- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.161
yaa bak geçen gün aşık olmak istiyorum diyordun, ya benm gibi olsaydın daha mı iyiydi
Daha iyiydi naz gerçekten, en azından heyecanlanacağım hayalini kuracağım bir şey olurdu.
ama o hayaller bi türlü gerçek olmadıgında hep üzülüyorsun, kötü bişey bence
Sabreden derviş muradına ermiş demişler.
ben genelde sabrederken yolda geberenlerdenimçok tezcanlıyım yaa herşey hemen olsun bitsin istiyorum çocuk belki 2 senedir benim keyfimi bekliyor, ben 2 ayda daraldım bıktım moduna girdim bile
İkizler işte.O 2 senedir senin keyfini beklerken sen neredeydin acaba? :44:
yanlış adamların peşinde koşuyordum işte
ilk tanıştıgımızda hoşuma gitmişti aslında, tipi güzel, meslegi güzel, bide acayip düşünceli hoş sohbet bir adam, bana bakmaz diye düşündümemrahtan ayrıldıgımda arkadaşlarım aklımı başıma getirdi resmen
Onun sana ilgisi var mıydı o zamanlar peki?
bana açıkça söylenmiş hiç bişey yoktu da ilgileniyordu benimle, ama ben diyorum ya bana bakmaz diye düşündüğümden hiç o gözle bakmadım ona, hep kanka muhabbeti yaptım
O niye bir adım atmamış acaba :26:
benden hiç bir ışık görmedi ki son 1 aya kadardüşün ki ilk tanıştıgımızda ben dans hocama platonik olarak aşıktım onun muhabbetini yapıyordum çocukla ee şimdi de yaklaşık 7 aydır sık görüşüyoruz, hiç olmasa hergun whatsap tan konuşuyoruz ama ben daha sevgilimden ayrılalı 2 ay oldu yani :26:
Anladım. E daha 2 ay olmuş sabredemiyorum diyorsun sen de bir alemsin naz.
2 ay insanlık için küçük bi zaman ama benm için büyük bi zamanben emraha kafama yattıktan 1 hafta sonra ya aklındakileri söyle yada benimle artık konuşma demiştim düşün
Uuu hızlısın yaniAferin kızıma
artık yaşlandım ama, elim böğrümde bekliyorum
Bundan sonra hızlı hızlı gideceğim diyorsun yani.Onun yaş kaç? Böyle aceleleri yok galiba
33 yaşında aslında acelesi olması var, hatta diyor baxen evlenmek idtiyorum diye ama sanırım benmle degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?