- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.681
baka hala burda yaaaa
Ya sen rejimde degil misin? Devam etsene iste, bik bik kilom diyecegine
Ayva yataginda, uzumlu muhallebi
Butun oylar sana Naz:122:
Lucky kendisi istiyor da ihaleyi bana bırakıyor bence
Lucky beceremez, o anca laf
Kizim gittim aldim cikolatami. Senin gibi orda burda takilmiyorum. Topigim sabit.
Yok sen katilacakmissin ayva ile.
Ya işte eğer normalse tamam, ama yok kotta sorun var böyle olmaması lazım derseniz gidip iade edeceğim.
Ben de tam tersinin olması gerek diye özellikle likralı aldım tayt gibi olsun da deforme olmasın diye.
Ay Lucky benim yerime de ye nolurDiyet bitti Turkiye'de diyet olmaz.
Ya işte eğer normalse tamam, ama yok kotta sorun var böyle olmaması lazım derseniz gidip iade edeceğim.
Ben de tam tersinin olması gerek diye özellikle likralı aldım tayt gibi olsun da deforme olmasın diye.
Lucky beceremez, o anca laf
bence de
ben yemek yemeey gidiyorum, geldigimde bajalım Lucky hala gidiyorum deyip gitmemiş mi olacak yoksa bu sefer gidecek mi
Ne kadar likrali, o kadar kivrim kivrim olma olasiligi, beni de sinir eder onlar...
Eger takilmazsan onlar oyle yani, senin kotta sorun yok
bence de
ben yemek yemeey gidiyorum, geldigimde bajalım Lucky hala gidiyorum deyip gitmemiş mi olacak yoksa bu sefer gidecek mi
Cok begendim, verme geri, sev onu
benim bir sürü topiğim var demek ki herkes beni çok seviyor
sen ye ayvayı artık, ben yemek yemeye gidiyorum
Ay Lucky benim yerime de ye nolurGebercem burda o yemeklerin hasretinden
Onu becerince sorun yok zaten, her seyin yerine gecerLafi da iyi beceriyorum ama
Beni kimse sevmiyor o yuzden sadece bunda takiliyorum.
Kot guzelmis , kac bedensin sen?
Mesela ne.
Popoma oturan tek pantolon zaten bir de taytlarım
Ya görüntüsü çok hoş güzel duruyor da ben giydim 2-3 saat eve gelince de yere oturdum o sırada esnedi sanırım.Düzelir mi yıkayınca?
Onu becerince sorun yok zaten, her seyin yerine gecer
Ben de tam tersi olur diye düşünmüştüm hep hani tayt hiç diz vermez esnemez vs. ya. Aslında en güzeli keten pantolon onlara pek bişey olmuyor. Vücuduma tam oturacak pantolonu zor buluyorum ya.
Yikadikca duzelip, toparliyorlar ama 3-4 saate gene hafiften baslar bukulmeye...Popoma oturan tek pantolon zaten bir de taytlarım
Ya görüntüsü çok hoş güzel duruyor da ben giydim 2-3 saat eve gelince de yere oturdum o sırada esnedi sanırım.Düzelir mi yıkayınca?
Aslinda seninki de mantikliymis ama tamamen likrali olunca yapisiyor bildigin ama yari kot yari tayt vari dedin mi, agir mi geliyor ne yapiyor, iki harekette yamuluyor...
27 giyiyorum kotta.
Yikadikca duzelip, toparliyorlar ama 3-4 saate gene hafiften baslar bukulmeye...
Ben de tayt hastasiyim ya, bu kadar rahat olamaz baska bir sey herhalde...
Yikadikca duzelip, toparliyorlar ama 3-4 saate gene hafiften baslar bukulmeye...
Ben de tayt hastasiyim ya, bu kadar rahat olamaz baska bir sey herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?