• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

:1: Bugun benim icin uzun bir gun. Gidip fransizca sertifikami alicam, kuafore gidip alerji testi yaptiricam,koy yumurtasi alicam sadece cuma-cumartesi kacirmamam lazim. :9:Sonra da gelip bir kac basvuru yapmam lazim. :55:

Gece saatlerinde gorusebiliriz. :34:

benm de çeviri yapmam lazım zaten, bi ayılabilsem yogunlaşacagım da ayılamıyorum :53:

sana tüm işlerinde kolay gelsin canım :34: gece saatlerinde de burda olurum sanırım, görüşürüz :51:

benm de çeviri yapmam lazım zaten, bi ayılabilsem yogunlaşacagım da ayılamıyorum :53:

sana tüm işlerinde kolay gelsin canım :34: gece saatlerinde de burda olurum sanırım, görüşürüz :51:

Sana da kolay gelsin. :34: Mel ile bulustuk , bana sam fistikli sundae ismarladi diyet yalan oldu ama ondan baska bir sey yemedim. :55:

Sana da kolay gelsin. :34: Mel ile bulustuk , bana sam fistikli sundae ismarladi diyet yalan oldu ama ondan baska bir sey yemedim. :55:

ooo selam söyleseydin benden de :31:

ben bugun kesin olarak diyete başladım, annemler bi bluz almışlar bana o bluzu doğum günümde giyecem koydum kafaya :47:

ooo selam söyleseydin benden de :31:

ben bugun kesin olarak diyete başladım, annemler bi bluz almışlar bana o bluzu doğum günümde giyecem koydum kafaya :47:

Nasil bir bluzmus onu seni diyete cezbeden. :1: ve kac beden? Uc gun zor oluyor sonra gerisi geliyor. Hadi beraber kac kilo vericez bakalim. :23:

Olur soylerim. :9:

Son düzenleme:
Nasil bir bluzmus onu seni diyete cezbeden. :1: ve kac beden? Uc gun zor oluyor sonra gerisi geliyor. Hadi beraber kac kilo vericez bakalim. :23:

Olur soylerim. :9:

lacivert, üstü küçük benekli, tam yeni aldıgım babetlere ve beyaz kotuma uygun bir bluz :23: L/XL yazıyo üstünde beden olarak da tam bu basen bölgesi dar geldi :53: bol durması lazım oranın :50:

sen benden daha çok kilo verirsin ki ben senin gibi aç kalarak yapamıyorum :50:

lacivert, üstü küçük benekli, tam yeni aldıgım babetlere ve beyaz kotuma uygun bir bluz :23: L/XL yazıyo üstünde beden olarak da tam bu basen bölgesi dar geldi :53: bol durması lazım oranın :50:

sen benden daha çok kilo verirsin ki ben senin gibi aç kalarak yapamıyorum :50:

Ben ac kalmiyorum ki sekerim. :) Suan ac degilim mesela. :19:

Back
X