мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

30 40 yaş arası derken, 31 mi 39 mu arada çok fark var malum

İşte onu bilmiyorum 35 üstü olduğunu biliyorum akrabaların yaşlarını takip etme gibi bir şeyim yok çünkü sülalede çok insan var
Elinden de her iş gelir hı
Yemeğini ütüsünü kendi yapar eeeeee yıllardır bekar olunca bir insan öğreniyor her şeyiii

benim ütümü de yapacaksa olur bu iş bak ütüyü hiç sevmem de

bu yaşıma kadar beklemişken en iyisi olsun kızımm yoksa ilk buldugumla evlenirdim iştee

Hahahaha daha gencide var elimizde oda kuzenimmm ulan sülalede o kadar çok bekar erkek varki..
Kimi uzun zamandır iş hayatında
Kimi daha yeni atıldı falan seç beğen al diyorum yine de yaranamıyorum kıza

Hahahaha daha gencide var elimizde oda kuzenimmm ulan sülalede o kadar çok bekar erkek varki..
Kimi uzun zamandır iş hayatında
Kimi daha yeni atıldı falan seç beğen al diyorum yine de yaranamıyorum kıza

ama ben yaşımı göstermiyorum şekerimm, kendimden 5 yaş küçük sevgilim vardı kimse anlamıyordu benm ondan büyük oldugumu o yuzden sen yaşı bana yakın olanlardan seç bi tane gönder

ama ben yaşımı göstermiyorum şekerimm, kendimden 5 yaş küçük sevgilim vardı kimse anlamıyordu benm ondan büyük oldugumu o yuzden sen yaşı bana yakın olanlardan seç bi tane gönder

Bir tane 29 yaşında var
Bir tane 30
Bir tane 26
Bir tane de 23

Yurt dışı isterseniz orada da var 30 yaşında bekar ingiltere de yaşıyorrrr

Bir tane 29 yaşında var
Bir tane 30
Bir tane 26
Bir tane de 23

Yurt dışı isterseniz orada da var 30 yaşında bekar ingiltere de yaşıyorrrr

amma geniş sülaleniz var kız

30 olan olabilir bak, kendimden küçük de olmasın, sıkıcı oluyor sonra

amma geniş sülaleniz var kız

30 olan olabilir bak, kendimden küçük de olmasın, sıkıcı oluyor sonra

Sende azıcık özelliklerinden bahsette annemgillere söyliycem aradıklarında konuşsunlarrr
ne desinler halamgile..
Kızın kkda hesabı varmış mı desinler boy yok kilo yok saç rengi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…