- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.761
seni begenmeyen ölsün beee
Yerim simdi senin hayat hevesini sinava 1 ay kalmiskenÇözüyorum her gün 1 deneme, tekrar da yapıyorum da bakalım hiç hevesim kalmadı niyeyse ya hayat batmaya başladı
Ben idare ederim ikisinikocana açıkladın mı peki bu durumu
Sebepsiz öldürdün bir sürü insanı
Yerim simdi senin hayat hevesini sinava 1 ay kalmisken
Iyi ama deneme yapiyormussun, zaman falan tut kesin...
sebepsiz degil ki, seni sevmeyen ölmeyi hak etmiş ne var bunda
vaayy çapkınn
Geber pislik diyorsun yani
Çapkın ama benim çapkınım, sakın yazayım deme
gebersin pislikler diyorum hattaa
yok yaa ben çakın sevmem, evinin adamı, çocuklarının babası olacak birini arıyorum
Bizde boylevaayy çapkınn
Cok fikrim yok sinavla ilgili, ilk o geldi aklimaZaman tutuyorum tabi canım yoksa ne anlamı var. Konu eksiğim yok neyse ki işte sınavlarda eksik olduğum ayrıntıları görüyorum. Bakalım şans işi biraz da o günkü psikoloji önemli.
Hex çapkın olmasa da hiçbir durumda evinin adamı olamaz zaten
Bizde boyle
Cok fikrim yok sinavla ilgili, ilk o geldi aklimaKonu eksigin yoksa super, sinavda yapamadiklarina kesin kafa patlat, onlar cok ise yarar...
Aynen o gune cok bagli ama sen elinden geldigince, soguk kanli ve dinc girmeye calis sinava...
Neyse sinav sinav, pantulu naptin?
:13:Çapkın ama benim çapkınım, sakın yazayım deme
:98:yok yaa ben çakın sevmem, evinin adamı, çocuklarının babası olacak birini arıyorum
Biyikli bir smiley olsaydi super olacaktiHex çapkın olmasa da hiçbir durumda evinin adamı olamaz zaten
Iyi gecelerneyse kızçeler ben yatoyurmdün gece pek uyumadım. acısını çıkartayım bugun
o da doğru bak
neyse kızçeler ben yatoyurmdün gece pek uyumadım. acısını çıkartayım bugun
Ben de boyleyim hep, hem bakislarim hem dolu dizgin romantikligimle
Hepsi oyle onlarin, yapacak bir sey yok...Duruyor ya, sanırım modelinden kaynaklı hepsi böyle. Napalım katlanıcaz Kate Moss bile böyl giydiğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?