten 1 beden küçüğüne de giremezdim sanırım. :44:
Aynen şöyle oldu işte.
Eki Görüntüle 1143538
Naz yarismaya katiliyor mussun? Hadi hayirli olsun:104:baka hala burda yaaaa
Naz yarismaya katiliyor mussun? Hadi hayirli olsun:104:
Onlarin dogasi o Andro, yapacak bir sey yok, icine sinmezse geri ver ama, ince skinny pantolonlar, dizde 52 kivrim yapmadan rahat etmez iki hareketi gorunce...
Hic elastik duzeyi olmayacak sende bence. Ben 44 beden almistim skinny sevmem %3 elastik mis. Tabi kot uzerimde durmuyor, dusun birde bende durmuyor. Basen desen bol, kalca bol. Bende gittim geri verdim. Aldigin kotu ozelden at bi bakayim.
Lucky beceremez, o anca lafLucky kendisi istiyor da ihaleyi bana bırakıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?