мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

selamun aleykum

yaa nediyeceğim :)
bugün pazar diye uyanma alarmı kurmadım uyuyayım biraz diye
teee 16.30 da uyandım ya
şimdi diyorum ki bugün hiç uyumasam
yarın da akşam erken yatsam
uykum düzene girsin istiyorum yaa
bu aralar hep sabah 6-7 gibi uyuyabiliyorum ancak

hoşgeldin canım

mantıklı dedigin eger dayanabilirsen yarın akşama kadar uyumamaya öyle yap, düzene girer uykun

Ya ben 2 yıldır öyleyim ben ne yapayım.

3 yıl oluyor nişanlımdan ayrılalı, o arada bi tane sevgilim oldu ama heo uzaktaydık birbirimizden. bi de beyefendinin telefonla konuşma adeti yok diye hiç bi zaman çok da benim istedigim gibi bi ilişki olmadı o yuzden eksik yanım bi turlu tamamlanamadı yaş da 29 olunca tabi artık yavaştan canıma yetmeye başladı, hissediyorıummm

Ne denir bilmiyorum, halbuki erkek nüfusu kadın nüfusundan fazla.

Türkiye'de erkekler, dünyada kadınlar Yurt dışına açılacağız artık başka çaresi yok

ben yabancı adamda çekemem yaa, türkçe kavga ederken bile kelimeleri birbirine karıştırıyorum bide yabancı olursa hepten herşey karışır, hiç olmaz

yaa ben de huysuz degilim aslında eger dediklerim yapılırsa ki çok bi beklentim de olmaz aslında bi ilişkiden, o kadarını bile veremedikleri zaman biraz delirebiliyorum

Benim ilişkilerim çok uzun sürmüyor zaten, ben daha çirkinleşemeden bitiyor galiba

3 günle 3 yıl arasında değişiyor benimkilerde ama çirkinleşme konusunda sınır tanımam, ilk dakikadan belli ederim kendimi

Yok ben çok sakin, anlayışlı, kedi gibi bişeyimdir ilişkilerimde Pek tercih edilmiyorum ama, cırlayan lazım bunlara ondan anlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…