• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Tamam hadi kolay gelsin, parlat su evi hadi bakayim:51:
Ben disarda takilacagim ya aksam da big brother izlerim kesin:27:
Hadi gorusuruz sis:16:

Bulasiklari koydum, dogum gunu mumlarim icinde kalmis dusun kac gun olmus. :) Arada hasta oldum ya ondan yoksa bu kadar bekletmem. Camasirlari da koydum, copu de goturdum bir de bici bici yaptim bugunluk bu kadar . :34:

benide alın aranıza :))) :3: bildiğin bedevi oldum :1:

Aldik gitti. :37: Hosgeldin.

Burasi daha cok muzminim ama kim sallar muzminligi modunda:9:

Aynen. :27:

Hoşbuldum teşekkür ederim :)))
Ekkk (evde kalmış kızlar kulubü) gibi mi bu topik :)

Burasi Mahk. Muzminiz Ama Havaliyiz Kulubu. :23:

Sevgili iyidir de olsun diye oldurmamak lazim:31:
Yas kac, nerdensin, calisiyor musun, okuyor musun, evde misin, azicik anlat kendini tanisalim :27:

Arkadas 29 yasinda , 35 yasinda biriyle ilgileniyor ama baya burnunu havaya kaldirmis bende dedim indir. Zararin neresinden donersen kardir. :27:

Teşekkür ederim:38:

Bir sey degil canim. :16:Bir dahaki sefere hex icin aciklamali , resimli yapalim. :23:Haha elime dustun hex, naz da yok sana saricam artik. :55:

Ben de kullandim bana da tesekkur etsene nevreste :27:
Çok teşekkür ederim canım $smilie_girl_183.gif
Arkadas 29 yasinda , 35 yasinda biriyle ilgileniyor ama baya burnunu havaya kaldirmis bende dedim indir. Zararin neresinden donersen kardir. :27:

Bir sey degil canim. :16:Bir dahaki sefere hex icin aciklamali , resimli yapalim. :23:Haha elime dustun hex, naz da yok sana saricam artik. :55:
Oy kullanmış yoksa ben detaylı anlatırdım $smilie_girl_078.gif

sorun şu kafan karışık istemiyorsun madem ne diye benim hayatıma giriyor aklımı karıştırıyorsun ki..ne gerek vardı :(

Back
X