- 16 Ekim 2012
- 32.404
- 95.766
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.341
kızlaaar, şimdiden herkese iyi bayramlarr, mutlu günlerrr![]()
Sus kiz beni hasta hasta yalniz biraktiniz butun gun topikte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaar, şimdiden herkese iyi bayramlarr, mutlu günlerrr![]()
Sus kiz beni hasta hasta yalniz biraktiniz butun gun topikte.![]()
bayram temizliği vardı bugun, ayaklarım tutmuyor, sen yalnız bıraktın beni asıl temizlikte![]()
Yapabilseydim kendi evimi temizlerdim.Anca bici bici yaptim o da yarin cikicam diye. Baska bir sey yapamadim.
![]()
ben bıcımı da yaptım temizliği de yaptım pek hamaratım bugunama hiç halim yok şuan o ayrı mesele
![]()
Karatay hocam cok guzel konusuyor onu izliyorum.![]()
ben de uykum gelsin diye bekliyorum ama yorgunluktan gelmiyor![]()
Yorgun olunca yatamazsin isin ilginci.
Super bir programdi. Gercekten cok manyak besleniyormusum onu anladim. Insallah bundan sonra duzelticem kendimi.![]()
o beslenme bozuklugu bende de var, işin güzel tarafı dikkat edince kilo veriyorum ben, ama dikkat edesim her zaman gelmiyor işte![]()
Burdaki doktorlar yuzunden aldim ben bu kilolari. Kilodan cok yasam kalitemi dusuruyormus ben daha yeni farkettim. Anca ilac verirler surekli. Sebebi bulduktan sonra dikkat ederim ben.![]()
iyi bakalım o zaman güzel bi başlangıç olsun senin içinbenim dizlerde kireçlenme çıkınca doktorda zayıflaman lazım dedi, ben de istiyordum zaten ramazanda da yaklaşık 3 kilo verdim devamı gelir inşallah bayramdan sonra
![]()
Bes kilo vermek bile dizlerdeki yuku yari yariya indiriyormus. Insallah kalici olsun bari.
Iyi bayramlar sana ve butun muzminlere.Dinlenmiycem ama... :84: ben yaticam yarin kursum var.
Sana da canimkızlaaar, şimdiden herkese iyi bayramlarr, mutlu günlerrr![]()
Bugun bol bol dinlendin, yarin bir zahmet dinlenme artik zatenIyi bayramlar sana ve butun muzminlere.Dinlenmiycem ama... :84: ben yaticam yarin kursum var.
Hex beni hic anlamiyor.evet canım inşallah daim olsun da dizlerim daha beter olmasın, bu yaşta ne kireçlenmesi dedi doktor yani, sanki futbolcuyum![]()
tamam sen dinlenme ama uyusana da hayurlı bayramlar şekerim, iyi geceler
![]()
Sana da canim
Bugun bol bol dinlendin, yarin bir zahmet dinlenme artik zaten
Sana da iyi bayramlar![]()
Hex beni hic anlamiyor.Senin ayva meselesinde beni ayartan oydu aslinda.
:gider ayak arkadaslarin arasini bozan smiley:
Bak bak bana laf atiyor.![]()
Ben dinlenmedim bi kerem. Dinlenmedim iste dinlenmedim. :84: Artik o kadar irrite etmedigine gore hastaligim gecmis biraz.
Iyi geceler opuldunuz.![]()
Sana da canim![]()
Hex beni hic anlamiyor.Senin ayva meselesinde beni ayartan oydu aslinda.
:gider ayak arkadaslarin arasini bozan smiley:
Biten telefon sarjin viziltisi ve gordugum kabusun etkisiyle (cok komik bir kabustu) saat bes gibi kalktim. O kadar acikmisim ki ; pizza ve ayranla kahvalti yaptim.
Bayraminiz kutlu olsun muzminler ve muzmin gecinenler
![]()
iyi bayramlar![]()
ben de müzminim
beni de aranıza alın
yaş 33