• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Ohh mis gibi Turk kahvesi. :21:
Ben kahvemi ictim simdi falima bakicam. :23:

Sonra alaborayi izliycem.

Gorusuruz. :34:

kendi falına nasıl bakıyosun kız :27: ben kesin aklımdan geçenleri görür sonra da umutlanırım saf saf :27:

Ben de iftardan sonra kötüyüm işte mayıştım kaldım :27:

iftardan sonra cin gibi oluyorum ben, bütün zorum iftardan önceki iki saat :27:

Sabrim tasiyor kizlar.... Neyse, topik ahalisi hoscakalin.

Filo istersen topigi alabilirsin uzerine. Her sey gonlunuzce olsun. :16:

Son düzenleme:
kk ile ilgili bişeye kızmıştır belki bilmiyorum ki :53:

Ama ne yaptık ki ya :26:

Bize mi dedi ya noldu ben anlamadım biz mi taşırdık sabrını :53:

bitek ikimiz vardık diye ben de üzerime alındım ama bişey de yoktu ki ortada tam anlamadım :53:

Bu konuyla ilgili konusmak istemiyorum ama sadece sunu bilin. Kesinlikle bu topikten biriyle alakasi yok o yuzden uzerinize alinmayin. Gercekten biktim zaten bes hafta girmedim. Gelince yine ayni seyleri gormek beni biktirdi. Enerjimi harcamak istemiyorum bu tip seylere. Zaman omurden gidiyor. O yuzden bir sure gidiyorum.

Hoscakalin tekrar. :16:

Bu konuyla ilgili konusmak istemiyorum ama sadece sunu bilin. Kesinlikle bu topikten biriyle alakasi yok o yuzden uzerinize alinmayin. Gercekten biktim zaten bes hafta girmedim. Gelince yine ayni seyleri gormek beni biktirdi. Enerjimi harcamak istemiyorum bu tip seylere. Zaman omurden gidiyor. O yuzden bir sure gidiyorum.

Peki ne diyelim, hoşçakal o zaman. :26:

üzüldüm canım ama sen bilirsin tabi ki, bu süre içerisinde kendi depresyonumdan sana da pek yazamadım, ama ne zaman istersen mail at bana, seviyorum seni biliyosun :17: biz genel olarak buralardayız her zaman bekleriz :16:

kariyet.net le secret cv deyse mutlaak görümüşümdür ama başka yerlerse zahmet olmazsa gönderirsen sevinirim canım :54:

mesai bitmedi mi hala :53:
iş yerindeydim canım, işler bitmemişti.

Sabrim tasiyor kizlar.... Neyse, topik ahalisi hoscakalin.

Filo istersen topigi alabilirsin uzerine. Her sey gonlunuzce olsun. :16:
Lucky ne oldu?
Geçmiş sayfalara pek bakamadım. Sorun ne?:53:

Back
X