• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Seker bayrami yine neyse de kurban bayrami. :19: Ben ozel gunleri sevmem yahu. :111::111::111::111::111:
Aynen o kurban bayramlarinda butun insanliktan soguyorum:50:
Seker iyidir seker:27:
Bu arada ozel gunun ne olduguna da bagli, sevgililer gunu falan tirt ama ben dogumgunu vs. severim:51:

Lucky herkes bayramda seyranda biz kaldik boyle:31:
Gerci bayramlari sevmem de:51:

Aynen o kurban bayramlarinda butun insanliktan soguyorum:50:
Seker iyidir seker:27:
Bu arada ozel gunun ne olduguna da bagli, sevgililer gunu falan tirt ama ben dogumgunu vs. severim:51:

Keske hayvan kesmek yerine o parayi bir fakire verseler ama yok biz insan olarak ustunuz kesmeliyiz , bicmeliyiz. :19:

Ben hic birini sevmiyorum, belki yilbasi.:34: Gecen hafta dogum gunum vardi hanginizin haberi oldu. 18 den gun aldim. :33:

Keske hayvan kesmek yerine o parayi bir fakire verseler ama yok biz insan olarak ustunuz kesmeliyiz , bicmeliyiz. :19:

Ben hic birini sevmiyorum, belki yilbasi.:34: Gecen hafta dogum gunum vardi hanginizin haberi oldu. 18 den gun aldim. :33:

18 denmi okadar büyükmüydün kız sen ben 15den gün alıyosun diyebiliyodum :27::27: doğum günün kutlu olsun kuzu :21:

Ne yazik ki, yardim yerine karin doyurmak daha cazip geliyor demek ki:20:
Bu arada dogumgunun kutlu olsun :118: Ben de her yil 19'a giriyorum, pasta suslerim bile 19 :27:
18 denmi okadar büyükmüydün kız sen ben 15den gün alıyosun diyebiliyodum :27::27: doğum günün kutlu olsun kuzu :21:
Yok yok ablasi 18 oldu bu yil, en citirimiz, en korpemiz lucky:27:

Blofunu goruyorum arttiriyorum sis. Your next birthday cake. :27:
party-fails-a-winner-was-you-birthday-cake-sperm.jpg

Back
X