- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.801
Keyifsizdim.giderayak yine kabak bana patlamış yaa
geçmiş olsun canım neyin varr :26::26:
Keyifsizdim.
Depresyon.
Derdimin ne olduğunu bilsem de anlatsam. Yılların birikimi. Bir keyifsizlik hali geliyor ara sıra. Bir bezmişlik.
Filooo bana anlatabilirsin dertlerini, çok iyi dert dinleyici oldugumu söylerlerr
Derdimin ne olduğunu bilsem de anlatsam. Yılların birikimi. Bir keyifsizlik hali geliyor ara sıra. Bir bezmişlik.
Böyle oluyorum:
yok yahee o durum bende de var yaaaannem bu duruma kendince bir isim koydu, " tembellik "
yok ya
ben bazen hayattan zevk alamadığımı düşünüyorum.
Allah'a isyan olmasın tabii, çok şükür elimdekilere...
Sürekli değil.tabi şükür canım
eğer bu ruh hali sürekli olan bişeyse gerçekten depresyonda olabilirsin, doktora gittin mi hiç :26:
Sürekli değil.
Hayır gitmedim. Bir ara migren için antidepresan vermişlerdi.
Bir ara ben de düşündüm.direk ilaç kullanmak için demedim de, yani yanlış da anlama lutfen :26: 3 sene panik atak tedavisi gördüm her hafta doktordaydım da böyle durumlarda uzmandan yardım almanın faydalı olabilecegini düşündüüm için dedim aslında :26:
Bir ara ben de düşündüm.
Sonra imkanım olmadı vs. geldi geçti yıllar.
Yok yanlış anlamam.
İyiyim artık, sevgilimle ilk ayrıldığımda çok feciydim.
:128: aynen ben de. Her zaman da derim.ben nişanlım yüzünden panik atak olmuştumondan ayrılınca ilk bikaç hafta uyku ilacı kullandım, sonra dedim ki uyumadı diye ölen olmadı henuz, elbet uyurum içmeyecem bu ilacı uyku ilacını bıraktım, sonra tedavim de tamamlandı, iyileştim şükür ama çok gerekli oldugunu düşünürüm bu tip tedavilerin, asla ihmale gelmemeli
:128: aynen ben de. Her zaman da derim.
:102::102::102:
Dur tunele giriyorum simdi
Baska topiklerin birinde yazarim bir ara, ordan okursunNasılsın bakalım? İlerleme var mı tezde?
Baska topiklerin birinde yazarim bir ara, ordan okursun
Nasil gitsin ya, bugun uyuzlugum ustunde 1 saatlik isi 4 saatte yapip kendim eziyet ediyorum:78:
Biraksam mi diyorum, hadi bir gayret daha diyorum, oyle kendimi gazlamaya calisirken kendimi burda buldumNeyse hiç ilerleme kaydetmemekten iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?