мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

o zaman ben yavaştan musadeni isteyeyim şekerim, daha banyo yapacagım falan çok işim var yarın öğlen de yol var malum, eğer ankarada giremezsem topiğe çarşamba akşamı görüşürüz

Tamam canim iyi geceler . Hangi arada proje yapiyorsun ben cidden anlamiyo.

Carsamba saclarimi boyaticam ben , neseli olursam gelirim.

Tamam canim iyi geceler . Hangi arada proje yapiyorsun ben cidden anlamiyo.

Carsamba saclarimi boyaticam ben , neseli olursam gelirim.

yaptıgım kadarı yetiyor şimdilik, sıkıştıgım zamanlar olunca bakacam bi çaresine o zaman

güzel olur inşallah da saçların moralin bozulmaz görüşrüüz şekerimm

Fransizlar ayri bir cekiyor beni her firsati degerlendireceksin. Yalniz cok pisler koca okulda sabun yok, sabun varsa su yok. WC ye gir, pis cik.
Iyyyy!

Fari bazen parmagimla suruyorum. Iki haftadir yikiycam fircalari hala yikiyorum.

Cok sanslisin benim gibim mukemmel bir arkadasin oldugu icin.
Mütevazılıkta son nokta.

selam kızlarrrr
aleyküm selam

yarım migren nasıl oluyor ki

benm ki bütün migren valla, çok bilirim saç tellerimi yola yola oturdugumu yine de geçmiyor
ben de migrenliyim.

Merhaba kızlar en başta girmiştim ne çok konuşulmuş burdada...
iyi geceler
hoş geldin ceren.

eyvaahh basıldııkkk

burası muzmin bekarların yeri şekerimm, senni sevgilin var lütfen bizi kaderimizle başbaşa bırak

Erkekler evlenecek kizi bulduklarinda kacirmiyorlarmis yani suc bizdeymis yine.
Nereden çıktı bu? Kim diyorsa halt etmiş.

Erkekler evlenecek kizi bulduklarinda kacirmiyorlarmis yani suc bizdeymis yine.

Her evlenen dört dörtlük mü ki?

Her evlilik mutlu mu ki.

Erkekler evlenecek de kızlar onları seçmeyecek mi ki.. seçim tek taraflı olmaz kii

Evlenmeyenler sorunlu değil kii

Çok mükemmel arkadaşlarım bekar herkesin kısmeti zamanlı yada vardır bir nedeniii..

Bu soruyu sunucu da sordu. Best dortluk bile var dedi ben orada koptum. Erkekler evlenecek kiz bulamiyormus-mus.

Aynen öyle...
Benim tanıştığım tüm erkekler EVLENMEK istedi.
Ben istemedim. Ben sevemiyorum.

Bu soruyu sunucu da sordu. Best dortluk bile var dedi ben orada koptum. Erkekler evlenecek kiz bulamiyormus-mus.
Erkekler daha beni tanımamış. O yüzden bulamadıklarını zannediyorlar.

Erkekler kendileri ile evlenecek kızı bulamıyorlardır :)))

Bir erkeğin evlenecek çok kız arkadaşım oldu hepsiyle evlenebilirdim ama evelnmedim demesi mi iyi yoksa ben daha aradığım eşi bulamadım demesi mi... denklik meselesi bu her erkek nasıl eş seçemiyorsa bayanlarda seçemiyorlar...

Benim tanıştığım erkekler her nedense evlilik için uygun eş olduğumu söylerler. Benle evlenmek cesaret ister aslında... Cesaret eden geldi... gelmeyene eyvallah deriz...

Erkekleri şımartan yine biziz aslında..

Kimse için savaşmamak lazım. Allah sana nasip ederse senin karşına çıkar. Ha yapman gereken ne varsa yap. Ama fazla ödün vermemk lazım... Üzülüyorsun sonra...
Olmuyorsa vardır bir nedeni. Evlenecek erkek bulamıyorum da demiyorum.

Benim için uygun olan kişi var elbet. Allah doğru zamanı biliyordur. Tez zamanda olsun artık diyorum

Bence bayan acisindan zamani da onemli. Ornek verirsem; bugun hoslanmadigim birinden (sadece o zamanki modum yerinde olmadigi icin) ertesi gun hoslanabiliyorum.

Zamani da denk getirmek lazim.Beyin olarak olsa da ruh olarak her donem acik olamiyor bir bayan.

Arada yapıyorum böyle şeyler... arkadaşlarım da şaşırıyor...

Şu anda içimden bir ses çok kısa süre sonra senin nişan tebriğini yapacağımı hissettim.

Az petunya ile karıştırmadım seni prenses :))

Prenses sen 6 ay içinde prensini bulacaksın bak içime doğdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…