- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.201
Kacan da ucan da kurtulamadi ama yaslandik artiksende iyi cesaret var kızım, ben adamdan 2 aydır hoşlanıyorum ancak geçen hafta doğum günümde belli edebildim
sende iyi cesaret var kızım, ben adamdan 2 aydır hoşlanıyorum ancak geçen hafta doğum günümde belli edebildim
Hic sorma o konuyu, en son fahiseler havada ucusuyordu
Bu arada evet dunden raziyim, hep oyleydim zaten
4 saat oturursun hic bir halta yaramaz, 10 dakika yanina ugrarsin bir bakarsin hop sevgiliAhah aynı kafa işte.Ben de diyorum git öğle arasında 15-20dk da olsa gör yok ı ıh illa kusursuz olacak
Kacan da ucan da kurtulamadi ama yaslandik artik
Yalniz bunlari sevgili okursa hem kacarim hem ucarim sanirim Naz
Sen de fena değilsin yine sarılmışın baya
4 saat oturursun hic bir halta yaramaz, 10 dakika yanina ugrarsin bir bakarsin hop sevgili
Belli mi olur bu isler
Ya mis gibi sey neden dunden razi olmayalimAynı ben ayyynııııııı
Di mi tak yuzugu git, ee var mi bir diyecegin de...
Ben teklif falan almadim o ayri, akillara bak verdigim
ya bu aralar çok yogun, bide meclis hop diye girilecek bi yer degil ki nasıl gideyimm
sendemi teklif almadın kıssbende evlenme teklifi almadım sürekli kocişin kafasına kakıyorum
Beni bilen bilirbence kesinlikle kimseye okutma
meclisten tanıdıkmı var kızlarabi bi iş bea
Ben teklifsizliğe razıyım
Cikiversin kapinin onune ya, mis gibi park vs. orasi, al iki atistirmalik, 10 dakika da olsa bu ogle aran benim de, oturun iki yemek uc muhabbet takilin...ya bu aralar çok yogun, bide meclis hop diye girilecek bi yer degil ki nasıl gideyimm
Nazınki gönül işi ama bağlayamıyor bir türlü naz halledemedi
teklif etmesede olur yani diyosun
Cikiversin kapinin onune ya, mis gibi park vs. orasi, al iki atistirmalik, 10 dakika da olsa bu ogle aran benim de, oturun iki yemek uc muhabbet takilin...
Ben de almadim bibisendemi teklif almadın kıssbende evlenme teklifi almadım sürekli kocişin kafasına kakıyorum
Ben de almadim bibi, zaten universitenin cogunda ayni evde yasadik, sonrada vize lazim evlenelim dedik zaten, ben de kakiyorum ama cok cabaladi uc bes artik yapmiyorum, kiyamadim
Hayir erkekler bu konularda sanslari zorlamaz, elde ne varsa eyvallah der, sartlari zorlayan kadin olur genelde, iliski ilerledikce erkek ogrenir burda bunu yapmam lazim yoksa kizar diyeYa ben de öyle diyorum hex, bu kadar zor olmamalı yani ne olacak 5-10dk da görüşemeyecekler mi? Zaten naz gidiyormuş Ankara'dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?