- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saldim cayira...![]()
Lucky herkes bayramda seyranda biz kaldik boyle
Gerci bayramlari sevmem de![]()
Aynen o kurban bayramlarinda butun insanliktan soguyorumSeker bayrami yine neyse de kurban bayrami.Ben ozel gunleri sevmem yahu. :111::111::111::111::111:
Lucky herkes bayramda seyranda biz kaldik boyle
Gerci bayramlari sevmem de![]()
Aynen o kurban bayramlarinda butun insanliktan soguyorum
Seker iyidir seker
Bu arada ozel gunun ne olduguna da bagli, sevgililer gunu falan tirt ama ben dogumgunu vs. severim![]()
Keske hayvan kesmek yerine o parayi bir fakire verseler ama yok biz insan olarak ustunuz kesmeliyiz , bicmeliyiz.
Ben hic birini sevmiyorum, belki yilbasi.Gecen hafta dogum gunum vardi hanginizin haberi oldu. 18 den gun aldim.
![]()
18 denmi okadar büyükmüydün kız sen ben 15den gün alıyosun diyebiliyodumdoğum günün kutlu olsun kuzu
![]()
Sagol canim.
Burda 20 likler var diye yasimi buyutuyorum. Zaten qiskanclar cekeemeyolar, hebten sarmasinlar bana.![]()
Aynı benim gibi bende 15,5 um 20 diyorum![]()
Ne yazik ki, yardim yerine karin doyurmak daha cazip geliyor demek kiKeske hayvan kesmek yerine o parayi bir fakire verseler ama yok biz insan olarak ustunuz kesmeliyiz , bicmeliyiz.
Ben hic birini sevmiyorum, belki yilbasi.Gecen hafta dogum gunum vardi hanginizin haberi oldu. 18 den gun aldim.
![]()
Yok yok ablasi 18 oldu bu yil, en citirimiz, en korpemiz lucky18 denmi okadar büyükmüydün kız sen ben 15den gün alıyosun diyebiliyodumdoğum günün kutlu olsun kuzu
![]()
Ne yazik ki, yardim yerine karin doyurmak daha cazip geliyor demek ki![]()
Bu arada dogumgunun kutlu olsun :118: Ben de her yil 19'a giriyorum, pasta suslerim bile 19![]()
Yok yok ablasi 18 oldu bu yil, en citirimiz, en korpemiz lucky![]()
Selam müzmin hanımlar..![]()
Senin icin ellerimle yaptim sisSagol hexadecimalim benim.
Hani pastam hani pastam.![]()
Selam HippiSelam müzmin hanımlar..![]()