- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın topik müdüresi![]()
Bugun benim icin uzun bir gun. Gidip fransizca sertifikami alicam, kuafore gidip alerji testi yaptiricam,koy yumurtasi alicam sadece cuma-cumartesi kacirmamam lazim.
Sonra da gelip bir kac basvuru yapmam lazim.
Gece saatlerinde gorusebiliriz.![]()
benm de çeviri yapmam lazım zaten, bi ayılabilsem yogunlaşacagım da ayılamıyorum
sana tüm işlerinde kolay gelsin canımgece saatlerinde de burda olurum sanırım, görüşürüz
![]()
Sana da kolay gelsin.Mel ile bulustuk , bana sam fistikli sundae ismarladi diyet yalan oldu ama ondan baska bir sey yemedim.
![]()
ooo selam söyleseydin benden de
ben bugun kesin olarak diyete başladım, annemler bi bluz almışlar bana o bluzu doğum günümde giyecem koydum kafaya![]()
Nasil bir bluzmus onu seni diyete cezbeden.ve kac beden? Uc gun zor oluyor sonra gerisi geliyor. Hadi beraber kac kilo vericez bakalim.
Olur soylerim.![]()
lacivert, üstü küçük benekli, tam yeni aldıgım babetlere ve beyaz kotuma uygun bir bluzL/XL yazıyo üstünde beden olarak da tam bu basen bölgesi dar geldi
bol durması lazım oranın
![]()
sen benden daha çok kilo verirsin ki ben senin gibi aç kalarak yapamıyorum![]()
Ben ac kalmiyorum ki sekerim. :) Suan ac degilim mesela.![]()
bütün gün bitek dondurmayla duruyorsun ama degil mi :26:
Yazdim sana ozelden. Herkese soylemem kiymetini bil :)
gördümmmdikkate alacagım mutlaka
başladıgından beri ne kadar kilo verdin peki :26:
30 Nisanda baslamisim. 2.1 kg![]()
4 günde mii
ahh benim şu ankaraaya git gellerim olmasa çok iyi olur, en azından denerdim ama snein dediklerini ankarada yapamam işte ben![]()
Yerim olsa da oynasam ama yerim dar.![]()
yookk diyetisyen usulu diyetimi degil ankaraya marsa gitsem yapacam o ayrııben senin dedigini dedim :44: