мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Benim arkadasta yapiyor ama bir gun degil. :44:

Bir saatlik diyet anca bana uyar .

valla benim arkadaş 1 günlük detoks şeklinde yapmış, o 1 günden sonra da yiyecek bişey bulamadıgında yiyormuş onu :26: ben 1 günden fazla mumkun degil dayanamam o zaten ayrı mesele

valla çok uğraştım yiyerek zayıflamanın yontemi için ama yok malesef tutacaz şu boğazı

Su an yapamam, kafam karisik birde diyetle ugrasamam ama spora gidicem cuma gunu.

Su an yapamam, kafam karisik birde diyetle ugrasamam ama spora gidicem cuma gunu.

en güzelini yapacaksın o zaman ben de hergun yarım saat en azından yürüyeyim diyorum yok ona da üşeniyorum sonra dövecem kendimi ben artık

Bizim diğer konuya da yazmışsınız.

Ben almayayım.

Biz halimizden şikayetçi değiliz. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur evlilik! Yeter ki mutlu, huzurlu ve hayırlı olsun.

Bizim diğer konuya da yazmışsınız.

Ben almayayım.

Biz halimizden şikayetçi değiliz. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur evlilik! Yeter ki mutlu, huzurlu ve hayırlı olsun.

Bir muzmin olarak , sende mi almiyorsun. Kiziiiimmmmmmm evde kalicaz.

Isin sakasi bir yana, laf olsun diye evlenilmez. Niyet sadece evlenmek olduktan sonra illa ki biri bulunur. Arkadas belki kotu niyetle yazmadi ama olmaz bize ters.

Herkes sonun beyaz atlı prensi bekleyen bankta yaşlanıp kalan kadın olacaksın diyor. Olsuun... Sırf evlenmek adına mutsuz bir birliktelik yaşayacağıma, yanlızlık içinde kendi kendime yetmeye çalışırım. Birlikte yanlız kalmaktan daha iyidir.

Gelll vatandas sende gelll :)

Hosgeldin. Kendini biraz tanitabilir misin?

Bir muzmin olarak , sende mi almiyorsun. Kiziiiimmmmmmm evde kalicaz.

Isin sakasi bir yana, laf olsun diye evlenilmez. Niyet sadece evlenmek olduktan sonra illa ki biri bulunur. Arkadas belki kotu niyetle yazmadi ama olmaz bize ters.
Kötü niyet yoktur tabii, kötü niyet olsa biz de bu şekilde cevap vermezdik zaten.

Aynen öyle... Evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum...
Hoş geldin sen kaç yaşındasın? Müzmin misin? Kanıtla bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…