- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.881
Anam ben de naz nereye gitti diyorum...
Ben ne desem hemen aliniyorsun sen de he naz, tamam demem bir sey bir daha:26:
iyi seyirler...
Hebele hebele hebele
Gorurusuruz
Çamaşıra mı? Haydi kolay gele
Şöyle yapıcam galiba
Eki Görüntüle 1207826
Bu arada şu anki saç rengin modeli falan çok güzel bozma lütfen, yüz hatlarını ortaya çıkarmış ki bence kapatılmayacak yüz hatların varNiye Türk demediklerini anladım değişik bir havan var
iyi ki bi film izleyecem diye çıktım, hemen face ten ekleşmeler olmuş, dışlanmışım
iyi ki bi film izleyecem diye çıktım, hemen face ten ekleşmeler olmuş, dışlanmışım
Beni de eklemediler kendi aralarinda fisildastilar yanimda. Ben de ciktim camasir serdim.
Senin sonunu hic iyi gormuyorum.
3 posta camasir serdim siz dalganizi gecin burda. Bir yataklari degistiricem onu da yarin yaparim. Cok caliskan gordum kendimi.
Bu sac rengi sana olmaz.
Beni de eklemediler kendi aralarinda fisildastilar yanimda. Ben de ciktim camasir serdim.
Ya delirtmeyin ikiniz de yoktunuzEkleşelim hazır ben açmışken donduruyorum çünkü sürekli
Ya delirtmeyin ikiniz de yoktunuzEkleşelim hazır ben açmışken donduruyorum çünkü sürekli
Uzuldum ben de aliniyorsun diye,anlastikalınmadım kız o nerden çıktıçok sıkılganım bu ara zaten sürekli foruma bakmaktan sıkılınca film izleyim dedim, onu da izleyemedim anneme kaptırdım laptopu
ama alınmadım asla öyle düşünme lütfen
Bal kopugu gibi sanki, bence gider, ama o kullu sari tarzi cok yakismisti andro, bir iki daha benzerina bakalim amaŞöyle yapıcam galiba
Eki Görüntüle 1207826
Bu arada şu anki saç rengin modeli falan çok güzel bozma lütfen, yüz hatlarını ortaya çıkarmış ki bence kapatılmayacak yüz hatların varNiye Türk demediklerini anladım değişik bir havan var
Misafir gormus cocuk gibi simardim, tatil gunu oluncaSenin sonunu hic iyi gormuyorum.
Olur mu hic, gel sen de ekleselimiyi ki bi film izleyecem diye çıktım, hemen face ten ekleşmeler olmuş, dışlanmışım
Ben teklif ettim vallaBeni de eklemediler kendi aralarinda fisildastilar yanimda. Ben de ciktim camasir serdim.
Uzuldum ben de aliniyorsun diye,anlastik
Olur mu hic, gel sen de ekleselim
benim serecek çamaşırım da yok ben ne yapsam ki :44:
hee o zaman yakalayalım hemen seni sen dondurmadan
Ben vardim beni gormezden geldiniz.
Donduracaksan eklesmeyelim. Yalniz bu ellesmek gibi oldu sankim.
Bak sana sunlar olur.
Ben oyleyim diye sana da bictim demek kibu ara genel keyifsizim zaten üzerine alınma yani, ben kolay kolay alınan bir insan degilim
Diger hatun daha guzel bebu jennifer aniston a friends i izledigimden beri hastayım yaabrad pitt nasıl bunu bırakıp da öbür kadına gitmiş hayret
Ben iki boyayi degismeli boyuyorum kuzum, hem ombre gibi oluyor o zaman hem de arasi bir ton oluyor...Güzel bunları da beğeniyorum, senin saç rengin ne o da güzel
gerekli özel gönderim işlemleri tamamlanmıştır
gerekli özel gönderim işlemleri tamamlanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?