- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.461
o zaman ben yavaştan musadeni isteyeyim şekerim, daha banyo yapacagım falan çok işim varyarın öğlen de yol var malum, eğer ankarada giremezsem topiğe çarşamba akşamı görüşürüz
Tamam canim iyi geceler .Hangi arada proje yapiyorsun ben cidden anlamiyo.
Carsamba saclarimi boyaticam ben , neseli olursam gelirim.
yaptıgım kadarı yetiyor şimdilik, sıkıştıgım zamanlar olunca bakacam bi çaresine o zaman
güzel olur inşallah da saçların moralin bozulmazgörüşrüüz şekerimm
daha şimdiden bir plan yapamam zaten de evdekileri ikna edebilirsem ankarada olurum diyorum :26: memlekette hiç arkadaşım yok benim, annemlerle oturup pasta üfleyesim de yok
uvvvvvvv, bak seeeeeeeeeenankarada doğum günü heee
Iyyyy!Fransizlar ayri bir cekiyor beni her firsati degerlendireceksin.Yalniz cok pisler koca okulda sabun yok, sabun varsa su yok. WC ye gir, pis cik.
Mütevazılıkta son nokta.Fari bazen parmagimla suruyorum. Iki haftadir yikiycam fircalari hala yikiyorum.
Cok sanslisin benim gibim mukemmel bir arkadasin oldugu icin.
aleyküm selamselam kızlarrrr
ben de migrenliyim.
yarım migren nasıl oluyor ki
benm ki bütün migren valla, çok bilirim saç tellerimi yola yola oturdugumu yine de geçmiyor
hoş geldin ceren.Merhaba kızlar en başta girmiştim ne çok konuşulmuş burdada...
iyi geceler
eyvaahh basıldııkkk
burası muzmin bekarların yeri şekerimm, senni sevgilin var lütfen bizi kaderimizle başbaşa bırak
Nereden çıktı bu? Kim diyorsa halt etmiş.Erkekler evlenecek kizi bulduklarinda kacirmiyorlarmis yani suc bizdeymis yine.
Iyyyy!
Mütevazılıkta son nokta.
aleyküm selam
ben de migrenliyim.
hoş geldin ceren.
Nereden çıktı bu? Kim diyorsa halt etmiş.
iyi yapmışsın suratına televizyonu kapatmakla...Migrenli muzmin.
Televizyonda bir kadin soyledi , kanali degistirdim.
iyi yapmışsın suratına televizyonu kapatmakla...
Erkekler evlenecek kizi bulduklarinda kacirmiyorlarmis yani suc bizdeymis yine.
Her evlenen dört dörtlük mü ki?
Her evlilik mutlu mu ki.
Erkekler evlenecek de kızlar onları seçmeyecek mi ki.. seçim tek taraflı olmaz kii
Evlenmeyenler sorunlu değil kii
Çok mükemmel arkadaşlarım bekar herkesin kısmeti zamanlı yada vardır bir nedeniii..
Aynen öyle...Her evlenen dört dörtlük mü ki?
Her evlilik mutlu mu ki.
Erkekler evlenecek de kızlar onları seçmeyecek mi ki.. seçim tek taraflı olmaz kii
Evlenmeyenler sorunlu değil kii
Çok mükemmel arkadaşlarım bekar herkesin kısmeti zamanlı yada vardır bir nedeniii..
Erkekler daha beni tanımamış.Bu soruyu sunucu da sordu. Best dortluk bile var dedi ben orada koptum.Erkekler evlenecek kiz bulamiyormus-mus.
Aynen öyle...
Benim tanıştığım tüm erkekler EVLENMEK istedi.
Ben istemedim. Ben sevemiyorum.
Erkekler daha beni tanımamış.O yüzden bulamadıklarını zannediyorlar.
Arada yapıyorum böyle şeyler... arkadaşlarım da şaşırıyor...Woooowww vay anasini filozofun icinden bir sexi bir canavar cikti.
Aslinda ben evlenecek erkegi bulsam kacirmazdim.
Arada yapıyorum böyle şeyler... arkadaşlarım da şaşırıyor...
Bu soruyu sunucu da sordu. Best dortluk bile var dedi ben orada koptum.Erkekler evlenecek kiz bulamiyormus-mus.
Erkekler kendileri ile evlenecek kızı bulamıyorlardır :)))
Bir erkeğin evlenecek çok kız arkadaşım oldu hepsiyle evlenebilirdim ama evelnmedim demesi mi iyi yoksa ben daha aradığım eşi bulamadım demesi mi... denklik meselesi bu her erkek nasıl eş seçemiyorsa bayanlarda seçemiyorlar...
Benim tanıştığım erkekler her nedense evlilik için uygun eş olduğumu söylerler. Benle evlenmek cesaret ister aslında... Cesaret eden geldi... gelmeyene eyvallah deriz...
Erkekleri şımartan yine biziz aslında..
Kimse için savaşmamak lazım. Allah sana nasip ederse senin karşına çıkar. Ha yapman gereken ne varsa yap. Ama fazla ödün vermemk lazım... Üzülüyorsun sonra...
Olmuyorsa vardır bir nedeni. Evlenecek erkek bulamıyorum da demiyorum.
Benim için uygun olan kişi var elbet. Allah doğru zamanı biliyordur. Tez zamanda olsun artık diyorum
Arada yapıyorum böyle şeyler... arkadaşlarım da şaşırıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?