- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.881
selamun aleykum
yaa nediyeceğim :)
bugün pazar diye uyanma alarmı kurmadım uyuyayım biraz diye
teee 16.30 da uyandım ya
şimdi diyorum ki bugün hiç uyumasam
yarın da akşam erken yatsam
uykum düzene girsin istiyorum yaa
bu aralar hep sabah 6-7 gibi uyuyabiliyorum ancak
hoşgeldin canım
mantıklı dedigin eger dayanabilirsen yarın akşama kadar uyumamaya öyle yap, düzene girer uykun
tamam tatlım sağolasın
hoşbuldum
öyle yapayım madem ben yaa dayanayım biraz da uykum düzene girsin
iyi pazarlar canım
6 ay içinde evlenilmez ki benide yazın derdim ama gözüm yemedi valla6 ay sonra bugun medeni durumumuza bakiyoruz. Muzmin miyiz degil miyiz soyluyoruz.
Tarih 5/5/2014
Bugunun muzminleri:
cesmi_naz
Filozof_Prenses
ladymelo
Lucky7
mavilimYesilim
Alfabetik sirayla gidiyor, telaslanmayin.
yaa valla laf aramızda bazen ben de eksikliğini hissediyorumhele bu ara yogunum yaa çok sıkıldıgım zamanlarda diyorum şimdi arayıp konuşacagım biri olsaydı ne iyi olurdu diye ama kısmet
Ya ben 2 yıldır öyleyim ben ne yapayım.
3 yıl oluyor nişanlımdan ayrılalı, o arada bi tane sevgilim oldu ama heo uzaktaydık birbirimizden. bi de beyefendinin telefonla konuşma adeti yok diye hiç bi zaman çok da benim istedigim gibi bi ilişki olmadı o yuzden eksik yanım bi turlu tamamlanamadıyaş da 29 olunca tabi artık yavaştan canıma yetmeye başladı, hissediyorıummm
Ne denir bilmiyorum, halbuki erkek nüfusu kadın nüfusundan fazla.
hadi yaa, ben kadınları daha çok zannediyordum
Türkiye'de erkekler, dünyada kadınlarYurt dışına açılacağız artık başka çaresi yok
ben yabancı adamda çekemem yaa, türkçe kavga ederken bile kelimeleri birbirine karıştırıyorum bide yabancı olursa hepten herşey karışır, hiç olmaz
Bir şey olmaz alışırsın. Hem nasılsa edemiyorum diye kavga da etmezsin böylece
ben kavga etmeden duramam yaa çok huysuzum ben
Allah allah ikizlersin de halbuki. Ben hiç kavga etmem.
ikizler burcu huysuz degil miymiş
Bilmem ben değilim, herkesi kendim gibi sanıyorum
yaa ben de huysuz degilim aslında eger dediklerim yapılırsaki çok bi beklentim de olmaz aslında bi ilişkiden, o kadarını bile veremedikleri zaman biraz delirebiliyorum
Benim ilişkilerim çok uzun sürmüyor zaten, ben daha çirkinleşemeden bitiyor galiba
3 günle 3 yıl arasında değişiyor benimkilerdeama çirkinleşme konusunda sınır tanımam, ilk dakikadan belli ederim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?