мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Geyik burasi ya bana ne, benim geyigim +18'se benim sucum mu?

yok geyikte +18 ban olsaydı bidaha beni kk ya sokmazlardı üye arkasından dalga gećmek geyikte tartışmak ban sebebi sen nerdesinki gündüz bakem :26:

Ne dedim ya gündüz severim dedim hani açıkla bu cümleyi

Neyse gidiyorum zaten uykum geldi.

Geyiğin dozunu kaçırmayın, yani bensiz

İyi gecelerrrrrrrr.

iyo geceler canım

hep bensiz konuşun siz zaten, iyi ki bi gece uyumuşum bi sürü sohbet muhabbet

iyiyim canımm, sabahtan baya bi proje çizdim sonra uyudum, şimdi de yemege kadar vakit geçireyim dedim, çalışmalara devam :126: sen nasılsın

İyiyim ben de ne olsun, sınavım vardı gündüz. Bugün pek bir şey yapmadım içimden gelmiyor yarın devam edeceğim çalışmaya.

arada böyle ara vermek iyidir, tabi ucunda can sıkıcı bir durum yoksa :26: keyfin yerinde mi

Yok yok çok şükür bir sorun yok, bu hafta sonu yoruldum biraz. Bir de yeni bir programa başlayacağım hafta sonunda başlamayı sevmiyorum illa pazartesi olacak.

Yok yok çok şükür bir sorun yok, bu hafta sonu yoruldum biraz. Bir de yeni bir programa başlayacağım hafta sonunda başlamayı sevmiyorum illa pazartesi olacak.

ohh o zaman bugun tatil sana miss :119: valla ben şöyle yatagıma gömülüp film izlemeyi çok özledim, sen de ne özlediysen yap bi akşamlık

Ben de film izlemeyi planlıyorum. Erkek arkadaş olsaydı dışarı çıkardık

yaa valla laf aramızda bazen ben de eksikliğini hissediyorum hele bu ara yogunum yaa çok sıkıldıgım zamanlarda diyorum şimdi arayıp konuşacagım biri olsaydı ne iyi olurdu diye ama kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…