мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Evet bende gıcık oluyorum. Bir beğeni oluyor sonra geçiyor..

Kısmet olmadığından belki.

Evet bende gıcık oluyorum. Bir beğeni oluyor sonra geçiyor..

Kısmet olmadığından belki.

Ben sigara icen birini hic istemedim. Biri olacaksa da sigara ictigi icin olmadi. Illa sigarayi hic kullanmamis olacak biraksa da olmaz.Millet ev araba ister ben sigara icmeyen. Bundan cok kaybettim ben.

Son düzenleme:

bence de bulabilitesi var.. yukarda yazdıklarını okudum daaa ihtimal yüksek yanii.

prenses sende yakın zamanda :123:

Son düzenleme:
Ben sigara icen birini hic istemedim. Biri olacaksa da sigara ictigi icin olmadi. Illa sigarayi hic kullanmamis olacak biraksa da olmaz.Millet ev araba ister ben sigara icmeyen. Bundan cok kaybettim ben.

bende genelde düşkünüm... Hayatı hep ortada yaşarım. Uçlarda yaşamam genellikle o yüzden olmuyor zaten.

Kimseyi incitmeyen sadece arkadaş olabiliyorum. Sevgili olmayı hiç beceremedim. gerçi oda hiç nasip olmadı :)

Beceremedim derken ne kastediyorsun sifreli konusuyorsun mavi. Kafan cok mu daginik yazma stilin mi boyle.

işte bu yüzden seçmeli olsa keşke ama ben hala kadınlar klübünün reklerinin mavi olmaması gerekir diye düşünüyorum

Renkler guzel ama ben uyumu begenmedim. Eski secenek cok pembeydi ama uyumluydu. Secenekli de olsa site kaldirabilir mi bilemiyoruz. Kazen bizi dinlemeyecegine gore bosuna konusuyoruz.

Renkler guzel ama ben uyumu begenmedim. Eski secenek cok pembeydi ama uyumluydu. Secenekli de olsa site kaldirabilir mi bilemiyoruz. Kazen bizi dinlemeyecegine gore bosuna konusuyoruz.

yoo halledicem dedi dün msj atmıştım ona hatta o konuyada yazdı :26:

Beceremedim derken ne kastediyorsun sifreli konusuyorsun mavi. Kafan cok mu daginik yazma stilin mi boyle.

Yazma stilim böyle.. Çünkü içine girince çok karışık oluyor. Boşver ....

Kısaca sevgili olmaz benden. Ya arkadaş-dost yada eş :)

Yazma stilim böyle.. Çünkü içine girince çok karışık oluyor. Boşver ....

Kısaca sevgili olmaz benden. Ya arkadaş-dost yada eş :)

Bir erkek gibi konustun onlar genelde es olmayi istemezler. Peki sevgili olamayan biri nasil iyi bir es olur mavi. Bir erkek gozuyle bakarsan ondan olmuyor olabilir mi?

Neyse ya burayi da BDV ye cevirdik ne guzel geyik yapardim ben :)

Son düzenleme:
Farkettim yukseleninden kaynaklaniyor olsa gerek. Bakalim daha neler cikacak.
Koç yükselenim

Aynen. Benim normal erkek arkadaşlarım da "evlenilecek kız" olduğumu söylerler... Erkeklerin mantığını anlayan vs.
Ben hep diyorum. Kabuklu fıstığım ben, dışım sert içim şahane... cesareti olan gelir. :)

Canım ya... Birden mutlu oldum.
Bu tarihi not alayım bari.

bence de bulabilitesi var.. yukarda yazdıklarını okudum daaa ihtimal yüksek yanii.

prenses sende yakın zamanda :123:

Sağ ol canım. Allah hayırlısını versin inşallah.

Ben kullanmıştım.

6 ay sonra bugun burada bulusalim , bakalim kimler evlenmis, kimler hala muzmin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…