• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

aynı şekerim, bütün gün yat, orucunu aç, ondan sonra tekrar yat, rutin şeyler :ssz: senden naber asıl, nasıl gidiyor tez çalışmaları ve hayat :31:
Benim de bildigin gibi iste ders, tez, donus planlari, gezmeler, tez, ders, ders kredisi, danisman, gez, plan, mail, tez :27: Bir kisir dongumu yazdim sana, zor durdum:9:

Son düzenleme:
Benim de bildigin gibi iste ders, tez, donus planlari, gezmeler, tez, ders, ders kredisi, danisman, gez, plan, mail, tez :27: Bir kisir dongumu yazdim sana, zor durdum:9:

baya hareketli hayatın varmış senin yaa, benim yat kalk yemek ye dışında bi döngüm yok :27:

Hiiiç içimden geldi :55: Naz benim bi hikayem var biliyor musun keşke görüşsek de bir gün kahve içerken anlatsam sana :31:

ayy çok istedim bak bunu şimdii :31: dua et de bir an önce iş bulup geleyim ankaraya, çok sıkıldım :14:

sonundaaa biriiii gördüüü beniiiii:12::12::12::12:

ben alıntı olmayınca göremiyorum canım kusura bakma :17:

İş bulmadan gelmeyecek misin hiç buralara?

Bu arada hoş geldin arkadaşım :3: nickini hatırlayamadım :27:

m3lt3m miş :10:

Son düzenleme:
İş bulmadan gelmeyecek misin hiç buralara?

Bu arada hoş geldin arkadaşım :3: nickini hatırlayamadım :27:

en azından bi görüşmeye falan çağırsalar ona da razıyım da o bile yok :41: diğer türlü şimdilik gelmem zor gibi, babamla aram pek iyi degil benim boşuna ona mudana edip de para istemek istemiyorum açıkçası :26:

Back
X