мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

teklif etmesede olur yani diyosun

Her türlü

Cikiversin kapinin onune ya, mis gibi park vs. orasi, al iki atistirmalik, 10 dakika da olsa bu ogle aran benim de, oturun iki yemek uc muhabbet takilin...

Ya ben de öyle diyorum hex, bu kadar zor olmamalı yani ne olacak 5-10dk da görüşemeyecekler mi? Zaten naz gidiyormuş Ankara'dan

sendemi teklif almadın kıss bende evlenme teklifi almadım sürekli kocişin kafasına kakıyorum
Ben de almadim bibi, zaten universitenin cogunda ayni evde yasadik, sonrada vize lazim evlenelim dedik zaten, ben de kakiyorum ama cok cabaladi uc bes artik yapmiyorum, kiyamadim

Ben de almadim bibi, zaten universitenin cogunda ayni evde yasadik, sonrada vize lazim evlenelim dedik zaten, ben de kakiyorum ama cok cabaladi uc bes artik yapmiyorum, kiyamadim

ay bizde 7 yıl birlikte geçirince teklif falan kalmıyor ama ben gene yinede dalga geçiyorum zaten biz ailecek birbirimizle uğraşmaya bayılırız oyüzden sorun değil

Ya ben de öyle diyorum hex, bu kadar zor olmamalı yani ne olacak 5-10dk da görüşemeyecekler mi? Zaten naz gidiyormuş Ankara'dan
Hayir erkekler bu konularda sanslari zorlamaz, elde ne varsa eyvallah der, sartlari zorlayan kadin olur genelde, iliski ilerledikce erkek ogrenir burda bunu yapmam lazim yoksa kizar diye
Basta direkt niyetini belli etsin diyorum, ne kaybi olabilir ki, zaten niyeti yoksa iki turlu de ortaya cikar, varsa da vakit kaybetmemis olurlar...
Ben ilk tanistik agzinin icine dustum cocugun, tanisirken elini bir sikmam var, demistir birazdan soyunacak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…