- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Benim arkadasta yapiyor ama bir gun degil. :44:
Bir saatlik diyet anca bana uyar .
valla benim arkadaş 1 günlük detoks şeklinde yapmış, o 1 günden sonra da yiyecek bişey bulamadıgında yiyormuş onu :26: ben 1 günden fazla mumkun degil dayanamam o zaten ayrı mesele
valla çok uğraştım yiyerek zayıflamanın yontemi için ama yok maleseftutacaz şu boğazı
Su an yapamam, kafam karisik birde diyetle ugrasamam ama spora gidicem cuma gunu.
en güzelini yapacaksın o zamanben de hergun yarım saat en azından yürüyeyim diyorum yok ona da üşeniyorum sonra dövecem kendimi ben artık
Bende cogu seyi erteliyorum, diyet gibi. Bunlar hep Mars gerilemesi yuzunden.
bu mars hep geri gidiyor o zaman yaa :44: ne zaman ilerleyecekmiş
20 mayis hanimm:)
20 mayısa daha çok varr amaa ben o zamana kadar 100 kilo olurumdaha da kötüsü projeyi zamanında teslim edemem rezil olurum :84:
bunu daha erken ilerletmenin bir yolu olmalı
Bi itekleyelim istersen,:)
he valla iyi olur kardeş bi el atıver de itekleyek şunugerçi ben ona da üşenirim kesin
Bugun bende yorgunum. Tek itemem.:)
o zaman şimdilik yatıp enerji toplayalım yarın iteriz artık
Tamam sen yat. Ben Okan Bayulgenin kozmos programini izliyorum.
iyi seyirler sana, görüşürüz
Bizim diğer konuya da yazmışsınız.selam kızlar,
ben müzmin olmaktan bıktım diyen yok mu? hep böyle oturup beklicez mi? Diğer topiklerdeki evli hatunlar bi el atsınlar bize, herkesin eşinin bi tanıdığı vardır,
Allah "aranızdaki bekarları evlendirin" buyuruyor.
Damardan girdim belki ama birileri elini taşını altına koymazsa bu iş olmaz bu devirde, Allah nasip ediyor ama sebep de yaratıyor, biri vesile olacak ki olsun. mahalle anlayışı yok, komşuluk yok, görücü usulü yok, akrabalar bulmazsa nolcak bizim halimiz, hüüü((
Bizim diğer konuya da yazmışsınız.
Ben almayayım.
Biz halimizden şikayetçi değiliz. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur evlilik! Yeter ki mutlu, huzurlu ve hayırlı olsun.
Herkes sonun beyaz atlı prensi bekleyen bankta yaşlanıp kalan kadın olacaksın diyor. Olsuun... Sırf evlenmek adına mutsuz bir birliktelik yaşayacağıma, yanlızlık içinde kendi kendime yetmeye çalışırım. Birlikte yanlız kalmaktan daha iyidir.
Kötü niyet yoktur tabii, kötü niyet olsa biz de bu şekilde cevap vermezdik zaten.Bir muzmin olarak , sende mi almiyorsun. Kiziiiimmmmmmm evde kalicaz.
Isin sakasi bir yana, laf olsun diye evlenilmez. Niyet sadece evlenmek olduktan sonra illa ki biri bulunur.Arkadas belki kotu niyetle yazmadi ama olmaz bize ters.
Aynen öyle... Evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum...Herkes sonun beyaz atlı prensi bekleyen bankta yaşlanıp kalan kadın olacaksın diyor. Olsuun... Sırf evlenmek adına mutsuz bir birliktelik yaşayacağıma, yanlızlık içinde kendi kendime yetmeye çalışırım. Birlikte yanlız kalmaktan daha iyidir.
Kötü niyet yoktur tabii, kötü niyet olsa biz de bu şekilde cevap vermezdik zaten.
Aynen öyle... Evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum...
Hoş geldin sen kaç yaşındasın? Müzmin misin? Kanıtla bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?