- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.481
Bence bayan acisindan zamani da onemli. Ornek verirsem; bugun hoslanmadigim birinden (sadece o zamanki modum yerinde olmadigi icin) ertesi gun hoslanabiliyorum.
Zamani da denk getirmek lazim.Beyin olarak olsa da ruh olarak her donem acik olamiyor bir bayan.
Evet bende gıcık oluyorum. Bir beğeni oluyor sonra geçiyor..
Kısmet olmadığından belki.
Şu anda içimden bir ses çok kısa süre sonra senin nişan tebriğini yapacağımı hissettim.
Az petunya ile karıştırmadım seni prenses :))
Prenses sen 6 ay içinde prensini bulacaksın bak içime doğdu :)
Ben sigara icen birini hic istemedim. Biri olacaksa da sigara ictigi icin olmadi. Illa sigarayi hic kullanmamis olacak biraksa da olmaz.Millet ev araba ister ben sigara icmeyen. Bundan cok kaybettim ben.
bende geneldedüşkünüm... Hayatı hep ortada yaşarım. Uçlarda yaşamam genellikle o yüzden olmuyor zaten.
Kimseyi incitmeyen sadece arkadaş olabiliyorum. Sevgili olmayı hiç beceremedim. gerçi oda hiç nasip olmadı :)
hop hatunlar oyumuzu kullanalım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716131&page=16&p=35164075&posted=1#post35164075
Bibi iki sikki da begenmedim ben o yuzden oylamadim. Ne begendim diyebilirim, ne begenmedim.
napsak senin için acaba
Beni bilirsin begenmedigime begendim, begendigime begenmedim diyemem. Kazen onerilere acik olsa onerecegim seyler olabilir.
evet yaa mesela kendi istediğimiz gibi seçebilsek profilimiz gibihemen şu aşağıdaki pembişten yaparım
O pembis bana iyi fikir degil sekerim. :) ama secenekli olabilir tabi.
işte bu yüzden seçmeli olsa keşke ama ben hala kadınlar klübünün reklerinin mavi olmaması gerekir diye düşünüyorum
Renkler guzel ama ben uyumu begenmedim. Eski secenek cok pembeydi ama uyumluydu. Secenekli de olsa site kaldirabilir mi bilemiyoruz. Kazen bizi dinlemeyecegine gore bosuna konusuyoruz.
yoo halledicem dedi dün msj atmıştım ona hatta o konuyada yazdı :26:
Beceremedim derken ne kastediyorsun sifreli konusuyorsun mavi. Kafan cok mu daginik yazma stilin mi boyle.
Yazma stilim böyle.. Çünkü içine girince çok karışık oluyor. Boşver ....
Kısaca sevgili olmaz benden. Ya arkadaş-dost yada eş :)
Koç yükselenimFarkettim yukseleninden kaynaklaniyor olsa gerek.Bakalim daha neler cikacak.
Erkekler kendileri ile evlenecek kızı bulamıyorlardır :)))
Bir erkeğin evlenecek çok kız arkadaşım oldu hepsiyle evlenebilirdim ama evelnmedim demesi mi iyi yoksa ben daha aradığım eşi bulamadım demesi mi... denklik meselesi bu her erkek nasıl eş seçemiyorsa bayanlarda seçemiyorlar...
Benim tanıştığım erkekler her nedense evlilik için uygun eş olduğumu söylerler. Benle evlenmek cesaret ister aslında... Cesaret eden geldi... gelmeyene eyvallah deriz...
Erkekleri şımartan yine biziz aslında..
Kimse için savaşmamak lazım. Allah sana nasip ederse senin karşına çıkar. Ha yapman gereken ne varsa yap. Ama fazla ödün vermemk lazım... Üzülüyorsun sonra...
Olmuyorsa vardır bir nedeni. Evlenecek erkek bulamıyorum da demiyorum.
Benim için uygun olan kişi var elbet. Allah doğru zamanı biliyordur. Tez zamanda olsun artık diyorum
Canım ya...Şu anda içimden bir ses çok kısa süre sonra senin nişan tebriğini yapacağımı hissettim.
Az petunya ile karıştırmadım seni prenses :))
Prenses sen 6 ay içinde prensini bulacaksın bak içime doğdu :)
Sağ ol canım. Allah hayırlısını versin inşallah.bence de bulabilitesi var.. yukarda yazdıklarını okudum daaaihtimal yüksek yanii.
prenses sende yakın zamanda :123:
Ben kullanmıştım.hop hatunlar oyumuzu kullanalım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716131&page=16&p=35164075&posted=1#post35164075
Koç yükselenim
Aynen. Benim normal erkek arkadaşlarım da "evlenilecek kız" olduğumu söylerler... Erkeklerin mantığını anlayan vs.
Ben hep diyorum. Kabuklu fıstığım ben, dışım sert içim şahane... cesareti olan gelir. :)
Canım ya...Birden mutlu oldum.
Bu tarihi not alayım bari.
Sağ ol canım. Allah hayırlısını versin inşallah.
Ben kullanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?