мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Ya işte eğer normalse tamam, ama yok kotta sorun var böyle olmaması lazım derseniz gidip iade edeceğim.

Ben de tam tersinin olması gerek diye özellikle likralı aldım tayt gibi olsun da deforme olmasın diye.

Ne kadar likrali, o kadar kivrim kivrim olma olasiligi, beni de sinir eder onlar...
Eger takilmazsan onlar oyle yani, senin kotta sorun yok

Ya işte eğer normalse tamam, ama yok kotta sorun var böyle olmaması lazım derseniz gidip iade edeceğim.

Ben de tam tersinin olması gerek diye özellikle likralı aldım tayt gibi olsun da deforme olmasın diye.

Onu Naz gibi kilolularin dusunmesi lazim .

Lucky beceremez, o anca laf

Lafi da iyi beceriyorum ama

bence de

ben yemek yemeey gidiyorum, geldigimde bajalım Lucky hala gidiyorum deyip gitmemiş mi olacak yoksa bu sefer gidecek mi

Gidip gelmis olabilir miyim.

Ne kadar likrali, o kadar kivrim kivrim olma olasiligi, beni de sinir eder onlar...
Eger takilmazsan onlar oyle yani, senin kotta sorun yok

Ben de tam tersi olur diye düşünmüştüm hep hani tayt hiç diz vermez esnemez vs. ya. Aslında en güzeli keten pantolon onlara pek bişey olmuyor. Vücuduma tam oturacak pantolonu zor buluyorum ya.

Popoma oturan tek pantolon zaten bir de taytlarım
Ya görüntüsü çok hoş güzel duruyor da ben giydim 2-3 saat eve gelince de yere oturdum o sırada esnedi sanırım. Düzelir mi yıkayınca?

O zaman yere oturmayacakmissin. Hep ayakta duracaksin.
Onu becerince sorun yok zaten, her seyin yerine gecer

Her sey derken.

Ben de tam tersi olur diye düşünmüştüm hep hani tayt hiç diz vermez esnemez vs. ya. Aslında en güzeli keten pantolon onlara pek bişey olmuyor. Vücuduma tam oturacak pantolonu zor buluyorum ya.

Aslinda seninki de mantikliymis ama tamamen likrali olunca yapisiyor bildigin ama yari kot yari tayt vari dedin mi, agir mi geliyor ne yapiyor, iki harekette yamuluyor...

Popoma oturan tek pantolon zaten bir de taytlarım
Ya görüntüsü çok hoş güzel duruyor da ben giydim 2-3 saat eve gelince de yere oturdum o sırada esnedi sanırım. Düzelir mi yıkayınca?
Yikadikca duzelip, toparliyorlar ama 3-4 saate gene hafiften baslar bukulmeye...
Ben de tayt hastasiyim ya, bu kadar rahat olamaz baska bir sey herhalde...

Aslinda seninki de mantikliymis ama tamamen likrali olunca yapisiyor bildigin ama yari kot yari tayt vari dedin mi, agir mi geliyor ne yapiyor, iki harekette yamuluyor...

Sanırım, ay ne zor ya kotun mu var derdin var Bol paçaya mı dönüş yapsam onlara bir şey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…