мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Gelll vatandas sende gelll :)

Hosgeldin. Kendini biraz tanitabilir misin?

Hoşbulduk :)

24 yaşındayım. Evde kalacak tam takır niteliklere sahibim :) İzmir'e taşındım yeni iş için. Hoş iş bahane amaç isteklerimi yerine getirip keşke dememek. Gaziantep'deydim. Çok çabaladım buraya gelmek için. Bu çabanın 10 da 1 ini koca bulmaya ayırsaydım yüzüğü takmıştım herhalde İşte keşke dememek içinde evlilikten kaçıyorum...

Aman bosver kim ne derse desin, ne dusunurse dusunsun. Sonucta hayat bizim hayatimiz.

Son düzenleme:
24 yaşındayım. Müzmin olmak için gereken şartlar nedir peki :)

Tamam. Müzmin olduğunu kanıtladın.
Hoş geldin kulübe.

Çalışıyor musun? Yani memur olarak falan mı atandın?

Aman bosver kim ne derse desin, ne dusunurse dusunsun. Sonucta hayat bizim hayatimiz.
aynen öyle...

Tamam. Müzmin olduğunu kanıtladın.
Hoş geldin kulübe.

Çalışıyor musun? Yani memur olarak falan mı atandın?

aynen öyle...

Yok canım özel sektörde çalışıyorum. Ama Antepli olmama rağmen, doğunun kültürüne ayak uyduramadım mental olarak. Onlar konuştu ben içimden ne saçmalıyor bu millet dedim, ben konuştum aykırı oldum. Tek tip insanlar, herkes aynı düşünüyor ayy birde bol bol eleştiriyor. Ama genelde kapı kapandığında kimse o savunduklarının arkasında durmuyor. Midem bulanırdı hep. Oynayamıyordum, fazla şeffafdım! çok eleştiri aldım. Bende çözümü kaçıp bana benzeyen insanların arasına karışarak çözümlüyorum. Yanlış anlama absurt fikirlerimde yok! Fazla duyarlıyım sanırım

Anladım canım. Sürüden ayrılan idealist kuzusun sen. :)
Ailen orada mı yaşıyor?
Allah gönlüne göre versin.
İnşallah her şey gönlünce olur İzmir'de.

herkese mutlu günler hatun kişilerrr

ben ikizler + teraaziyim amma tersmış benim burçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…