мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Bonjour topigin guzel Muzminleri,

Kalamiycam bir gunaydin deyip kacayim dedim.

DERS 3:
Bu erkek milletinden madam olurda adam olmaz. Evlenseler bile gozleri hep disarida. :86:

O yuzden evlenmemeyi takmayin, hayirlisini, hayirli adami isteyin.

çok katıldım lucky cigim sana

Hic bi arkadasla bulustum , dolap yaptim, dolap soktum, film izledim, sac boyami degistirdim, erkeklerin iki yuzlu oldugunu bir kere daha anladim. :)

Beni bulunca kiymetimi bilin iste.

Sen ne yapiyon, diyet sonuc verdi mi.

acayip baş dönmesi yaptı bende karabugday detoksu cuma gününnden beri mutemadiyen başım dönüyor bünyem alışkın degil heralde ondan

ohh baya iş yapmışısın bugun aferin sana

erkeklerin iki yüzlü oldugunu nasıl anladın

Bosver sistemimden cikarmaya calisiyorum. :)

Sadece bugun degil , hafta sonumu da aldi.

Diyet bize gore degil bosver. Ben profiterolumla , pastamla, makarnamla mutluyum.

Bosver sistemimden cikarmaya calisiyorum. :)

Sadece bugun degil , hafta sonumu da aldi.

Diyet bize gore degil bosver. Ben profiterolumla , pastamla, makarnamla mutluyum.

yaa senin kilo problemin yok konuşursun tabi, ben napayım 20 haziranda arkadaşımın düğünü var kıyafet bulamıyorum kendime

yaa senin kilo problemin yok konuşursun tabi, ben napayım 20 haziranda arkadaşımın düğünü var kıyafet bulamıyorum kendime

Benim mi kilo problemim yok. Kizim altima giyecek bir sey bulamiyorum. Hep tayt hep tayt:)

20 haziran a daha cok var, zorlasan yaparsin.

Benim mi kilo problemim yok. Kizim altima giyecek bir sey bulamiyorum. Hep tayt hep tayt:)

20 haziran a daha cok var, zorlasan yaparsin.

ben de simitlerim yüzünden dar giyemiyorum hep çuval gibi bol t shırtler

20 hazirana daha çok var daa benim bu aç kaılıunca baş dönmelerm var onları napacam

ben de simitlerim yüzünden dar giyemiyorum hep çuval gibi bol t shırtler

20 hazirana daha çok var daa benim bu aç kaılıunca baş dönmelerm var onları napacam

Tarcinli sut , tuzlu ayran ic belki faydasi olur. Ben kabul ettim artik kendimi boyle simitli , mimitli ama cok fazla da yemiyorum suan.

Tarcinli sut , tuzlu ayran ic belki faydasi olur. Ben kabul ettim artik kendimi boyle simitli , mimitli ama cok fazla da yemiyorum suan.

bende dikkat etmeye çalışıyorum zaten de benim dikkat etmekten fazlaısnı yapmam lazım olmuyor bu aç kalınca başımın dönmesi işi baya bozdu beni. cuma günü şeker yüklemesi yapılacak bakalım, gizli şeker olabilirmiş bende

bende kendimi simitli kabul ettim ama herkes aynı şeyi düşünmeyebilir sanırm

Resimlerinden cokta simitli degilsin , fazla abartiyorsun.

Sekerin olabilir ama olmasa da pis bogaziz yemek konusunda kabul edelim. Yalniz ben baslarsam tam baslarim, bir baslayamadim ama yakindir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…